В знак на благодарност за неуморните усилия, които полагат в борбата с коварния COVID-19 ние от Ди Джи Груп ЕООД, официален представител на Vitabiotics Великобритания за България дарихме безвъзмездно мултинутриентни хранителни добавки на медиците на първа линия в борбата с COVID-19 в МБАЛ – Шумен и Център за спешна медицинска помощ – Бургас на обща стойност 11000 лв.
Вярваме, че те ще допринесат за осигуряване на по-безопасна и благотворна среда за екипите по време на тежките дежурства!
„Изразяваме своето огромно уважение към всички лекари и медицински специалисти на първа линия и считаме за наш дълг да им дадем опора в тези трудни времена“ споделиха Милко и Диана Гавраилови, управители на Ди Джи Груп ЕООД, които вече десет години правят дарения на центрове за деца със специфични нужди.
В периода 2016-2019г. фирмата е дарила над 1500 мултивитаминни сиропа Уелбейби на различни Фондации с фокус грижа за деца в неравностойно положение , ЦОП-ове в страната, домове за медико-социални грижи за деца лишени от родителска грижа и дневни центрове за деца.
Бъдете здрави!