Цинафен Канела и Сминдух

60 таблетки

Цинафен® Канела и Сминдух съдържа уникална патентована комбинация от екстракт от канела и чист екстракт от сминдух.

  • Екстрактов еквивалент на 3 g канела и 2 g сминдух (чимел) в една таблетка
  • Сминдухът и канелата помагат за поддържане на нормални нива на глюкоза в кръвта като част от здравословния начин на живот
  • Канелата помага за поддържане на здравословно ниво на кръвната захар
  • От компания №1 за витамини в Обединеното кралство

Таблетки Канела и Сминдух Хранителна добавка

НИВА НА ГЛЮКОЗА

Канелата и Сминдуха помагат да се поддържат нормални нивата на глюкоза в кръвта

НИВА НА КРЪВНА ЗАХАР

Канелата помага за поддържането на здравословни нива на кръвната захар

ХРАНОСМИЛАНЕ

Сминдухът помага за добро храносмилане

ЦИНАФЕН® КОМПЛЕКС

Осигурява ефективни нива на Канела и Сминдух

ДОПЪЛВАЩИ СЪСТАВКИ

Хром и Тиамин (витамин В1)

ВИСОКО КАЧЕСТВО

Съставките отговарят на стандартите на Британската фармакопея и GMP контрол на качеството

Информация за продукта  

Канелата и сминдухът са растения, които заради многото им полезни свойства се използват от хиляди години. Канелата (Cinnamomum zeylanicum) е подправка от изсушената вътрешна кора на дървото Cinnamomum, а сминдухът (Trigonella foenum-graecum) е ароматна билка от семейство грахови Fabaceae. Всяка таблетка Синафен Канела и Сминдух съдържа уникална патентована комбинация от екстракт от канела и екстракт от сминдух.

Нива на глюкоза и захар

Новаторска комбинация от канела и сминдух, две от най-известните растения, които помагат за поддържане на нормални нива на глюкоза в кръвта, като част от здравословния начин на живот. Канелата също помага за поддържане на здравословно ниво на кръвната захар.

Храносмилане

Сминдухът има положителен ефект върху стомашно-чревния тракт и подобрява храносмилането.

С включени микронутриенти Хром и витамни В1

Тази уникална формула включва тиамин (витамин В1), който допринася за нормалния метаболизъм на производството на енергия и хром, който помага за поддържането на нормални нива на кръвната захар.

Формула подкрепена от публикувани проучвания

И канелата, и сминдухът са използвани в голям брой публикувани изследвания, обхващащи много години.

Тази информация не е предназначена да замести професионален медицински съвет, диагноза или лечение. Винаги търсете съвет от Вашия лекар или други квалифицирани здравни специалисти относно всяко медицинско състояние.

Таблетки Синафен Канела и Сминдух хранителна добавка

Нутриенти Средно в 1 таблетка % РХС*
Екстракт от Канела 250 mg
    равняващ се на канела 3000 mg
Екстракт от Сминдух 133 mg
    Равняващ се на сминдух 2000 mg
Тиамин (витамин B1) 5.5 mg 500
Хром 40 µg 100

*NRV – Референтна хранителна стойност, µg – микрограм, mg – милиграм

Съставки

Maltodextrin, Cinnamon(Cinnamomum zeylanicum) Extract Dry Powder (from Bark), Bulking Agent:Microcrystalline Cellulose, Fenugreek (Trigonella foenum-graecum) Extract Dry Powder (from Seed), Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Medium Chain Triglycerides, Beta-Cyclodextrin,Concentrated Safflower, Lemon, Spirulina, Apple, Colour: Beetroot Red), Crosslinked Cellulose Gum, Anti-Caking Agents: Stearic Acid, Silicon Dioxide and Magnesium Stearate, Thiamin (Vitamin B1), Chromium Trichloride.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Хранителните добавки не трябва да заместват разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Както при другите хранителни добавки, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употреба, ако сте под лекарско наблюдение, бременна, кърмите, имате епилепсия, страдате от хранителни алергии или сте алергични към някоя от съставките. Произведено на място, което може да обработва и ядки. Не е подходящо за деца. Да се ​​съхранява при температура под 25°C на сухо място, недостъпно за деца.

Прием

ЕДНА ИЛИ ДВЕ ТАБЛЕТКИ НА ДЕН

Изпийте таблетките с чаша вода или студена напитка. Не се дъвчат. Не превишавайте препоръчителния прием. Може да се използва заедно с всеки друг продукт от гамата на Vitabiotics.

  • Подходящ за вегетарианци и вегани
  • Без лактоза, мая, глутен, изкуствени оцветители и консерванти
  • Цинафен не е тестван върху животни

Може ли Цинафен да се ползва едновременно с други медикаменти?

Както при прием на други добавки, потърсете професионален съвет преди употреба, ако сте бременна, кърмите, под лекарско наблюдение или страдате от хранителни алергии. Хранителните добавки не трябва да заместват балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот

Колко таблетки съдържа една опаковка Цинафен?

Една опаковка Цинафен Канела и Сминдух съдържа 60 таблетки, които са достатъчни за двумесечен прием (ако се приема една таблетка дневно).

Как и кога трябва да се използва Цинафен?

Една или две таблетки на ден. Изпийте с чаша вода или студена напитка. Не превишавайте препоръчителния прием. Може да се използва заедно с всеки друг продукт от гамата на Vitabiotics.

Може ли Цинафен да се приема заедно с друг продукт на Витабиотикс?

Цинафен Канела и Сминдух може да се използва едновременно с приема на всеки един продукт от гамата на Витабиотикс.

Има ли нежелани ефекти от приема на Цинафен?

Не са забелязани никакви странични неблагоприятни ефекти от приема на продукта, ако са спазени указанията за дозировка. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. При предозиране веднага потърсете съвет от специалист.

Колко време е необходимо, за да се видят ползите от продукта?

Резултатите са строго индивидуални, но ние очакваме да изпитате ползите на продукта след няколко седмици. Няма ограничения в продължителността на употребата на Цинафен.

Защо е създаден Цинафен?

Канелата и сминдухът са растения, които се използват от хиляди години заради многото им полезни свойства. Цинафен Канела и Сминдух съдържа уникална патентована комбинация от екстракт от канела и сминдух в една удобна дневна таблетка.

Какво е Сминдух?

Сминдухът (Trigonella foenum-graecum) е ароматна билка от семейство грахови Fabaceae.

Какво е Канела?

Канелата е подправка от изсушената вътрешна кора на дървото Cinnamomum.

Какви са ползите от приема на Синафен?

Цинафен Канела и Сминдух съдържа 3 mg Канела и 2 mg Сминдух. Сминдухът и канелата помагат за поддържане на нормални нива на глюкозата в кръвта, като част от здравословния начин на живот. Канелата също помага за поддържане на здравословно ниво на кръвната захар, а сминдухът подпомага храносмилането.

Безопасен ли е приемът на Цинафен по време на бременност?

Както при прием на други добавки, потърсете професионален съвет преди употреба, ако сте бременна, кърмите, под лекарско наблюдение или страдате от хранителни алергии. По време на бременност препоръчваме мултивитаминна добавка, специфично формулирана за този период, като например мултивитамини от нашата гама Pregnacare. Те са специално разработени за употреба от преди зачеването, през цялата бременност, както и по време на кърмене.

Имате нужда от помощ, за да преглътнете таблетката?

Затрудненията при поглъщането на таблетки се среща доста често. Витабиотикс изследва проблема задълбочено и препоръчва след като сте сдъвкали малко храна, напр. банан, точно преди да го глътнете, сложете таблетката в устата си и тогава преглътнете всичко заедно, след което изпийте малко вода. Гърлото се отваря по-широко, за да поеме храната и така таблетката трябва да премине по-лесно през него. Таблетките също може да се приемат и с по-гъсти течности, напр. кисело мляко, различни йогурти и кефири или смутита.

ПОДХОДЯЩ ЗА ВЕГАНИ И ВЕГЕТАРИАНЦИ

БЕЗ ЛАКТОЗА

БЕЗ ГЛУТЕН И МАЯ

БЕЗ ИЗКУСТВЕНИ ОЦВЕТИТЕЛИ

БЕЗ КОНСЕРВАНТИ

ЦИНАФЕН НЕ  Е ТЕСТВАН ВЪРХУ ЖИВОТНИ

Цинафен
Диабетон