През изминалата седмица Витабиотикс България и водещи специалисти в областта на инфекциозните болести и ревматологията проведоха презентационни обучения посветени на гамата продукти ИМУНЕЙС – Антиоксидантни и Имуностимулиращи формули за изграждане на защита на организма в борбата срещу патогени, алергени и хронични възпалителни заболявания.

Екипът на Витабиотикс България благодари на проф. д-р Маргарита Димовa Господинова-Близнакова, дм, Началник на Клиниката по инфекциозни болести на МБАЛ „Св. Марина“- Варна, Ръководител на Катедрата по Инфекциозни болести, паразитология и дерматовенерология към Медицински университет- Варна, която запозна колегите си от гр.Варна и региона с предимствата на продуктите от гамата Имунейс, доказани и проверени в публикувани клинични проучвания в международни медицински списания. Също така обърна внимание на ползите им преди и след претърпени операции, профилактиката след прекарано заболяване, и при имунно „избледняване“ при хора над 60 години.

Благодарим и на проф. д-р Стефан Недев Стефанов, дм, Началник на Клиниката по ревматология, кардиология и хематология  на СБАЛДБ „Проф. д-р Иван Митев“ София, който презентира пред колегите лекари от гр. София и региона двата продукта на Витабиотикс – Имунейс Оригинал и Имунейс Екстра защита, като подчерта колко важна е профилактиката и навременното включване на имуностимулаторни препарати в борбата срещу патогени, алергени, хронични възпалителни заболявания. Проф. Стефанов изтъкна ролята на клетъчния имунитет и не пропусна да отбележи важността на всяка съставка за изграждане на силен имунитет, като подчерта колко богата и пълноценна е формулата на продуктите – без аналог на пазара с толкова много антиоксидантни съставки.

Не на последно място благодарим на всички лекари, които уважиха поканата ни и се запознаха подробно с предимствата и действието на двата продукта от серията Имунейс. 

Витабиотикс България