Jointace® Колаген 2018-08-22T17:40:53+00:00
jointace-collagen

Jointace® Колаген с Глюкозамин и Хондроитин

badge-boots-awardsЗа поддържане здравето на хрущяла и ставите

Jointace® Колаген е е уникална комбинация от 12 съставки, създадена специално за хора, които се грижат за ставите си и чрез допълнително добавения колаген се фокусира върху здравето на хрущяла.

С висококачествен колаген тип II за поддържане на структурата и свързаност между клетките.

Колагенът е ключов структурен протеин в свързващата тъкан на тялото, включваща хрущял, кости, сухожилия, кожа и ставни връзки.

Колаген тип II произвежда до 90% от първичния колаген открит в хрущяла. Той се отличава от другите типове колаген по това, че има най- високи нива на хидроксилизин. Способносттта да се произвежда този тип колаген зависи основно от това дали в хранителния ни режим са налице правилните аминокиселини, за да се изгради протеинова верига. Висококачественият колаген тип II използван в Joinace е създаден специално да подобри абсорбцията.

Много повече от Глюкозамин Сулфат

Комбинацията на съставките в продукта е насочена да подкрепи ставите в човешкия организъм и дава непобедима сила в тази насока предоставяйки нещо повече от обикновения глюкозамин сулфат.

Глюкозамин сулфатът разбира се е много важен за здравето на ставите, но не трябва да се забравя факта, че способността на тялото да го произвежда по естествен път намалява с напредването на възрастта. Той също играе ключова роля при производството на колаген, естествената възглавница за хрущяла, но това е само един от факторите, които влияят на здравето на ставите.

Комбинацията от Колаген, Глюкозамин и Хондроитин е създадена да подкрепи хрущяла и здраветото на ставите и доставя на организма нещо много повече от самостоятелен глюкозамин сулфат.

С Хондроитин за поддържане на хрущяла

Хондроитинът е включен във формулата на продукта, тъй като работи синергийно с глюкозамина за подпомагане на обновяването и подновяването на хрущяла и подкрепя смазващите свойства на течностите около ставите. Джойнтейс съдържа специален висококачествен хондроитин с ниско молекулно тегло. Глюкозамин сулфат и Хондроитин сулфат съдържащи се в Jointace® отговарят на стандарта на чистота – USP- Фармакопея на Съединените Щати.

Базиран на последните научни изследвания

Jointace® Хондроитин и Глюкозамин е създаден използвайки последните научни изследвания и е произведен в съответствие със GMP (Добра Производствена Практика). Продуктът може да се използва едновременно с Jointace® гел или лепенки, които скоро ще са налични на пазара.

Винаги четете указанията за употреба. Не надвишавайте препоръчителната доза. Както и при други хранителни добавки потърсете професионален съвет от Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите или страдате от някакви алергии. Глюкозаминът в продукта е извлечен от естествен хитин. Не го приемайте, ако сте алергичен към риба или миди. Ако сте диабетик, задължително се консултирайте с Вашия лекар преди прием на продукта.

Jointace® Колаген с Глюкозамин и Хондроитин Формула

Продуктът се предлага в блистерна опаковка, за да се предпази всяка таблетка от влиянието на околната среда.
 • Без изкуствени оцветители
 • Без алкохол-съдържащи консерванти
 • Без лактоза
 • Без мазнини
 • Без сол или мая
 • Не са тествани върху животни
 • Подходящ за вегетарианци
Съставки В дневната доза от 2 таблети % от ПДД
Колаген Тип II 300 мг
Глюкозамин Сулфат 1 000 мг
Хондроитин Сулфат 100 мг 400
Витамин E 40 мг 400
Витамин Д 20 микрограма 400
Фолиева киселина 400 микрограма 200
Витамин С 60 мг 100
Витамин В12 20 микрограма 2000
Цинк 10 мг 67
Манган 4 мг
Мед 1 мг
Селен 120 микрограма
Екстракт от Джинджифил 80 мг

Прием

Две таблети дневно по време на или веднага след основното хранене с пълна чаша вода или друга напитка. Jointace® трябва да се приема само на пълен стомах. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Продуктът е произведен в съответствие със стандартите на GMP (Добра Производствена Практика) и качества на контрол, надвишаващи тези, които се прилагат обикновено при производството на хранителни добавки.

Защо е създаден Jointace® Колаген?

Jointace® Колаген е научно разработен да подпомогне Вашата хранителна диета и да поддържа здравето на ставите и тяхната мобилност, като се фокусира основно върху хрущяла.

Jointace® Колаген е уникална комбинация от съставки и био- елементи:

 • Висококачествен колаген тип II Кордафлекс- да подпомогне структурната защита и свързаност между клетките.
 • Глюкозамин сулфат заради ролята му в поддържането на здрави стави като подкрепя способността на организма да произвежда хрущял по естествен път.
 • Хондроитин Сулфат- произвежда се в организма по естествен път и е основен компонент на хрущяла, помага му да абсорбира течностите в съединителните тъкани.
 • Джинджифил- „кулинарна“ добавка често използвана за поддържане здравето на ставите.
 • Витамин С- ко-фактор при производството на колаген, един от основните градивни елементи на ставите и хрущяла.

За кого е предназначен?

Продуктът е идеален за хора, които водят активен начин на живот, включително и занимаващите се със спорт професионално или любителски, както и за всички грижещи се за своите кости.

Може ли Jointace® Колаген да се приема едновременно с други лекарства?

Jointace® Колаген е хранителна добавка и съдържа ниски нива на витамини и минерали. За прием едновременно със специфични лекарства трябва да потърсите съвет от Вашия лекар.

Колко таблети съдържа една опаковка Jointace® Колаген?

Jointace® Колаген се продава в опаковка от 30 таблети и е достатъчна за 15 дневен прием.

Кога и как трябва да се приема Jointace® Колаген?

Jointace® Колаген се приема по две таблети дневно по време или веднага след основното хранене с пълна чаша вода или друга напитка. Таблетите не се дъвчат. Приемът с голямо количество храна допълнително помага за по- доброто и по- лесно усвояване от организма.

Има ли някакви неблагоприятни странични ефекти по време на приема на Jointace® Колаген?

Jointace® Колаген не предизвиква никакви странични ефекти, когато се приема по препоръчания начин и дозировка.

Колко дълго може да се приема Jointace® Колаген?

Няма максимален или минимален ограничителен период за прием на продукта. Това е разликата с наличните аналогични продукти на пазара, защото според Витабиотикс дневният прием на включените основни съставки не следва да надхвърля нивата, които се препоръчват в последните научни изследвания. По- високите дневни дози на Глюкозамин и Хондроитин много често водят до кръвоизливи, неразположение, замайване и други. Също така високите количества не водят до по- добър ефект, особено когато това е съпътствано с прекъсване на лечението за определен период от време. Според нас постоянният прием на най- често препоръчваните дневни дози на тези две основни съставки има много по- добър ефект.

Някои от Препоръчителните дневни дози ПДД са над 100%. Това безопасно ли е?

Определени витамини са изключително безопасни приемани в десетки или стотици пъти по- високи дневни дози от препоръчителните. Следователно  приемът им следва да се преценява на индивидуална база в зависимост от всеки специфичен случай. ПДД е количеството витамин или минерал, който е изчислен да помогне за предотвратяване на основни състояния на дефицит в преобладаващата част на населението.При определени здравословни проблеми тези дози са недостатъчни за справяне с този недостиг. Ето защо понякога продуктите от гамата на Витабиотикс съдържат дневни дози на определени витамини  по- високи от препоръчителните.

Всички продукти на Витабиотикс са създадени в съотвествие с последните научни и клинични изследвания и съдържат ефективни дози на витамини и минерали.

Витабиотикс избягва „ Мега дозировката“- особено високи нива на изолирани хранителни вещества и подчертава важността на безопасно, умерено и разумно ниво на витамини и минерали, внимателно балансирано, за да се увеличи техния комбиниран ефект; подход, който се подкрепя от много експерти и изследователи.

Защо Jointace® Колаген не съдържа Калций?

Калцият е важен минерал за здравето на костите. Въпреки това той не участва в  продукта, поради невъзможността да се включи физически необходимата дневна доза в таблетата заедно с останалите съставки. Това е и причината ние да препоръчваме прием на някой от продуктите от гамата на Остеокеър едновременно с приема на Jointace.

Съвети за здрави и подвижни стави

Често взимаме нашите стави за даденост и не обръщаме внимание на тяхното здраве до момента, в който се окаже че сме ги свръх натоварили. Независимо от възрастта, физическата натовареност, спортуваме или не, ние всички трябва да се замислим навреме за здравето на нашите стави, за да можем да ги използваме дълго и безпроблемно. Ставите са един много интересен механизъм, който се нуждае от адекватни грижи, за да може да повдига и премества големи тежести десетилетие след десетилетие без да се счупи.

Хранене

Яжте по 5 плода или зеленчука на ден- те съдържат антиоксиданти, витамини А, С и Е, каротеноиди и селен, които помагат за здрави кости.

Яжте мазни риби като сьомга, сардина, херинга.

Яжте риби богати на мазнини като сьомга, сардина, херинга. Пийте 6-8 пълни чаши вода на ден, за да поддържате добра хидратация и поток на съставките до ставите. Ако сте с наднормено тегло, опитайте се да го намалите с няколко килограма, за да намалите стреса върху ставите.

Опитайте това:

 • Вървете пеша до магазина и обратно
 • Разхождайте дълго кучето- Вашето или това на съседа, 20 минути са достатъчни.
 • Плувайте- движенията във водата намаляват триенето на ставите.
 • Карайте колело
 • Пробвайте йога или тай – чи вкъщи или студио. Разтягането е лесен начин да поддържате ставите и мускулите подвижни и да се справите със стреса в ежедневието.
 • Запомнете, че не трябва да носите леопардово трико, за да се упражнявате. Градинарството, танците или колоезденето могат да Ви направят също толкова добър, колкото е Джейн Фонда в аеробиката.
Jointace® Оригинал
Jointace® Шипка, МСМ
Jointace® Колаген
Jointace® Магнити

Използваме „бисквитки“, за да улесним твоето сърфиране и да ти покажем съдържание, което може да те заинтересува Научи повече

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close