jointace-header

Jointace® Оригинал

chon-cirЗа поддържане здравето на ставите

Jointace® Оригинал представлява висококачествена формула за поддържане на ставите и мускулите, комбинирайки в една таблета специални съставки, доказали значението си за здравето на ставите. Jointace® Оригинал доставя една наистина съвременна подкрепа за ставите комбинирайки глюкозамин, хондроитин, екстракт от джинджифил и витамин С.

Много повече от Глюкозамин Сулфат

Наред с микроелементите, Джоинтейс Оригинал осигурява глюкозамин, присъстващ в предпочитаната форма на калия и висококачествена LMW (ниско молекулно тегло) форма на хондроитин, заедно с екстракт от корен от джинджифил.

Формулата на Джоинтейс Хондроитин и Глюкозамин е насочена да подкрепи ставите в човешкия организъм и дава непобедима сила в тази насока предоставяйки нещо повече от обикновения глюкозамин сулфат.

Глюкозамин сулфатът разбира се е много важен за здравето на ставите и не трябва да се забравя факта, че способността на тялото да го произвежда по естествен път намалява с напредването на възрастта.  Той също играе ключова роля при производството на колаген, естествената възглавница за хрущяла, но това е само един от факторите, които влияят на здравето на ставите.

С Хондроитин за подкрепа на хрущяла

Хондроитинът е включен във формулата на продукта, тъй като работи синергийно с глюкозамина за подпомагане на обновяването и възстановяването на хрущяла и подкрепя смазващите свойства на течностите около ставите. Джойнтейс съдържа специален висококачествен хондроитин с ниско молекулно тегло.

Глюкозамин сулфат и Хондроитин сулфат съдържащи се в Jointace® отговарят на стандарта за чистота – USP- Фармакопея на Съединените Щати.

С екстракт от Джинджифил и Витамин С

Jointace® Хондротин и Глюкозамин също така набавя екстракт от Джинджифил и витамин С – антиоксидант и ко- фактор, играещи роля в производството на колаген.

Микроелементи и витамини

Мед – допринася за поддържането на съединителните тъкани.
Витамин D, цинк и манган помагат за поддържане здравето на костите. Витамин D3 се предлага в неговата форма холекалциферол, естествената форма която се произвежда от организма при излагане на слънчева светлина.

Базиран на последните научни изследвания

Jointace® Оригинал е създаден използвайки последните научни изследвания и е произведен в съответствие с GMP (Добра Производствена Практика). Продуктът може да се използва едновременно с Jointace® магнитни лепенки.

Винаги четете указанията за употреба. Не надвишавайте препоръчителната доза. Както и при други хранителни добавки потърсете професионален съвет от Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите или страдате от някакви алергии. Глюкозаминът в продукта е извлечен от естествен хитин. Не приемайте, ако сте алергичен към риба или миди. Диабетиците трябва да се посъветват с лекар преди използването на продукта.

Jointace® Оригинал – микронутриентна хранителна добавка с глюкозамин, витамини и минерали

Продуктът е в блистерна опаковка, за да се предпази всяка таблетка от въздействието на околната среда.
 • Без изкуствени оцветители
 • Без алкохол-съдържащи консерванти
 • Без лактоза или мая
 • Без глутен
 • Не са тествани върху животни
Съставки В дневната доза от 2 таблети % от ПДД
Глюкозамин Сулфат 1 000 мг
Хондроитин Сулфат 400 мг
Витамин Д3 20 микрограма 400
Витамин Е 40 мг α-TE 333
Витамин С 60 мг 75
Фолиева киселина 400 микрограма 200
Витамин В12 20 микрограма 800
Цинк 10 мг 100
Манган 4 мг 200
Мед 1000 микрограма 100
Селен 120 микрограма
Екстракт от Джинджифил 80 мг

Прием

Две таблети дневно по време или веднага след основното хранене. Изпийте с пълна чаша вода или друга студена напитка. Jointace® трябва да се приема само на пълен стомах. Не дъвчете таблетките. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза.

Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте диабетик или приемате антикоагуланти. Тази формула замества други приемани преди това добавки от серията Jointace®. Редовен прием е препоръчителен. Jointace® Original се препоръчва с балансирана диета, богата на рибено масло. Продуктът е произведен в съответствие със  стандартите на GMP (Добра Производствена Практика) и качество на контрол, което надвишава нормално използваното при производство на хранителни добавки.

Хранителна добавка

Хранителните добавки не са заместител на балансираната и разнообразна хранителна диета и здравословен начин на живот. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Произведено на място, което може да обработва ядки. Продуктът не е подходящ за деца.

Да се съхранява в сухо помещение под 25°C, на недостъпно за деца място.

Винаги четете информацията за начина на прием преди използване. Не превишавайте препоръчаната доза. Както и при другите хранителни добавки потърсете съвет от професионалист преди използването. Ако сте бременна, кърмите, страдате от хранителни алергии консултирайте се с фармацевт или лекар, както и в случай, че страдате от специфично заболяване (като диабет, епилепсия, хипертония или друго подобно) или приемате медикаменти. Хранителните добавки не са предназначени да лекуват каквото и да е заболяване.

Защо е създаден Jointace® Оригинал?

Jointace® Оригинал е научно разработен да подпомогне Вашата хранителна диета и да поддържа здравето на ставите и тяхната мобилност. Jointace® Оригинал е уникална комбинация от съставки и био- елементи:

 • Глюкозамин сулфат – поддържа ставите здрави, като подкрепя способността на организма да произвежда хрущял по естествен път.
 • Хондроитин Сулфат- произвежда се в организма по естествен път и е основен компонент на хрущяла, помага му да абсорбира течностите в съединителните тъкани.
 • Витамин С – ко- фактор в производството на колаген, основен елемент в изграждането на ставите и хрущяла.
 • Джинджифил- „кулинарна“ добавка често използвана за подпомагане здравето на ставите.

Може ли Jointace® Оригинал да се приема едновременно с други лекарства?

Jointace® Оригинал е хранителна добавка и съдържа балансирани умерени нива на витамини и минерали. За по-специфичен съвет относно приема на продукта, препоръчваме първо да се консултирате с Вашия лекуващ лекар.

Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте диабетик или приемате антикоагуланти.

Колко таблети съдържа една опаковка Jointace® Оригинал?

Jointace® Оригинал се предлага в опаковка от 30 таблети. Опаковката е достатъчна за 15 дневен прием.

Кога и как трябва да се приема Jointace® Оригинал?

Jointace® Оригинал се приема по две таблети дневно по време или веднага след основното хранене с пълна чаша вода или друга студена напитка. Таблетите не трябва да се дъвчат. Приемането на таблетата заедно с голямо количество храна забързва процеса на усвояване на нейното съдържание и намаля вероятността от гадене, което може да се появи при приемането на мултивитамини на празен стомах. Приемайте таблетките винаги с достатъчно количество вода за по- бързото й достигане в стомаха.

Има ли някакви странични ефекти по време на приема на Jointace® Хондроитин и Глюкозамин?

Jointace® Оригинал не предизвиква никакви нежелани странични ефекти, когато се приема по препоръчания начин и дозировка. Не превишавайте препоръчителия дневен прием. При предозиране, потърсете незабавно съвет от лекар или специалист. Продуктът може да не е подходящ за прием от хора алергични към миди. Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте диабетик или приемате антикоагуланти.

Колко дълго може да се приема Jointace® Оригинал?

Няма максимален или минимален ограничителен период за прием на продукта. Това е разликата с наличните аналогични продукти на пазара, защото според Витабиотикс дневният прием на включените основни съставки не следва да надхвърля нивата, които се препоръчват в последните научни изследвания. По- високите дневни дози на Глюкозамин и Хондроитин много често водят до кръвоизливи, неразположение, замайване и други. Също така високите количества не водят до по- добър ефект, особено когато това е съпътствано с прекъсване на лечението за определен период от време. Според нас постоянният прием на най- често препоръчваните дневни дози на тези две основни съставки има много по- добър ефект.

Някои от Препоръчителните дневни дози ПДД са над 100%. Това безопасно ли е?

Определени витамини са изключително безопасни приемани в десетки или стотици пъти по- високи дневни дози от препоръчителните. Следователно приемът им следва да се преценява на индивидуална база в зависимост от всеки специфичен случай. ПДД е количеството витамин или минерал, който е изчислен да помогне за предотвратяване на основни състояния на дефицит в преобладаващата част на населението. При определени здравословни проблеми тези дози са недостатъчни за справяне с този недостиг. Ето защо понякога продуктите от гамата на Витабиотикс съдържат дневни дози на определени витамини по- високи от препоръчителните. Всички продукти на Витабиотикс са създадени в съотвествие с последните научни и клинични изследвания и съдържат ефективните дози на витамини и минерали, като се избягва предозирането.

Витабиотикс избягва „ Мега дозировката“- особено високи нива на изолирани хранителни вещества и подчертава важността на безопасно, умерено и разумно ниво на витамини и минерали, внимателно балансирано, за да се увеличи техния комбиниран ефект; подход, който се подкрепя от много експерти и изследователи.

Защо Jointace® Оригинал не съдържа Калций?

Калцият е важен минерал за здравето на костите. Въпреки това той не участва в продукта, поради невъзможността да се включи физически необходимата дневна доза в таблетата заедно с останалите съставки. Това е и причината ние да препоръчваме приема на някой от продуктите от гамата на Остеокеър едновременно с приема на Jointace.

Съвети за здрави и подвижни стави

Често взимаме нашите стави за даденост и не обръщаме внимание на тяхното здраве до момента, в който се окаже че сме ги свръх натоварили. Независимо от възрастта, физическата натовареност, спортуваме или не, ние всички трябва да се замислим навреме за здравето на нашите стави, за да можем да ги използваме дълго и безпроблемно. Ставите са един много интересен механизъм, който се нуждае от адекватни грижи, за да може да повдига и премества големи тежести десетилетие след десетилетие без да се счупи.

Хранене

Яжте по 5 плода или зеленчука на ден- те съдържат антиоксиданти, витамини А, С и Е, каротеноиди и селен, които помагат за здрави кости.

Яжте риби богати на мазнини като сьомга, сардина, херинга. Пийте 6-8 пълни чаши вода на ден, за да поддържате добра хидратация и поток на съставките до ставите. Ако сте с наднормено тегло, опитайте се да го намалите с няколко килограма, за да намалите стреса върху ставите.

Опитайте това:

 • Вървете пеша до магазина и обратно.
 • Разхождайте дълго кучето- Вашето или това на съседа, 20 минути са достатъчни.
 • Плувайте- движенията във водата намаляват триенето на ставите.
 • Карайте колело.
 • Пробвайте йога или тай – чи вкъщи или студио. Разтягането е лесен начин да поддържате ставите и мускулите подвижни и да се справите със стреса в ежедневието.
 • Запомнете, че не трябва да носите леопардово трико, за да се упражнявате. Градинарството, танците или колоезденето могат да Ви направят също толкова добър, колкото е Джейн Фонда в аеробиката.
Jointace® Оригинал
Jointace® Шипка, МСМ
Jointace® Колаген
Jointace® Магнити