jointace-magnet

Jointace® Магнити

targetМагнитни пластири за стави и мускули

Нашите стави са под постоянно натоварване и поради това ние трябва да се грижим за тях през целия си живот. Поддържането на тяхното здраве е важно за активния ни начин на живот. Едни от най- основните неща, които можем да се опитаме да избегнем, за да  поддържаме ставите ни са:

  • Свръхнатоварване на ставите и мускулите
  • Наднормено тегло

Редовната умерена физическа активност е също изключително важна за жизнеността на ставите.

Представяне на Джойнтейс Магнити

Продуктът е създаден специално да подпомогне ставите и мускулите. Активното магнитно поле, което те пораждат е идеално за всички части на тялото и особено за врата, раменете, колената, гърба и бедрата.

mactionВисококачествени керамични магнити

Магнитите Джойнтейс използват специални висококачествени керамични магнити създаващи силно активно поле и действащи за дълъг период от време. Тези специални биомагнити произвеждат безопасно магнитно поле, което прониква до местата, където е най- необходимо.

Стави и мускули

Статичното магнитно поле може да предоставя стабилна подкрепа за здравето на ставите и мускулите, свързващите тъкани и хрущялите.

Безопасен и идеален за дългосрочно използване

Магнитите Джойнтейс осигуряват внимателен допълващ подход към здравето на ставите и мускулите. Магнитите нямат странични ефекти и са идеалната добавка при използването на други продукти от гамата Джойнтейс. По този начин Вие можете да осигурите максимална защита на Вашите стави и мускули. Могат да се използват без ограничение във времето.

kneeНачин на употреба

Използвайте върху чиста, суха кожа и натиснете добре, за да залепите пластира с активния магнит върху желаното от Вас място. В случай, че мястото за третиране е по- голямо, можете да използвате до 3-4 магнита едновременно. Не употребявайте по-дълго от 12 последователни часа на използване. Пластирите не се влияят от водата и затова не е задължително подмяната им при всяко къпане/измиване.

Продуктът не е тестван върху животни. Не използвай върху или в близост до открити рани. Само за външна употреба. Да не използва от бременни или по време на ползване на електронни устройства като пейсмейкър. За деца над 12 години. Дръжте далеч от кредитни карти или други средства, които могат да бъдат повлияни от магнитното поле.

Какво представляват магнитите Джойнтейс?

Продуктът представлява висококачествени керамични магнити, които емитират високо и същевременно безопасно магнитно поле, което прониква където е необходимо най- много. Магнитите Джойнтейс помагат за намаляване и премахване на болки в мускулите и ставите.

Кога се препоръчва използването на магнитите Джойнтейс?

Магнитите Джойнтейс подпомагат здравето на ставите и мускулите на човешкото тяло. Те могат да се използват от мъже и жени от всички възрасти. Няма ограничения във времето на употреба, тъй като няма познати нежелани странични ефекти. Идеални съвместно с други продукти от гамата Джоинтейс – Оригинал, Колаген, Шипка.

Как и кога се използват магнитите Джойнтейс?

Пластирите се залепват върху мястото, което желаете да третирате. Ако е необходимо може да използвате до 3-4 магнита. Натиснете внимателно за по- добро прилепване. Пластирите са водоустойчиви и не е нужно да се подменят след всяко миене или къпане.

Да не се използват върху наранена кожа. Де не се използват от бременни и хора използващи електронни медицински устройства като напр. пейсмейкър. Само за външна употреба. Подходящ за лица над 12 години.

Има ли нежалани странични ефекти при употребата на продукта?

Не са познати нежелани странични ефекти при правилното използване на магнитите Джойнтейс. В случай че все пак се почувствате недобре, прекъснете използването на продукта и се консултирайте със специалист, ако проблемът продължи.

Може ли да се използват едновременно с други продукти на Витабиотикс?

Продуктът е идеален за използване едновременно с продуктите от гамата Джойнтейс за максимална подкрепа на Вашите стави и мускули.

Jointace® Колаген
Jointace® Магнити