red-clover-menopace-header

Менопейс® Червена детелина

redcloverextractМенопейс® Червена детелина е уникална хранителна добавка доставяща идеалното количество от 40мг Менофлавон®– екстракт от изофлавони на Червената детелина, както и екстракт от Зелен чай (25 мг полифеноли) в специална капсула подходяща за вегетарианци.

Менофлавонът® е стандартизиран ботаничен екстракт (екстракт от Червена детелина IFL 40, USP 32), който е преминал през множество изследвания и е с най- високи качества съгласно стандартите на US Pharmacopeia.

Изофлавоните от Червена детелина

Червената детелина е един от най- богатите естествени източници на изофлавони – тези фито- нутриенти се приемат от жените по цял свят, минаващи през периода на менопауза. Доверявайки  се само на естествения прием на изофлавони, би означавало поглъщане на големи количества  бобови растения, като грах и боб, което е трудно осъществимо. Червената детелина е естествено богат източник и осигурява желаните изофлавони, които ние трябва да се опитваме да осигурим в нашата диета- биоканин-A, формононетин и Генестеин.

Менопейс® Червена детелина е специално формулиран и може да се приема едновременно или независимо от всеки друг продукт от гамата Менопейс, всеки един от който доставя пълноценна подкрепа от микроелементи.

С екстракт от Зелен чай (25 мг полифеноли)

Формулата на Менопейс® Червена детелина допълнително включва екстракт от Зелен чай. Този стандартизиран екстракт набавя 25 мг чисти полифеноли във всяка капсула. Екстрактът от Зелен чай влияе на защитата на клетката от оксидантен стрес.

Менопаузата е естествен етап от живота, през който преминава всяка жена. Хиляди жени от цял свят откриха, че Менопейс, продукт №1 във Великобрпитания за менопауза, доставя ефективна хранителна подкрепа през този период на промени.

Винаги четете указанията за начина на прием. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално докторско наблюдение.  Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана диета. Продуктът да не се приема, ако сте алергична към соя.

Формула на Менопейс® Червена детелина

Съставки Средно в капсула
Менофлавон- екстракт от Червена детелина 364 mg
Доставящ изофлавони 40 mg
– Биоканин А 18 mg
– Формононетин 21 mg
– Генестеин 0.7 mcg
Екстракт от Зелен чай
– доставящ полифеноли 25 mg

vegi
• Без изкуствени оцветители
• Без консерванти
• Без глутен
• Без мазнини, желатин
• Не са тествани върху животни
• Подходящ за вегетарианци

Прием

Една капсула дневно по време или веднага след основното хранене. Приемете с чаша вода или друга студена напитка. Да не се приема на празен стомах. Продуктът може да се ползва и след периода на менопауза без ограничение във времето. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза.

Алергични съвети:

Съдържа Соя

Менопейс® Червена детелина не съдържа наркотични вещества или хормони. Продуктът е произведен в съответствие със стандартите за добра производствена практика GMP и качества за контрол надвишаващи тези, които се прилагат обикновено при производството на хранителни добавки.

Защо е създаден Менопейс® Червена детелина?

Менопейс® Червена детелина е уникална, една-на-ден, подходяща за вегетарианци капсула, осигуряваща 40 мг изофлавони от Менофлавон® екстракт от Червена детелина, както и екстракт от зелен чай (25 мг полифеноли). Менопейс® Червена детелина е специално проектирана, така че да може да се приема заедно с всеки продукт от гамата Менопейс или независимо от тях.

Какво трябва да знаем преди да започнием приема на Менопейс® Червена детелина?

Менопейс® Червена детелина е хранителна добавка и не замества пълноценната и разнообразна хранителна диета. Не съдържа хормони и може да се приема едновременно с хормонозаместителна терапия или без такава. Продуктът е подходящ за вегетарианци.

Кога се препоръчва прием на Менопейс® Червена детелина?

Приемът на хранителната добавка Менопейс® Червена детелина се препоръчва по време на или след менопауза. Няма ограничение в продължителността на приема на продукта. Менопейс® Червена детелина се прпепоръчва на всички жени с ранна менопауза. Ние съветваме за постигане на максимален ефект, продуктът да се приема едновременно с Менопейс Оригинал, чиято формула дава допълнителна подкрепа.

Може ли Менопейс® Червена детелина да се приема едновременно с Хормонозаместителна терапия и нейните съпътстващи медикаменти?

Принципно, Менопейс® Червена детелина може да се използва едновременно с Хормнозаместителна терапия, защото съдържа средни нива на витамини и минерали, не съдържа наркотични вещества или хормони. За по- специализирани съвети свързани с приемането на продукта едновременно с други медикаменти, ние препоръчваме да потърсите съвет от Вашия лекар.

Как и кога трябва да се приема Менопейс® Червена детелина?

Една капсула дневно по време или веднага след основоното хранене. Да се приема с чаша вода или друга студена напитка. Приемането с голямо количество храна подобрява усвояването на съставките, намалява гаденето, което може да се появи, когато мултивитамините се приемат на празен стомах. Менопейс® Червена детелина винаги трябва да се приема на пълен стомах и с голямо количество течности, за да може таблетата да премине през хранопровода лесно. Не приемайте с кафе или чай, защото това може да доведе до преждевременно разтваряне на таблетата.

Има ли някакви неблагоприятни странични ефекти по време на приема на Менопейс® Червена детелина?

Не са забелязани никакви наблагоприятни странични ефекти от приемането на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. При предозиране потърсете веднага съвет от вашия лекар .

Какви са активните съставки на Менопейс® Червена детелина?

Менопейс® Червена детелина съдържа: Червена детелина стандартизиран ботаничен екстракт – Менофлавон, доставящ 40 мг изофлавони; екстракт от Зелен чай доставящ 25 мг чисти Полифеноли.

Колко време е необходимо, за да се почувстват ползите от продукта?

Резултатите са индивидуални, но в повечето случаи подобрения се забелазвят още през първата седмица.

Може ли Менопейс® Червена детелина да се приема едновременно с други продукти на Витабиотикс?

Продуктът може да се приема самостоятелно. Калцият е минерал, чията нужда е особено завишена през периода на и след менопауза за поддържане доброто здраве на костите. Менопейс® Червена детелина е формулиран така, че да може да бъде приемана едновременно с някои от продуктите от гамата на Остеокеър. В случаите, когато жената търси най- добрата подкрепа за своя организъм и желае преминаването през периода на меноаузата да е възможно най- леко и безпроблемно, ние съветваме продукта да се приема едновременно с Менопейс Оригинал.

Менопейс® Оригинал
Менопейс® с Калций
Менопейс® Нощ
red clover
Червена детелина
Менопейс Макс