Специално формулиран за жени, Hairfollic поддържа косата здрава, хидратирана и блестяща с 26 хранителни вещества, включително нашия ексклузивен комплекс Tricologic биомарин колаген.

  • Осигурява прием на важни микроелементи като селен и цинк
  • Включва Tricologic за жени, с хидролизиран морски колаген
  • Пълноценен мултивитамин, който също поддържа и здравето на кожата и ноктите
  • От витаминната компания №1 във Великобритания

Всеобхватна, съвременна формула от микроелементи

Hairfollic за Жени има усъвършенствана формула от биоактивни хранителни съставки, базирана на най-новите научни изследвания. Разработен от експерти на Vitabiotics, продуктът съдържа специфични хранителни вещества, включително биотин, селен и цинк, които допринасят за поддържането на нормалната коса. Hairfollic за Жени включва и ексклузивния комплекс Tricologic биомарин колаген и доставя своите предимства чрез кръвообращението директно до корените на косата.

Храненето и Косата

Промените, които настъпват през различни етапи от живота ни, както и неадекватната диета, продуктите за стилизиране и начина на живот, могат да повлияят на косата ни. Поддържането на здрава коса започва с правилните градивни хранителни елементи. Самият космен фоликул е силно активна метаболитна „фабрика“, която се нуждае от синтез на кислород, енергия и протеини, за да поддържа нормална и здрава коса.

Как действа Hairfollic за Жени?

Hairfollic е научно формулирана добавка, която осигурява пълен спектър от хранителни вещества, включително Биотин, Селен и Цинк, които допринасят за поддържането на косата и Мед – за нормална пигментация на косъма. Hairfollic съдържа хидролизиран морски колаген, L-цистеин и специални растителни хранителни вещества. С Tricologic Biomarine комплекс, патентована комбинация от Селен и Цинк, плюс стандартизиран екстракт от Biomarine Hydrocollamer колаген (хидролизиран колаген протеин), екстракт от гроздови семки и колоиден силициев диоксид. Чрез кръвния поток биоактивните хранителни вещества на Hairfollic се доставят директно до корените на косата за максимална полза.

Грижа за косата

Различни ежедневни процедури могат да окажат влияние върху състоянието и вида на косата ни, включително боите и продукти за стилизиране, да не говорим за използването на сешоари, ролки, маша или преса за коса! Грижата за кожата на скалпа също е важна и някои хранителни вещества като Биотин, Ниацин (витамин В3), Цинк и Йод са от съществено значение за това.

Подкрепа за кожата и ноктите

Hairfollic се грижи и за кожата и ноктите. Формулата включва витамин С, който допринася за нормалното образуване на колаген, плюс Ниацин (витамин В3) за нормална кожа, Цинк и Селен за здравето на ноктите.

Цялостна грижа

Формулата на Hairfollic осигурява цялостен баланс на хранителни вещества, включително витамин В6, който помага за нормалното образуване на червени кръвни клетки и рибофлавин (витамин В2) за намаляване на умората и отпадналостта. Не е необходим прием на друг допълнителен мултивитамин.

Тази информация не е предназначена да замести професионален медицински, диагностика или лечение. Винаги търсете съвет от Вашия лекар или други квалифицирани здравни специалисти по отношение на всяко медицинско едно състояние или заболяване.

Витаминни и минерални таблетки с биомарин-колагенов комплекс, екстракт от гроздови семки и аминокиселини

Нутриенти Средно в 2 таблетки % ПДП*
Хидролизиран морски колаген 200 mg
L-цистеин 100 mg
L-метионин 50 mg
Мио-инозитол 90 mg
Екстракт от семена на грозде
(95% Proanthocyanidins)
5 mg
Силициев диоксид 129 mg
Бетакаротен 3 mg
Витамин D (D3 800 IU) 20 μg 400
Витамин E (естествен източник) 60 mg α-TE 500
Витамин C 60 mg 75
Тиамин (витамин B1) 10 mg 909
Рибофлавин (витамин B2) 8 mg 571
Ниацин (витамин B3) 36 mg NE 225
Витамин B6 10 mg 714
Фолиева киселина 400 μg 200
Витамин B12 20 μg 800
Биотин 150 μg 300
Пантотенова киселина 90 mg 1500
Магнезий 60 mg 16
Желязо 14 mg 100
Цинк 15 mg 150
Мед 1000 μg 100
Манган 2 mg 100
Селен 150 µg 273
Хром 50 μg 125
Йод 150 μg 100
*ПДП = препоръчителен дневен прием, µg = микрограм, mg = милиграм,

IU = международни единици

Съставки

Maltodextrin, Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Hydrolysed Marine Collagen (from Fish), L-Cysteine, Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Silicon Dioxide (Colloidal Silica), Magnesium Oxide, Myo-Inositol (Carrier: Acacia Gum), Vitamin E (as D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Vitamin C (Ascorbic Acid [Carriers: Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcellulose, Caprilic/Capric Triglycerides, Colours [Titanium Dioxide, Iron Oxides]), L-Methionine, Ferrous Fumarate, Niacin (as Nicotinamide), Zinc Sulphate, Anti-Caking Agents: Stearic Acid & Magnesium Stearate, Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Betacarotene (Carriers: Starch, Water, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Vitamin B6 (Pyridoxine HCl), Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Riboflavin, Manganese Sulphate, Grape Seed Extract, Copper Sulphate, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Sodium Selenate, Chromium Trichloride, Potassium Iodide, Biotin, Vitamin B12 (Cyanocobalamin). Allergy Advice: For allergens, see ingredients in bold.

Всеки иска коса, с която да се чувства чудесно. Допълнете диетата си с хранителни вещества, насочени към здравето на косата, с Hairfollic за Жени, балансирана формула за вашата коса.

Прием

Две таблетки на ден с основното хранене. Да се приемат с вода или студена напитка. Да не се дъвчат. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Hairfollic за Жени трябва да се приема само на пълен стомах. Не е необходим допълнителен прием на друг мултивитаминен продукт едновременно с Hairfollic.

  • Без изкуствени оцветители
  • Без консерванти
  • Без мая
  • Hairfollic за Жени не е тестван върху животни

Хранителна добавка

Консултирайте се с лекар преди прием на хранителни добавки, в случай че сте бременна, кърмите, под медицинско наблюдение, имате епилепсия, хемохроматоза, проблеми с щитовидната железа, страдате от хранителни алергии или имате непоносимост към някоя от съставките.

Не използвайте този продукт, ако сте алергични към соя или към някоя от съставките.

Не е подходящо за деца. Произведено на място, което може да обработва и ядки.

Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца.

Да се съхранява в сухо помещение с температура под 25 °С , на недостъпно за деца място.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Не ползвайте този продукт, ако сте алергични към соя. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

Защо е създаден Hairfollic за Жени?

Hairfollic има усъвършенствана формула от биоактивни хранителни вещества, базирана на най-новите научни изследвания. Продуктът е създаден, за да осигури широк спектър от хранителни вещества, включително биотин, селен и цинк, които допринасят за здравето, хидратация, жизненост на косата и мед за поддържане на нормална пигментация на косъма.

Кой може да използва Hairfollic за Жени?

Hairfollic може да се използва от жени, които са загрижени за външния си вид и доброто състояние на косата или скалпа си, или от тези, които усещат промени, свързани с възрастта и желаят да подпомогнат хранителните нужди на косата.

Как и кога трябва да се ползва Hairfollic за Жени?

Препоръчват се две или три таблетки на ден с или непосредствено след основното хранене, с вода или студена напитка. Приемането на Hairfollic с чай или кафе може да доведе до разтваряне на таблетките твърде рано и така да се намали техния ефект. Не превишавайте препоръчителния прием. Поглъщането на таблетката с храна помага за по-доброто усвояване на полезните съставки и може да намали гаденето, което понякога се наблюдава, ако мултивитамини се приемат на празен стомах. Не трябва да се дъвчат. Hairfollic не е създаден да се приема по време на бременност.

Може ли Hairfollic за Жени да се приема едновременно с други медикаменти?

Hairfollic може да се приема едновременно с други медикаменти, защото той съдържа умерени и балансирани нива на витамини и минерали. За специфични и по-специализирани съвети относно приема на Hairfollic с други медикаменти, моля обърнете се към Вашия лекар или фармацевт преди употреба на продукта.

Има ли нежелани ефекти от приема на Hairfollic за Жени?

Не са забелязани никакви странични неблагоприятни ефекти от приема на продукта, ако са спазени указанията за дозировка. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. При предозиране веднага потърсете съвет от специалист. Консултирайте се с Вашия лекар преди употреба, ако страдате от диабет.

Имате нужда от помощ, за да преглътнете таблетката?

Затрудненията при поглъщането на таблетки се среща доста често. Витабиотикс изследва проблема задълбочено и препоръчва след като сте сдъвкали малко храна, напр. банан, точно преди да го глътнете, сложете таблетката в устата си и тогава преглътнете всичко заедно, след което пийнете малко течност. Гърлото се отваря по-широко, за да поеме храната и така таблетката трябва да премине по-лесно през него. Таблетките също може да се приемат и с по-гъсти течности, напр. кисело мляко, различни йогурти и кефири или смутита.

Кои са ключовите нутриенти?

Ключовите нутриенти са хидрозилиран морски колаген, екстракт от семена на грозде, пантотенова киселина, бетакаротен,  L-цистеин, L-метионин,  витамин D, витамин C, витамин E, витамин B1, витамин B2, ниацин (витамин B3), витамин B6, витамин B12, фолиева киселина, биотин, магнезий, желязо, цинк, мед и селен. Пълната информация може да видите в състава на продукта.

Колко време е необходимо, за да се видят ползите от продукта?

Резултатите са строго индивидуални, но ние очакваме благоприятните ефекти от хранителните вещества и биоактивните елементи в таблетките Hairfollic да имат  видими резултати от един до три месеца след началото на приема. Редовният прием е препоръчителен. Няма ограничения в продължителността на употребата на продукта.

Някои от Препоръчителните дневни дози ( ППД ) са над 100%. Това безопасно ли е?

Определени витамини могат да се приемат в нива надвишаващи десетократно или стократно препоръчителните дневни дози, докато за други нивото на безопасност е много по-близо до ПДД. Поради тази причина всеки витамин трябва да се разглежда на индивидуална основа от гледна точка на тяхното безопасно ниво.

ПДД е количеството витамин или минерал, който е изчислен да помогне за предотвратяване на основни състояния на дефицит при преобладаващата част на населението. Въпреки това, някои витамини и минерали в оптимални нива надвишаващи ПДД многократно са показали, че имат положителни резултати в специфични области на здравеопазването. Това е причината, поради която някои елементи имат определени нива, по- високи от 100% ПДД.

Всички продукти на Витабиотикс са разработени с помощта на най- новите научни изследвания и съдържат ефективни нива на витамини и минерали, като същевременно се избягват всякакви прекомерни количества, в съответствие с официалните горни безопасни граници за витамини и минерали.

Витабиотикс избягва равнища „мега дози“ на хранителни вещества и винаги подчертава важността на безопасни, умерени и разумни нива на витамини и минерали, внимателно балансирани, за да се максимизира комбинирания им ефект – подход, който се подкрепя от много експерти и изследователи през годините.

Продуктът ще помогне ли и на скалпа ми?

Тъй като Hairfollic е с перорално приложение, ползите от него се доставят чрез кръвообращението директно върху кожата и скалпа, както и в корените на косата. Грижата за кожата на скалпа е важна и някои хранителни вещества са като биотин, ниацин, цинк и йод са полезни за поддържането на кожата здрава.

Включен ли е Биотин в състава на продукта?

В помощ на грижата ни за здрава и силна коса, в състава на Hairfollic е включен 150 µg* Биотин. (* в две таблетки)

Оригинал
Кожа
Коса
Нокти
Перфектил Платинум
Течен Колаген за Кожа
Течен Колаген за Коса
Перфектил с любов за косата
Hairfollic за Жени