Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа

collagen-drinksPerfectil Платинум Течен Колаген за Кожа е напитка разработена от експертите на Витабиотикс, развили серията Perfectil, най-продаваната във Великобритания пълноценна добавка за кожа, коса и нокти. Като използват задълбочените си познания за грижата за косата те създават  Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа, като издигат науката за красотата на по-високо ниво. Тази напитка с чудесен вкус е специално предназначена да поддържа сияен тен на кожата, като осигурява съчетание от висококачествени съставки – хидролизиран морски колаген, витамини и минерали, хиалуронова киселина и Коензим – Q10.

Важността на колагена за кожата

Колагенът е най-разпространеният естествен протеин в човешкото тяло и изгражда първичната структура на кожата. Той поддържа кожата здрава и еластична. С напредването на възрастта загубата на колаген води до появата на бръчки, кожата губи от своята хидратация, гладкост и еластичност и младежкия здрав вид на кожата намалява. Нивата на колаген в организма започват да намаляват след навършването на 25 години с приблизително 1.5% годишно и до около 45-тата година, колагенът в тялото е намалял с около 30%.  И не е тайна, че експертите в областта на здравето и красотата, се стремят да включват морски колаген в режимите за здраве и грижа за кожата като ефективен начин за подпомагане на нивата на колаген и да постигнат здравословен и по-младежки вид на кожата.

peptan-logo

Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа съдържа 7000mg Peptan® Морски колаген пептиди. Peptan® е широко известна като високо ефективна и предпочитана биоактивна съставка и световен лидер като източник на колаген.  Много научни изследвания са проведени с Peptan®.

Пептидите в хидролизирания колаген са богат източник на пълноценни аминокиселини, в частност глицин и хидроксипролин, които помагат да се образува нов колаген в тялото. Peptan® Морски колаген пептиди използвани в Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа са с ниско молекулярно тегло, сравнени с други използвани на пазара. Ниско молекулярно тегло означава, че всеки ПЕПТИД е по-малък и така по-бързо и лесно усвоим в кръвния поток.

Колаген и витамини, минерали, аминокиселини и още природни съставки

Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа съдържа 7000mg хидролизиран морски колаген (тип II), който е лесно усвоим и бързо се абсорбира; хиалуронова киселина, L-Лизин и Коензим – Q10. Олиото от семена на касис осигурява от естествен източник незаменимите мастни киселини Омега-3 и Омега-6. Формулата на продукта включва цинк и биотин, които поддържат кожата здрава и еластична, витамин С от плодове на Ацерола за нормалното образуване на колаген, селен за предпазване на клетките от оксидантния стрес , също и цинк и витамин D, които участват в процеса на деленето на клетките.

Подкрепа на косата и ноктите

Подобно на другите продукти от гамата Perfectil, Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа включва също и специално избрани нутриенти за подкрепа на здрави коса и нокти, като част от цялостната „тройна“ грижа.

Биотинът, селенът и цинкът във формулата на продукта се грижат и за здрава коса и нокти.

Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа е специално създаден като част от дневната грижа на жената за нейната красота да поддържа кожата сияйна.

Изпитан и тестван продукт

В направено изпитване на течната добавка Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа, експертите от Good Housekeeping Institute съобщават следните резултати:

-70% от тестващите са забелязали, че кожата им видимо се е подобрила: кожата е по-хидратирана

-Подобряване на ноктите

-70% от тестващите са доволни от добавката и ще продължат да я използват.

Оценяване от потребителите:

7/10 за намаляване на бръчките за период от три месеца

4/5 за лесна употреба

Източник: GoodHousekeeping.com януари 2019 г

Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия (риба и/или рибни продукти), ако сте бременна, кърмите или сте под специално лекарско наблюдение. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа

Течна хранителна добавка с подсладител (сукралоза), морски колаген, витамини, минерали и хиалуронова киселина и аминокиселини

Нутриенти Средно 50ml % ПДП
Peptan Колаген пептиди

(Морски колаген)

7000 mg
Хиалуронова киселина 50 mg
L-Лизин 50 mg
Олио от семена на касис 25 mg
Бетакаротен 3 mg
Коензим-Q10 5 mg
Витамин D (D3 600 IU) 15 μg 300
Витамин С (плодове на Ацерола) 80 μg 100
Биотин 50 μg 100
Цинк 10 mg 100
Селен 40 μg 73

mg – милиграми, mcg/ µg – микрограми, ПДП – Препоръчителен дневен прием (EC)

Прием

Пийте 1 бутилка (50ml) на ден след основното хранене. Разклатете добре преди употреба. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Редовният прием е препоръчителен като няма ограничения за неговата продължителност.

  • Без глутен
  • Без добавена захар, сол или мая
  • Без изкуствени оцветители, аспартам или захарин
  • Perfectil® Платинум Колаген не е тестван върху животни

Хранителна добавка

Консултирайте се с лекар преди прием на хранителни добавки, в случай че сте бременна, кърмите, под медицинско наблюдение, страдате епилепсия, хемохроматоза, имате хранителни алергии или непоносимост към някоя от съставките.

Не използвайте този продукт, ако сте алергични към риба.

Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да се съхранява в сухо помещение с температура под 25 °С, на недостъпно за деца място.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

Защо е създаден Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа?

Perfectil Платинум Колаген за Кожа, течна хранителна добавка с чудесен вкус е създадена да поддържа кожата сияйна „отвътре“. Формулата осигурява съчетание от висококачествени съставки – хидролизиран морски колаген, витамини и микронутриенти, хиалуронова киселина и коензим- Q10.

За кого е предназначен Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа?

Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа е предназначен за жени, които желаят хранителна подкрепа за здрави и жизнени кожа, коса и ноктите. Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа може да се приема самостоятелно или в комбинация с друг вид мултивитамин от гамата Perfectil без ограничения в продължителността на ползване.

Може ли Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа да се ползва по време на бременност и кърмене?

По време на бременност ние препоръчваме прием само на мултивитамини специално формулирани за времето на бременността, като напр. Pregnacare, Pregnacare Плюс или Pregnacare Макс. Продуктите от гамата Pregnacare на Витабиотикс съдържат комбинация от витамини и минерали внимателно подбрани и съчетани за пълноценна подкрепа и грижа по време на бременност и кърмене.

Как е опакован Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа?

Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа е опакован в кутия, която съдържа 10 бутилки x 50ml всяка, за индивидуален прием за 10 дни. Опаковката не съдържа Бисфенол А . Напитката може да се изстуди в хладилник при желание.

Как и кога трябва да се ползва Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа?

Една бутилка от 50ml на ден след основно хранене за максимално добро усвояване на съставките. Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа може да се приема самостоятелно или в комбинация с друг вид мултивитамин от гамата Perfectil.

Има ли нежелани ефекти от приема на Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа?

Не са забелязани никакви странични неблагоприятни ефекти от приема на Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. При предозиране веднага потърсете съвет от специалист.

Кои са активните съставки?

Вижте информацията за състава на продукта.

Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа подходящ ли е за вегетарианци?

Не, Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа не е подходящ за вегетарианци, защото съдържа морски колаген. Ако търсите продукт подходящ за вегетарианци, може да се насочите към Perfectil Оригинални таблети.

Колко време е необходимо, за да се видят ползите от продукта за кожата, косата и ноктите?

Резултатите са строго индивидуални, но ние очакваме да изпитате ползите на продукта след няколко седмици, с видими резултати от един до три месеца след началото на приема. Редовният прием е препоръчителен. Няма ограничения в продължителността на употребата на Perfectil Платинум Течен Колаген за Кожа.

Някои от Препоръчителните дневни дози ( ППД )са над 100%. Това безопасно ли е?

Определени витамини могат да се приемат в нива надвишаващи десетократно или стократно препоръчителните дневни дози, докато за други нивото на безопасност е много по-близо до ПДД. Поради тази причина всеки витамин трябва да се разглежда на индивидуална основа от гледна точка на тяхното безопасно ниво.

ПДД е количеството витамин или минерал, който е изчислен да помогне за предотвратяване на основни състояния на дефицит при преобладаващата част на населението. Въпреки това, някои витамини и минерали в оптимални нива надвишаващи ПДД многократно са показали, че имат положителни резултати в специфични области на здравеопазването. Това е причината, поради която някои елементи имат определени нива, по- високи от 100% ПДД.

Всички продукти на Витабиотикс са разработени с помощта на най- новите научни изследвания и съдържат ефективни нива на витамини и минерали, като същевременно се избягват всякакви прекомерни количества, в съответствие с официалните горни безопасни граници за витамини и минерали.

Витабиотикс избягва равнища „мега дози“ на хранителни вещества и винаги подчертава важността на безопасни, умерени и разумни нива на витамини и минерали, внимателно балансирани, за да се максимизира комбинирания им ефект – подход, който се подкрепя от много експерти и изследователи през годините.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Не ползвайте този продукт, ако сте алергични към риба и/или рибни продукти. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

Оригинал
Коса
Кожа
Нокти
Перфектил Платинум
Масло за тяло
Течен Колаген за Коса
Течен Колаген за Кожа