Perfectil Плюс Коса

Perfectil Плюс Коса е създаден за жени, които желаят специфична по-мощна подкрепа на здравето на косата, заедно с цялостната грижа за кожата и ноктите.

Подхранване на фоликули на косата отвътре

hair-perfectilPerfectil Плюс коса има специфична формула, разработена да осигури още по-голяма подкрепа на косата и да допълни ежедневните грижи за външния Ви вид. Perfectil Плюс Коса съдържа уникална съставка – „цветосмесител“ с мед, която подпомага естествената пигментация (цвят) на косата; биотин, селен и цинк за здрава и жизнена коса  Специалната формула на продукта включва още аминокиселини, морски колаген, инозитол и екстракт от гроздови семки.

Осигурява цялостна грижа, включително за КОЖАТА и НОКТИТЕ

Perfectil Плюс Нокти включва 28 микронутриенти, подбрани за по-силен комбиниран ефект, подхранва всички основни компоненти на женската красота – Кожа, Нокти и има специфична, засилена подкрепа за здравето на Косата.

·включва селен за здрави нокти
·с ниацин (витамин В3), цинк и йод- за поддържане на нормална кожа
·включва витамин С- за нормалното образуване на колаген и за нормалната функция на кожата.

За цялостна грижа

Perfectil Плюс Коса дава на кожата, косата и ноктите пълноценна гама от важни биоактивни съставки. Същевременно доставя на организма и необходимите му мултивитамини, като се избягва необходимостта от допълнителен прием на друг мултивитаминен продукт.

Косата – нашата славна корона

grapeКосата има ценна биологична функция -пази главата ни топла и помага за регулиране на телесната температура. Освен тази роля за нашето здраве, тя по много начини ни помага да предадем на околните важни послания за това кои сме и как се чувстваме. Косата, както и ноктите, е продължение на епидермиса, външния слой на кожата ни. Структурата на Косата има два отделни части – първо, самият фоликул, който се намира в кожата, и второ, стебло, това което се вижда над скалпа.

Обикновено всеки косъм расте и се развива от три до пет години, докато не падне и след това започва да расте нов. Скоростта на растеж на косата е около 1,25 см на месец, или около 15 сантиметра на година.

Косата е важна част от нашата идентичност, както за жените, така и за мъжете. Ние често инвестираме значително количество време и пари в оформяне, стайлинг и боядисването й, за да изразим себе си. Косата се нуждае и заслужава възможно най-добрите грижи.

Микронутриенти, витамини и минерали за пълноценна грижа за кожата, косата и ноктите

Нутриенти Средно в две таблетки % ПДП
Хидролизиран морски колаген 200 mg
Екстракт от хвощ 200 mg
Екстракт от гроздови семки 10 mg
L-цистеин 100 mg
Инозитол 100 mg
L-метионин 50 mg
Кo-ензим Q10 5 mg
Цитрусови Биофлавоноиди 15 mg
Натурални смесени Каротеноиди 2 mg
Витамин D (D3 800 IU) 20 mcg 400
Витамин Е 40 mg α-TE 333
Витамин C 80 mg 100
Витамин B1 (Thiamin) 8 mg 727
Витамин B2 (Riboflavin) 4 mg 286
Витамин B3 (Niacin) 18 mg NE 113
Витамин B6 10 mg 714
Фолиева киселина 400 µg 200
Витамин B12 20 µg 800
Биотин 150 µg 300
Пантотенова киселина 40 mg 667
Магнезий 75 mg 20
Желязо 14 mg 100
Цинк 15 mg 150
Мед 1000 µg 100
Манган 2 mg 100
Селен 165 µg 300
Хром 40 µg 100
Йод 200 µg 133

Прием

Две таблетки на ден с основното хранене. Да се приемат с вода или студена напитка. Да не се дъвчат. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Perfectil Плюс Коса трябва да се приема само на пълен стомах. Не е необходим допълнителен прием на друг мултивитаминен продукт едновременно с Perfectil. Редовният прием е препоръчителен.

  • Без глутен
  • Без желатин
  • Без изкуствени оцветители
  • Без консерванти
  • Без сол, мая или лактоза
  • Perfectil Плюс Коса не е тестван върху животни

Хранителна добавка

Консултирайте се с лекар преди прием на хранителни добавки, в случай че сте бременна, кърмите, под медицинско наблюдение, страдате от хранителни алергии или имате непоносимост към някоя от съставките.

Не използвайте този продукт, ако сте алергични към соя и/или риба.

Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Да се съхранява в сухо помещение с температура под 25 °С , на недостъпно за деца място.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Не ползвайте този продукт, ако сте алергични към соя и/или риба. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

Защо е създаден Perfectil Плюс Коса?

Perfectil Плюс Коса е създаден за всички, които искат да поддържат здрави ноктите и кожата си, но и желаят допълнителна специфична подкрепа за косата си.

Ключовите хранителни съставки за това са биотин, селен и цинк за здрава и жизнена коса. Специалната формула на продукта включва още уникалната съставка „цветосмесител“ с мед, която подпомага естествената пигментация (цвят) на косата; аминокиселини, морски колаген, инозитол и екстракт от гроздови семки.

Със своите 28 съставки, специално подбрани за комбиниран ефект, Perfectil Плюс Коса поддържа кожата, ноктите и косата , със специална допълнителна грижа.

За кого е предназначен Perfectil Плюс Коса?

Perfectil Плюс Коса е предназначен за жени, които искат да се фокусират върху здравето на косата си, като същевременно се грижат и за ноктите и кожата си. Perfectil Плюс Коса замества приема на други допълнителни мултивитамини и минерали и може да се приема колкото дълго е необходимо.

Може ли Perfectil Плюс Коса да се ползва по време на бременност и кърмене?

По време на бременност ние препоръчваме прием само на мултивитамини специално формулирани за времето на бременността, като напр. Pregnacare, Pregnacare Плюс или Pregnacare Макс. Продукти от гамата Pregnacare на Витабиотикс съдържат комбинация от витамини и минерали внимателно подбрани и съчетани за пълноценна подкрепа и грижа по време на бременност и кърмене.

Може ли Perfectil Плюс Коса да се ползва едновременно с лекарства?

Perfectil Плюс Коса може да се използва в комбинация с лекарствени медикаменти, защото съдържа балансирани нива на витамини и минерали и в състава му няма хормони или лекарства. Моля посъветвайте се с Вашия личен лекар или фармацевт, ако желаете някакъв специфичен съвет.

Трябва ли да се приема мултивитамин заедно с Perfectil Плюс Коса?

Perfectil Плюс Коса съдържа пълноценна гама от витамини и минерали и приемането на друг допълнителен мултивитаминен продукт не е необходимо.

Колко таблетки съдържа една опаковка Perfectil Плюс Кожа?

Опаковката на Perfectil Плюс Кожа съдържа 60 таблетки, като се приемат по 2 таблетки на ден.

Как и кога трябва да се ползва Perfectil Плюс Кожа?

Препоръчителният прием е 2 таблетки на ден с основно хранене. Изпийте с чаша вода или студена напитка. Трябва да се приема само на пълен стомах. Така се постига максимален ефект при абсорбирането на полезните съставки и може да се избегне рядко появяващото се гадене, което понякога се изпитва при приемане на мултивитамини на празен стомах. Не е желателно да се приемат с чай или кафе, защото топлата напитка може да доведе до преждевременно разграждане на таблетките.

Какво ще се случи, ако забравя приема на Perfectil Плюс Коса и пропусна един ден?

Редовният прием е препоръчителен, но еднодневен пропуск няма да навреди. Просто вземете Perfectil Плюс Коса на следващия ден и продължете според указанията. Не трябва да наваксвате с двойна доза на следващия ден .Важно е приемът на добавката да е ежедневен, но еднодневен пропуск не е фатален, защото ползите от продукта се натрупват във времето.

Има ли нежелани ефекти от приема на Perfectil Плюс Кожа?

Не са забелязани никакви странични неблагоприятни ефекти от приема на Perfectil Плюс Кожа. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. При предозиране веднага потърсете съвет от специалист. Продуктът съдържа желязо, което при надхвърляне на нормалния препоръчителен дневен прием, може да навреди на малките деца.

Кои са активните съставки?

Вижте информацията за състава на продукта.

Колко време е необходимо, за да се видят ползите от продукта за кожата, косата и ноктите?

Резултатите са строго индивидуални, но ние очакваме да изпитате ползите на продукта след няколко седмици, с видими резултати от един до три месеца след началото на приема. Редовният прием е препоръчителен. Няма ограничения в продължителността на употребата на Perfectil Плюс Кожа.

Някои от Препоръчителните дневни дози ( ППД )са над 100%. Това безопасно ли е?

Определени витамини могат да се приемат в нива надвишаващи десетократно или стократно препоръчителните дневни дози, докато за други нивото на безопасност е много по-близо до ПДД. Поради тази причина всеки витамин трябва да се разглежда на индивидуална основа от гледна точка на тяхното безопасно ниво.

ПДД е количеството витамин или минерал, който е изчислен да помогне за предотвратяване на основни състояния на дефицит при преобладаващата част на населението. Въпреки това, някои витамини и минерали в оптимални нива надвишаващи ПДД многократно са показали, че имат положителни резултати в специфични области на здравеопазването. Това е причината, поради която някои елементи имат определени нива, по- високи от 100% ПДД.

Всички продукти на Витабиотикс са разработени с помощта на най- новите научни изследвания и съдържат ефективни нива на витамини и минерали, като същевременно се избягват всякакви прекомерни количества, в съответствие с официалните горни безопасни граници за витамини и минерали.

Витабиотикс избягва равнища „мега дози“ на хранителни вещества и винаги подчертава важността на безопасни, умерени и разумни нива на витамини и минерали, внимателно балансирани, за да се максимизира комбинирания им ефект – подход, който се подкрепя от много експерти и изследователи през годините

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Не ползвайте този продукт, ако сте алергични към соя. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

Оригинал
Коса
Кожа
Нокти
Платинум
Масло за тяло
Течен Колаген за Коса
Течен Колаген за Кожа