Perfectil Плюс Нокти

Perfectil Плюс Нокти е създаден за жени, които желаят специфична по-мощна подкрепа на здравето на ноктите заедно с цялостната грижа за косата и кожата.

Знаете ли че?

Здравето на ноктите е един основните компоненти на женската красота Проучване на Витабиотикс показва, че много жени поставят красотата и здравето на ноктите си на първо място – пред това на кожата и косата си.

Подхранване в дълбочина в нокътния матрикс

Perfectil Плюс Нокти има специфична формула, разработена да осигури още по-голяма подкрепа на ноктите и да допълни ежедневните грижи за красотата. Perfectil Плюс Нокти съдържа ключови нутриенти, вкл. екстракт от хвощ, естествен източник на силициев диоксид, метил сулфонил метан (МСМ), калций, цинк и аминокиселини.

Съвременна подкрепа за ноктите

Perfectil Плюс Нокти има комплексна напредничава формула със специално подбрани хранителни вещества и минерали „на красотата“, с цел да подхрани нокътния матрикс и легло и включва:

 • допълнително Селен (Сравнен с Perfectil оригинал), който допринася за поддържането на нормални нокти
 • Мед, който допринася за поддържане на нормална съединителна тъкан.
 • ботанически екстракт от Хвощ (Equisetum arvense L.), естествен източник на силициев диоксид.
 • Метил сулфонил метан (MSM), който осигурява сяра-важен хранителен елемент във външния слой на кожата, косата и ноктите.

Подхранва КОЖАТА и КОСАТА

Perfectil Плюс Нокти включва 25 микронутриенти, подбрани за по-силен комбиниран ефект, подхранва всички основни компоненти на женската красота – Кожа, Коса и има специфична, засилена подкрепа за здравето на ноктите.

 • включва витамин С- за нормалното образуване на колаген и за нормалната функция на кожата
 • с ниацин (витамин В3)- за поддържане на нормална кожа
 • с биотин, – за поддържане на нормална коса.

За цялостна грижа

Perfectil Плюс Нокти дава на кожата, косата и ноктите пълноценна гама от важни биоактивни съставки. Същевременно доставя на организма и необходимите му мултивитамини, като се избягва необходимостта от допълнителен прием на друг мултивитаминен продукт.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Не ползвайте този продукт, ако сте алергични към соя. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

Микронутриенти, витамини и минерали за пълноценна грижа за кожата, косата и ноктите

Нутриенти Средно в две таблетки % ПДП
Екстракт от хвощ 200 mg
MSM 200 mg
Екстракт от гроздови семки 15 mg
Ко-ензим Q10 5 mg
L-метионин 30 mg
L-цистеин 30 mg
Натурални смесени Каротеноиди 2 mg
Цитрусови Биофлавоноиди 15 mg
Витамин D (D3 800 IU) 20 mcg 400
Витамин Е 40 mg α-TE 333
Витамин C 80 mg 100
Витамин B1 (Thiamin) 8 mg 727
Витамин B2 (Riboflavin) 4 mg 286
Витамин B3 (Niacin) 18 mg NE 113
Витамин B6 10 mg 714
Фолиева киселина 400 µg 200
Витамин B12 20 µg 800
Биотин 150 µg 300
Пантотенова киселина 40 mg 667
Калций 400 mg 50
Магнезий 75 mg 20
Желязо 14 mg 100
Цинк 15 mg 150
Мед 1000 µg 100
Манган 2 mg 100
Селен 165 µg 300
Хром 40 µg 100
Йод 200 µg 133

mg – милиграми, mcg/ µg – микрограми, ПДП – Препоръчителен дневен прием (EC)

Прием

Две таблетки на ден с основното хранене. Да се приемат с вода или студена напитка. Да не се дъвчат. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Perfectil Плюс Нокти трябва да се приема само на пълен стомах. Не е необходим допълнителен прием на друг мултивитаминен продукт едновременно с Perfectil. Редовният прием е препоръчителен.

 • Подходящ за вегетарианци
 • Без глутен
 • Без желатин
 • Без изкуствени оцветители
 • Без консерванти
 • Без сол, мая или лактоза
 • Perfectil Плюс Нокти не е тестван върху животни

Хранителна добавка

Консултирайте се с лекар преди прием на хранителни добавки, в случай че сте бременна, кърмите, под медицинско наблюдение, страдате от хранителни алергии или имате непоносимост към някоя от съставките.

Не използвайте този продукт, ако сте алергични към соя.

Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Да се съхранява в сухо помещение с температура под 25 °С , на недостъпно за деца място.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Не ползвайте този продукт, ако сте алергични към соя. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

Защо е създаден Perfectil Плюс Нокти?

Perfectil Плюс Нокти е създаден за всички, които искат да поддържат здрави косата и кожата си, но и желаят допълнителна специфична подкрепа за ноктите си. Ключовите хранителни съставки за това са селен, екстракт от хвощ, естествен източник на силициев диоксид, метил сулфонил метан (МСМ) и аминокиселини. Със своите 25 съставки, специално подбрани за комбиниран ефект, Perfectil Плюс Нокти поддържа кожата, косата и ноктите, със специална допълнителна грижа.

За кого е предназначен Perfectil Плюс Нокти?

Perfectil Плюс Нокти е предназначен за жени, които искат да се фокусират върху здравето на ноктите си, като същевременно се грижат и за косата и кожата си. Perfectil Плюс Нокти замества приема на други допълнителни мултивитамини и минерали и може да се приема колкото дълго е необходимо.

Може ли Perfectil Плюс Нокти да се ползва по време на бременност и кърмене?

По време на бременност ние препоръчваме прием само на мултивитамини специално формулирани за времето на бременността, като напр. Pregnacare, Pregnacare Плюс или Pregnacare Макс. Продукти от гамата Pregnacare на Витабиотикс съдържат комбинация от витамини и минерали внимателно подбрани и съчетани за пълноценна подкрепа и грижа по време на бременност и кърмене.

Може ли Perfectil Плюс Нокти да се ползва едновременно с лекарства?

Perfectil Плюс Нокти може да се използва в комбинация с лекарствени медикаменти, защото съдържа балансирани нива на витамини и минерали и в състава му няма хормони или лекарства. Моля посъветвайте се с Вашия личен лекар или фармацевт, ако желаете някакъв специфичен съвет.

Колко таблетки съдържа една опаковка Perfectil Плюс Нокти?

Колко таблетки съдържа една опаковка Perfectil Плюс Нокти?

Как и кога трябва да се ползва Perfectil Плюс Нокти?

Препоръчителният прием е 2 таблетки на ден с основно хранене. Изпийте с чаша вода или студена напитка. Трябва да се приема само на пълен стомах. Така се постига максимален ефект при абсорбирането на полезните съставки и може да се избегне рядко появяващото се гадене, което понякога се изпитва при приемане на мултивитамини на празен стомах. Не е желателно да се приемат с чай или кафе, защото топлата напитка може да доведе до преждевременно разграждане на таблетките.

Какво ще се случи, ако забравя приема на Perfectil Плюс Нокти и пропусна един ден?

Редовният прием е препоръчителен, но еднодневен пропуск няма да навреди. Просто вземете Perfectil Плюс Нокти на следващия ден и продължете според указанията. Не трябва да наваксвате с двойна доза на следващия ден .Важно е приемът на добавката да е ежедневен, но еднодневен пропуск не е фатален, защото ползите от продукта се натрупват във времето.

Има ли нежелани ефекти от приема на Perfectil Плюс Нокти?

Не са забелязани никакви странични неблагоприятни ефекти от приема на Perfectil Плюс Нокти. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. При предозиране веднага потърсете съвет от специалист. Продуктът съдържа желязо, което при надхвърляне на нормалния препоръчителен дневен прием, може да навреди на малките деца.

Кои са активните съставки?

Вижте информацията за състава на продукта.

Колко време е необходимо, за да се видят ползите от продукта за кожата, косата и ноктите?

Резултатите са строго индивидуални, но ние очакваме да изпитате ползите на продукта след няколко седмици, с видими резултати от един до три месеца след началото на приема. Редовният прием е препоръчителен. Няма ограничения в продължителността на употребата на Perfectil Плюс Нокти.

Някои от Препоръчителните дневни дози ( ППД )са над 100%. Това безопасно ли е?

Определени витамини могат да се приемат в нива надвишаващи десетократно или стократно препоръчителните дневни дози, докато за други нивото на безопасност е много по-близо до ПДД. Поради тази причина всеки витамин трябва да се разглежда на индивидуална основа от гледна точка на тяхното безопасно ниво.

ПДД е количеството витамин или минерал, който е изчислен да помогне за предотвратяване на основни състояния на дефицит при преобладаващата част на населението. Въпреки това, някои витамини и минерали в оптимални нива надвишаващи ПДД многократно са показали, че имат положителни резултати в специфични области на здравеопазването. Това е причината, поради която някои елементи имат определени нива, по- високи от 100% ПДД.

Всички продукти на Витабиотикс са разработени с помощта на най- новите научни изследвания и съдържат ефективни нива на витамини и минерали, като същевременно се избягват всякакви прекомерни количества, в съответствие с официалните горни безопасни граници за витамини и минерали.

Всички продукти на Витабиотикс са разработени с помощта на най- новите научни изследвания и съдържат ефективни нива на витамини и минерали, като същевременно се избягват всякакви прекомерни количества, в съответствие с официалните горни безопасни граници за витамини и минерали.

Оригинал
Кожа
Коса
Нокти
Перфектил Платинум
Течен Колаген за Кожа
Течен Колаген за Коса
Перфектил с любов за косата
Hairfollic за Жени