Съвършенна формула за борба с белезите на стареене

Представяме ви Perfectil® Платинум- революционна добавка, която помага да се съхрани сиянието на младата кожа, нейната младост и еластичност. Perfectil® Платинум извежда науката за красотата на ново ниво със своята специална формула съдържаща биоактивни елементи, играещи роля при предпазването на кожата.

Създаден, за да подпомогне излъчването на здравата, свежа и озарена кожата отвътре навън. Тестван в изследвания в Университетската клиника  специализирана в областта на дерматологичните и козметични изследвания – St. Jacques, Безансон, Франция.
Уникалната формула съчетава био-морски колаген и ботанически екстракти с витамини и минерали. Витамин С допринася за нормалния състав на колагена, за нормалната функция на кожата.

Британската марка за красота добавка №1

Първокласната формула TimeDefy ™ на Perfectil Платинум е изключителен напредък в „козметичното хранене“. Оптимална хранителна подкрепа за кожата, тъй като ползите се доставят чрез кръвоносната система „отвътре“. Тази уникална формула съчетава Био-морски колаген и ботанически екстракти със специално подбрани микроелементи. Продуктът е предназначен да е част от обичайната грижа за красота, за да подпомогне излъчването и озаряването на кожата. Неговата усъвършенствана формула съдържа набор от микро-хранителни вещества, които трябва да се приемат ежедневно за максимално добър ефект.

Защитен с Европейски патент.

Как работи Perfectil® Платинум

Perfectil® Платинум помага при подмладяването, подхранването и предпазването на застаряващата кожа чрез доставяне на мощна комбинация от биоактивни съставки включващи високо качествен морски колаген, кора от бор, масло от семена на касис, ликопен и алфа-липоинова киселина,коензим Q10 директно до най- долните слоеве на кожата. Уникалната формула на Perfectil Платинум за „обновяване на клетките“  комбинира хранителни вещества, които допринасят за образуването на колаген, защитата на клетките и клетъчното делене.

Оптималното подхранване на кожата е с много по- голямо значение и ефект и от най- скъпо струващите козметични кремове и овлажнители, защото ползите се доставят през кръвоносната система и достигат до най- дълбоко ниво за максимален ефект.

Съставките на Perfectil® Платинум действат синергично в подпомагане на биохимичните процеси при метеболизма на кожата и нейното възстановяване.

Кожата и образуването на колаген

Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген и за нормалната функция на кожата. Плюс Рибофлавин (vit.B2), Ниацин (vit.B3) и биотин, които допринасят за поддържането на нормална кожа.

Клетъчно деление и защита

Най-съществената причина за преждевременно стареене на кожата е слънчевата светлина (UV радиация), както и замърсяването, тютюнопушенето и високите нива на увреждащи свободни радикали, които могат да се генерират.

Витамини Е, С и рибофлавин (вит. В2) допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес. Витамини D и B12, фолиева киселина плюс минералите желязо, магнезий и цинк допринасят за поддържането на нормалното делене на клетките.

Цялостна подкрепа за ноктите и косата

Селенът и цинкът допринасят за поддържането на здрави нокти, биотин за нормалната коса и мед за нормалната пигментация на косата.

Пълноценна мултивитаминна формула

Специализираната формула на Perfectil Платинум осигурява богата гама витамини и минерали, като действа като цялостен мултивитамин и така елиминира необходимостта от допълнителни отделни добавки. С Perfectil Платинум няма нужда да приемате допълнително мултивитамини.

Нутридермална формула за борба с белезите на стареене TimeDefy™

Ние осъзнаваме факта, че състаряването на кожата не може да бъде избегнето изцяло. Въпреки това с нутридермалните капсули на Perfectil® Платинум ние можем да помогнем в предпазването на вътрешната структура на кожата. Сиянието на кожата започва отвътре и затова Perfectil Платинум започва да работи от там – усъвършенствана формула за обновяване на клетките TimeDefy ™ с ползи, доставени в кръвоносната система.

Perfectil® Платинум е разработен от експертите на  Vitabiotics, които създадоха формулата на Perfectil®, най- продаваната във Великобритания добавка за кожа, коса и нокти. Нашето вътрешно разбиране за процесите свързани с подхранването на кожата ни помогнаха да разработим Perfectil® Платинум за поддържане на добре изглеждаща кожа и отличен тен.

Две таблети Perfectil® Платинум на ден е препоръчителната дневна доза за прием.

Нейните 30 биоактивни съставки също така предпазват кожата от неблагоприятното въздействие на околната среда, замърсяването, UV радиацията и стреса в ежедневния живот.

Трите стъпки на състаряване на кожата:

Години Външен вид Физиология
25-45
 • Първи следи от бръчки около очите
 • Първи бръчки
 • Малка загуба на еластичност
 • Забелижими пропуски при възстановяване на кожата, даващи резултат в по- малко колаген и повишаване наличието трупването на повредени тъкани.
 • Забелижима загуба в хидратацията на кожата.
45-55
 • Порите и възрастовите петна се задълбочават
 • Повече бръчки, твърда кожа
 • Огъване на кожата около очите и бузите
 • Продължаваща кожна деградация.
 • Значителен спад във възстановяване на кожата.
 • Сближаването мужду кожните слоеве намалява
 • Изтъняване на епидермиса.
55+
 • Нагъването се влошана
 • Разлики в оцветяването и пигментацията
 • Тъмни кръгове под очите
 • Почти никакво възстановяване на кожата и кожната тъкан.
 • Повишаване производството на меламин.
 • Ниско производство на колаген и себум.

Какво мислят специалистите по въпроса?

„За да бъде избегнато  преждевременното състаряване на кожата, аз винаги препоръчвам на моите клиенти да приемат високи дози антиоксиданти. Perfectil® Платинум осигурява високо качество и богати доставки на антиоксиданти Олигомерни проантоцианидини. Те имат най- голям ефект срещу стареенето на кожата и увреждащия ефект на свободните радикали в организма ни. Освен това съдържа морски колаген, който от своя страна съдържа протеогликани, които правят кожата финна и я предпазват от набръчкване. Не на последно място останалите съставки на продукта доставят елементи важни в борбата със състаряването, загубата на колаген, изсушаването на кожата и пигментацията. Подхранването на кожата отвътре с Perfectil® Платинум предоставя перфектния баланс от витамини и минерали нужни за красотата на тялото и кожата, като всички работят синергично да сложат бариера пред времето и неговото влияние върху кожата, поддържайки я по- дълго време еластична и млада.“

Anita Ellis BSc (Hons) RNutr.,
Registered Nutritionist

Тази информация не е предназначена да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги търсете съвет от Вашия лекар или други квалифицирани здравни специалисти относно всяко медицинско състояние.

Разширен състав

Всяка от съставките на Perfectil® Платинум е била подложена на задълбочено изследване и анализ.

Регенериращ естествен морски колаген комплекс (Cartidea™)

Естественият морски колаген е най- често срещаната форма на естествен протеин откривана в организма и създава и поддържа основната структура на кожата. Придава на кожата сила и доставя огромно количество влага. След около 25 годишна възраст кожният колаген започва да се разчупва и кожата губи около 1% от своята елестачна тъкан всяка година. Тези промени рефлектират върху появяването на първите отенъци на бръчки около очите и сгъвките.

Напредничавата формула на Cartidea™  естествен морски колаген съдържащ се в Perfectil® Платинум, доставя специфични морски протеогликани, като е доказано, че поддържа кожата нежна и фина и я предпазва от увреждащия ефект на времето.

Този колаген съдържа аминокиселини, които са активните съставки на кожния колаген. Колагеновите протеини са уникални с това, че те съдържат две аминокиселини, хидоксипролин и хидроксилизин, които не са откирити в нито един друг протеин. Без необходимите нива на тези аминокиселини способността на тялото да възстановява колагена са загубват. Морският колаген съдържащ се в Perfectil® Платинум доставя специфичен морски протеогликани влияещи върху подредбата на колагеновите фибри и повишават силата на кожата.

Защитни и подхранващи антиоксиданти

Синергичната комбинация от антиоксиданти като Алфа липоева киселина, гроздови семена, зелен чай и екстракт от борова кора работят едновременно да предпазят кожата и нейните протеини от свободните радикали и поддържат кожата гладка и нежна.

При поддържането на здрава дермална структура е важно е да се подсигури кожните клетки да получат адекватно количество кислород и подхранващи нутриенти. Специфични добавки, наричани Олигомерни проантоцианидини комплекси, съдържащи се в семената на гроздето и екстракта от кората на бор, могат да играят важна роля при поддържане на нормалното кръвообращение черз влияние върху процесите свързани с възстановяването на кръвоносните съдове. Тези елементи подкрепят и производството на вътрешно клетъчната матрица, която свързва и допълва пространствата между клетките, помагайки кожата да изглежда нежна и добре изглеждаща.

В клиничните проучвания е доказано, че ликопенът, червените каратеноиди, съдържащи се в доматите и други екстракти намерили своето място  във формулата на Perfectil® Платинум, помагат при предпазването на кожата от слънцето и неговите UV лъчи чрез своята антиоксидантна активност.

Формулата на Perfectil® Платинум

Perfectil® Платинум е довел науката за красотата на по- високо ниво със своите съставки и висококачествени естествени екстракти.

Естествен морски колаген комплекс ( CartideaTM) – осигурява градивните елементи на кожата и помага да поддържаме млада и добре изглеждаща кожа.

Екстракт от борова кора (95% Проантоцианидини ) – съдържа висококачествени и ефективни антиоксиданти наречени Олигомерни проантоцианидини, които помагат при предпазване на кожните протеини включително колагена и еластина, което води до гладка и нежна кожа.

Екстракт от гроздови семена (95% Проантоцианидини) също много мощни антиоксиданти в помощ на кръвообръщението, което пренася добавките до кожата.

Екстракт от зелен чай (стандартен екстракт 55% полифеноли) предазва клетъчното ДНК от ултравиолетовите лъчи на слънцето и намалява видимите щети предизвикани от тях.

Екстракт от семена на касис – един от най- богатите естествени източници на Омега-3 и Омега-6 мастни киселини, които поддържат естествения тен на кожата чрез ролята си в съставката на клетъчната мембрана.

Екстракт от Ликопен – подкрепяща роля в предпазването на кожата от UV слънчеви лъчи, което води до ранни увреждания на кожата.

Алфа липоинова киселина – работи синергично с другите антиоксиданти за повишаване ефекта на формулата на продукта. Разтворима във вода и това улесняване преминаването и поддържането на клетъчната мембрана.

Co-Q10– важна роля в генерирането на клетъчната енергия и справяне с увреждащия ефект на свободните радикали.

Антиоксиданти – естествени каратеноиди, бетакаратеноиди, Витамин С и Е за предпазване на кожата от вредните влияния причинени от свободни радикали, UV лъчи и замърсяване.

Цинк – Важна съставка за повече от 200 метаболични ензима с важна роля в синтезирането на клетъчното ДНК и обновяването на клетките.

Селен – формира растежа на клетките, поддържа еластичността на кожата чрез действието на ензим глутатион пероксидаза.

Силиций – помага за архитектурата на свързващите тъкани и мембрани.

Биотин участва в растежа на косата.

Мед необходим за здравината  и  образуването на фоликулите на косата.

Йод жизненоважен за производството на хормона тиротоксин, който контролира скоростта на метаболизма. Недостигът или липсата на този хормон може да има изключително вредно влияние върху външния вид на кожата, косата и ноктите.

L-цистеин – сяра съдържаща аминокиселини нужни за растежа на кожата.

Витамин D3 необходим за здрава кожа, кости и общото поддържане на тъканите.

Манган незаменим за здрава кожа поради ролята му в метаболизма на съединителната тъкан.

Витамините от гамата В, Фолиева киселина и Желязо:

Участват в образуването на кръвни клетки, кръвообращението при преноса на хранителни съставки до дермалния слой на кожа.

Нутриенти Средно в 2 таблети RDA%
Естествен морски колаген (Cartidea) 200 mg
Бетакаротен  4 mg
Витамин D3 (500IU) 12.5 µg 250
Витамин E (естествен източник) 50 mg α-TE 417
Тиамин (Витамин B1) 8 mg 727
Рибофлавин (Витамин B2) 4 mg 286
Витамин B6 10 mg 714
Витамин B12 9 µg 360
Ниацин (Vitamin B3) 18 mg NE 113
Фолиева киселина 400 µg 200
Биотин 150 µg 300
Пантотенова киселина  40 mg 667
Витамин С 90 mg 113
Магнезий 100 mg 27
Желязо 12 mg 86
Цинк 15 mg 150
Мед 1000 µg 100
Манган 0.5 mg 25
Йод (пречистен екстракт от морски водорасли) 200 µg 133
Селен 100 µg 182
Хром 50 µg 125
Силиций 50 mg
L-Цистеин 20 mg
Екстракт от гроздови семена 15 mg
Екстракт от борова кора 8 mg
Екстракт от Зелен чай 20 mg
Екстракт от домат

осигуряващ чист ликопен

10 mg

0.5 mg

Масло от семена на касис 50 mg
Co-Q10 5 mg
Алфа липоева киселина 40 mg

Указания за употреба

Две таблети дневно с или по време на основното хранене (не със закуската). Изпийте с чаша вода или друга студена напитка. Да не се дъвчат. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Тази пълноценна формула замества други продукти от гамата Perfectil. Не е необходимо да се приемат допълнително мултивитамини. Този продукт може да се използва толкова дълго, колкото е необходимо. Редовен прием е препоръчителен.

 • Без изкуствени оцветители
 • Без консерванти
 • Без мая
 • Без глутен
 • Perfectil Платинум не е тестван върху животни

Perfectil® Платинум трябва да се приема задължително на пълен стомах.

Приемането на таблетата с основно хранене спомага за максималното поглъщане/абсорбция/ на хранителните вещества и води до намаляване на гаденето, което е възможно да се изпита, ако мултивитаминни добавки се приемат на празен стомах. Да се приема само на пълен стомах. Поемайте таблетите с достатъчно количество вода за по-бързото им достигане до стомаха, но никога с чай или кафе, защото това може да доведе до преждевременното им разграждане.

Perfectil® Платинум не съдържа упойващи вещества или хормони. Произвежда се съгласно с най- високите фармацевтични стандарти за качествен контрол, по- високи в сравнение с тези, които се прилагат обикновено за добавки.

Продуктът се предлага в блистерна опаковка, като всяка таблета е е запечатана индивидуално, за да се предпази свежа до момента на нейното приемане, далеч от въздействието на околната среда.

Хранителна добавка

Винаги четете указанията за прием преди употреба. Не превишавайте препоръчителния прием. Както при другите хранителни добавки, потърсете професионална консултация преди употреба, ако страдате от хранителни алергии или приемате лекарства. Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако сте бременна или кърмите, имате хронично медицинско състояние, имате епилепсия, нарушение на щитовидната жлеза, хемохроматоза, страдате от хранителни алергии или сте алергични към някоя от съставките.  Витаминните добавки не са предназначени за лечение или предотвратяване на някакво заболяване. Хранителните добавки не трябва да заменят балансираната и разнообразна диета и здравословния начин на живот.

Не приемайте, ако сте алергични към соя или риба. Произведено на място, което може да обработва и ядки. Съдържа ниски нива на естествен кофеин (0,4 mg на таблетка). Не е подходящо за деца.

Този продукт съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за много малки деца.

Да се съхранява в сухо помещение под 25°C, на недостъпно за деца място.

Винаги четете упътването на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при други добавки, ако страдате от някакви алергии, имате заболявания като диабет, епилепсия, хипертония първо се консултирайте с Вашия  лекар или специалист. Хранителните добавки нямат цел да лекуват заболявания. Те не могат да заместят балансираната хранителна диета и здравословен начин на живот.

Защо е създаден Perfectil® Платинум?

Perfectil® Платинум е патентована формула създаден от екип експерти за тези, които жeлаят да поддържат сияеща своята кожа. 30-те биоактивни съставки са съвършенната формула за борба с белезите на страеенето. Формулата й ограничава видимите белези от набръчкване на кожата, което се засилва от пагубното влияние на замърсената околна среда, стреса в нашия живот, тютюнопушенето и UV радиацията.

Как действа Perfectil® Платинум?

Perfectil® Платинум доставя мощна комбинация от подхранващи и предпазващи съставки, които синергично подпомагат биохимичните процеси при метаболизма на кожата и нейното възстановяване. Те се доставят чрез кръвния поток и достигат до най- долните слоеве на кожата, за да могат да действато много по- пълноценно.

Какви са активните съставки на Perfectil® Платинум ?

Perfectil® Платинум съдържа в своята формула естествен морски колаген комплекс, екстракт от борова кора, масла от семената на касис, ликопен, Алфа- липоинова киселина. Освен това включва всички необходими витамини и минерали за поддържане на Вашия здравословен начин на живот.

Как Perfectil® Платинум предпазва кожата?

Естественият морски колаген комплекс е доказано, че поддържа кожата финна и гладка, еластична и я предпазва от увреждащия ефект на времето. Освен това продуктът съдържа антиоксиданти, които предпазват кожните протеини, между които са колаген и еластин, помагат кожата да изглежда гладка и нежна. Елементите като витамин Е и С, семена от грозде, зелен чай, екстракт от борова кора неутрализират ефекта на свободните радикали.

Какво представлява естественият морски колаген съдържащ се в Perfectil® Платинум?

Естественият морски колаген е съставен от аминокиселини, които са най- често срещаната форма на естествен протеин откривана в организма, създава и поддържа основната структура на кожата. Колагеновите протеини са уникални с това, че те съдържат две аминокиселини, хидроксипролин и хидроксилизин, които не са откирити в нито един друг протеин. Морският колаген съдържащ се в Perfectil® Платинум доставя специфични морски протеогликани влияещи върху подредбата на колагеновите фибри и повишават силата на кожата.  

Колко време е необходимо преди появата на първите резултати от приема на Perfectil®Платинум?

Резултатите са винаги индивидуални, но в повечето случаи положителните ефекти от ползването на продукта трябва да налице след втория- третия месец. Редовният прием е препоръчителен.

Кога се препоръчва прием на Perfectil® Платинум?

Продуктът се препоръчва за хора над 25 годишна възраст забелязващи следите от състаряването на кожата и желаещи да се преборят с него.

Колко таблети съдържа една опаковка Perfectil® Платинум?

Една опаковка Perfectil® Платинум съдържа 60 таблети. Препоръчителната доза е по две таблети на ден.

Как и кога трябва да се приема Perfectil® Платинум?

Две таблети са препоръчителната дневна доза. Приемат се с основно хранене. Изпийте с пълна чаша вода или студена напитка. Приемането на таблетата с основно хранене спомага за максималното поглъщане/абсорбция/ на хранителните вещества и води до намаляване на гаденето, което е възможно да се изпита, ако мултивитамините се приемат на празен стомах. Да се приема само на пълен стомах. Поемайте таблетите с достатъчно количество вода за по-бързото им достигане до стомаха, но никога с чай или кафе, защото това може да доведе до преждевременното им разграждане.

Трябва ли да приемам други мултивитамини?

Не. Perfectil® Платинум набавя всички ежедневно необходими витамини и минерали.

С какво Платинум се отличава от другите продукти от гамата Perfectil®?

Perfectil® Платинум е премиум продукт в борбата с белезите на стареене с фокус върху състоянието на кожата, докато другите формули съдържат съставки насочени към поддържане в добро общо състояние вашата кожа, коса и нокти.

Може ли да се примат едневременно Perfectil® Платинум и други витамини от гамата Perfectil®?

Не. Не се препоръчва поради комплексния характер на двете формули ще се получи удвояване на определени хранителни вещества.

Защо има разлика в цената мужду Perfectil® Платинум и Perfectil® оригинални таблети?

Perfectil® Платинум е уникален продукт съдържащ екслузивни, премиум съставки. Тези висококачествени фармацевтични съставки са научно разработени с цел да помогнат в борбата със стареенето на кожата. Сравнен с други съставки на пазара на подобна цена Perfectil® Платинум е гарантирано най- напредничавия. Той е комплексен мултивитамин и няма нужда от допълнителен прием на други мултивитамини.

Може ли Perfectil® Платинум да се ползва от хора алергичини към риба или мидени продукти?

Perfectil® Платинум съдържа специален екстракт морски колаген. Ако имате алергични реакции риба и морски продукти или друга съставка от формулата, не приемайте този продукт. Ако почуствате някаква алергична реакция, веднага се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт.

Може ли Perfectil® Платинум да се приема заедно с лекарства?

Обикновено Perfectil® Платинум може да се приема едновременно с лекарствени средстава, защото той съдържа умерени нива на витамини и минерали и не съдържа никакви упойващи вещества или хормони. За специфични съвети за приема на Perfectil® Платинум в комбинация с лекарствени средства, моля първо да се консултирате с Ващия лекар или фармацевт.

Има ли някакви нежелани ефекти по време на приема на Perfectil® Платинум?

Няма известни нежелани странични ефекти при приема на Perfectil® Платинум, ако се спазват указанията. Не превишавайте препоръчителната доза. В случай че тя се превиши, моля потърсете лекарска помощ незабавно.

Може ли Perfectil® Платинум да се приема по време на бременност и кърмене?

Препоръчваме Ви по време на бременността да приемате само мултивитамини, създадени специално за бременни, като например  Pregnacare® Оригинални таблети, Pregnacare® Плюс или Макс. Продуктите от гамата Pregnacare съдържат внимателно подбрана комбинация от витамини и минерали, специално разработени за прием още преди зачеване, по време на цялата бременност, а също така след раждане и по време на кърмене. Ако е необходимо, Perfectil® Платинум може да бъде приеман след периода на кърмене, защото това е време, в което кожата и косата може да се нуждаят от допълнително подхранване, за да се възстановят.

Може ли Perfectil® Плюс едновременно с други продукти на Vitabiotics?

Може да се употребява заедно с някой от продукти от гамата Osteocare, защото не съдържа калций.

Безопасен ли е препоръчителен дневен прием, който надхвърля 100%?

ПДД са изчислени, за предпазване на организма от предозиране на някои витамини и минерали. Нивата на нутриентите в Perfectil® Платинум са специфични, защото необходимостта при различни специфични нужди е различна. Въпреки това всички нива са напълно безопасни. Избегнато е всякакво предозиране. Витабиотикс винаги работи по отношение на правилното дозиране и комбиниране на съставките на своите продукти, чийто ефект се завишава при синергичното им действие.

Оригинал
Кожа
Коса
Нокти
Платинум
Течен Колаген за Кожа
Течен Колаген за Коса
Перфектил с любов за косата
Hairfollic за Жени