За още по- добро предпазване на кожата

Съвременна формула за подхранване на кожата

Новият продукт от гамата Perfectil® – водещата марка във Великобритания за здрава и красива кожа, коса и нокти, това е Perfectil® Плюс Кожа, патентована формула със специални съставки и мастни киселини за още по- добра грижа за вашата кожа.

perfectil_plus_info

Perfectil® Плюс Кожа осигурява оригиналните таблети на продукта Perfectil®, формулата за кожа, коса и нокти, плюс допълнителните ползи от Нутридермалнитм капсули с допълнителни съставки за здравето на кожата.

Perfectil® Плюс Кожа подхранва и предпазва отвътре и доставя важни микроелементи за изграждане на защитна стена за предпазване на кожата, косата и ноктите, като поддържа тяхното здраве и външен вид.

Двойната опаковка съдържа:

Нутридермални капсули за още по-добра защита на кожата с:

image_perfectil2

Омега-3 и Омега-6 мастни киселини

Важните мастни киселини, Омега-3 и Омега-6 хидратират кожата отвътре, помагат да се поддържа кожата овлажнена и предпазена от увреждащия ефект на околната среда. Получавайки правилния баланс между Омега-3 и Омега-6 в своята диета можете да поддържате кожата стегната и еластична и да й придаде отлично изглеждащ тен. Рибеното масло с най- висока чистота е богат източник на важните Омега-3 и Омега-6 мастни киселини, като освен това се доставят допълнително екстракти от касис и пореч като източник на Омега-6 мастни киселини.

    • Ликопен и лутеини да предпазват организма от увреждащите UV лъчи на слънцето

Естествените източници на ликопен и лутеинови естери помагат да се предпазят клетките на кожата от увреждащото действие на свободните радикали размножавани от UV лъчите и замърсяванията. Ликопен, червените каратеноиди откривани в доматите, които имат отлични антиоксидантни качества също могат да помогнат при предпазване на кожата от зачервяване и играят важна роля в защитата на кожата от UV лъчите, а също и от преждевременното стареене.

    • Co-Q10 в помощ на метаболизма при клетките на кожата

Co-Q10 помага за поддържане на здрава кожа  като участва в метаболизма на клетките на кожата и играе важна роля в генериране на клетъчната енергия и прогонване на свободните радикали от организма.

    • Толкова добра като оригиналната тройно активна формула за кожа, коса и нокти

Оригиналните таблети Perfectil® действат чрез доставяне на овлажняване чрез кръвния поток на най- дълбоко ниво, до най- долните слоеве на кожата, фоликулите на косата и основите на ноктите. Те доставят нутриенти жизненоважни за здравето на косата, нейния растеж и подновяване на клетките, плюс антиоксиданти каратеноиди в помощ при предпазване от влиянието на слънцето. Включват в себе си и екстракти от грозде за отличен тен.

Оригиналната тройно действаща таблета на Perfectil за:

  •  здравето на кожата

Витамините от група В, включително рибофлавин (витамин В2) и ниацин (витамин В3), както и минералите цинк и йод допринасят за поддържането на нормална кожа.
Мед – за защитата на клетките от оксидативен стрес и допринася за нормалната пигментация на кожата.
Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген за нормалната функция на кожата.

  •  здравето на косата и ноктите

Селенът и цинкът допринасят за поддържането на нормалната коса и нокти. Биотинът допринася за поддържането на здрава и жизнена коса.
Мед –  за нормалната пигментация на косата.

Патентована формула

Perfectil Плюс Кожа подхранва и защитава отвътре и осигурява нутриенти за поддържане на градивните елементи на Вашата кожа, коса и нокти, за да подпомогне тяхното здраве и външен вид. Perfectil Плюс Кожа може да се приема ежедневно, като част от редовната Ви грижа за красота и замества обичайната друга мултивитаминна добавка, в случай че има такава. Perfectil Плюс Кожа е защитен с предоставен европейски патент. Патент № 2280684.

Тази информация не е предназначена да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги търсете съвет от Вашия лекар или други квалифицирани здравни специалисти относно всяко медицинско състояние.

Усъвършенствани таблетки с микроелементи, витамини и минерали плюс нутриентни капсули с  ликопен, биотин, Омега-3, масло от семена на пореч и касис

Perfectil® Таблети съставки Средно в 1 таблетка % ПДП
ВИТАМИН D (D3 200 IU) 5 mcg 100
ВИТАМИН E (естествен източник) 40 mg 400
ВИТАМИН C 60 mg 100
ВИТАМИН B1 (Thiamin) 8 mg 571
ВИТАМИН B2 (Riboflavin) 4 mg 250
ВИТАМИН B3 (Niacin) 18 mg 100
ВИТАМИН B6 10 mg 500
Фолиева киселина 500 mcg 250
ВИТАМИН B12 9 mcg 900
Биотин 45 mcg 30
Патонтенова киселина 40 mg 667
Желязо 12 mg 86
Магнезий 75 mg 25
Цинк 15 mg 100
Йод 200 mcg 133
Манган 0.5 mg
Мед 1 mg
Хром GTF 50 mcg
Селен 100 mcg
Цистеин 10 mg
Естествени каратеноиди 2 mg
Екстракт от семена на грозде (95% проантоцианидини) 15 mg

Нутридермална капсула

Нутриенти Средно за 1капсула % ПДП
Биотин 105 µg 210
Омега-3 рибено масло 300 mg
Доставя  DHA (Docosahexaenoic acid) 133 mg
Доставя  EPA (Eicosapentaenoic acid) 28 mg
Лутеинови естери 6 mg
Масло от  семена на пореч 200 mg
Масло от семена на касис 50 mg
Доставят Омега-6 мастни киселини 137 mg
Екстракт от домат 6 mg
Доставя чист Ликопен 0.4 mg
Ко-ензим  Q10 5 mg

• Без изкуствени оцветители
• Без алкохол-съдържащи консерванти
• Без глутен
• Без мая
• Не са тествани върху животни

Продуктът е в блистерна опаковка за по-добро предпазване на таблетите.

Указания за употреба

Една таблета Perfectil®  и една Нутридермална капсула дневно. Приемайти ги по време или след основно хранене с пълна чаша вода или друга течност. Таблетите не се дъвчат. Не надвишавайте препоръчителните дневни дози. Да се приемат винага на пълен стомах. Продуктът не съдържа упойващи вещества или хормони и е произведен в съответствие с най- високите фармацевтични стандарти за качествен контрол, отвъд тези нормално изисквани за хранителни добавки.

Хранителна добавка

Винаги четете указанията за прием преди употреба. Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Както при другите хранителни добавки, потърсете професионална консултация преди употреба, ако страдате от хранителни алергии или приемате лекарства. Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако сте бременна или кърмите, имате хронично медицинско състояние, имате епилепсия, нарушение на щитовидната жлеза, хемохроматоза, страдате от хранителни алергии или сте алергични към някоя от съставките . Витаминните добавки не са предназначени за лечение или предотвратяване на някакво заболяване. Хранителните добавки не трябва да заменят балансираната и разнообразна диета и здравословния начин на живот.

Не приемайте, ако сте алергични към соя. Продуктът е произведен на място, което може да обработва и ядки. Продуктът не е подходящ за деца.

Този продукт съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за много малки деца.

Да се съхранява в сухо помещение под 25°C, на недостъпно за деца място.

Защо е създаден Perfectil® Плюс Кожа?

Perfectil® Плюс Кожа е патентована формула създадена от екип експерти за тези, които желаят да поддържат здрави своята кожа, коса и нокти.

  • Perfectil®Плюс Кожа включва оригиналните таблети на Perfectil® с тройно действаща формула плюс важните Омега-3 и 6 мастни киселини, които помагат за поддържане на отличен тен.
  • Нутридермалните капсули също съдържат елементи като ликопен и лутеин помагащи при предпазване на кожните клетки от увреждащия ефект на свободните радикали и UV светлина и замърсяванията.

С какво се различава Perfectil® Плюс Кожа от Perfectil® Оригинални таблети?

Perfectil® Плюс Кожа съдържа Perfectil® Оригинални таблети и Нутридермални капсули със специални съставки включващи есенциални мастни киселини и антиоксиданти.

Кой трябва да приема Perfectil® Плюс Кожа ?

Perfectil® Плюс Кожа може да се приема от жени фокусирани върху поддържане на здравата си кожа и същевременно добре изглеждащите коса и нокти. Не е необходим прием на друг мултивитамин заедно с Perfectil® Плюс Кожа. Продуктът напълно замества други ползвани до момента ежедневни мултивитамини.

Може ли Perfectil® Плюс Кожа да се приема по време на бременност и кърмене?

Препоръчваме Ви по време на бременността да приемате само мултивитамини, създадени специално за бременни, като например Pregnacare® Оригинални таблети, Pregnacare® Плюс или Макс. Гамата продукти Pregnacare съдържа внимателно подбрана комбинация от витамини и минерали, специално разработени за прием още преди зачеване, по време на цялата бременност, а също така и по време на кърмене. Ако е необходимо, Perfectil® може да бъде приеман след периода на кърмене, защото това е време, в което кожата и косата може да се нуждаят от допълнително подхранване, за да се възстановят.

Може ли Perfectil® Плюс Кожа да се приема заедно с лекарства?

Обикновено Perfectil® Плюс Кожа може да се приема едновремено с лекарствени средстава, защото той съдържа умерени нива на витамини и минерали и не съдържа никакви упойващи вещества или хормони. За специфични съвети за приема на Perfectil® Плюс Кожа в комбинация с лекарствени средства, моля първо да се консултирате с Ващия лекар или фармацевт.

Колко таблети съдържа една опаковка Perfectil® Плюс Кожа?

Една опаковка Perfectil® Плюс Кожа съдържа 28  таблети и 28 Нутридермални капсули, като се приемат по една на ден от вид.

Как и кога трябва да се приема Perfectil® Плюс Кожа?

Една таблета и една капсула дневно са препоръчителната дневна доза. Приемат се с основно хранене. Изпийте с пълна чаша вода или студена напитка. Приемането на таблетата с основно хранене спомага за максималното поглъщане/абсорбция/ на хранителните вещества и води до намаляване на гаденето, което е възможно да се изпита, ако мултивитамините се приемат на празен стомах. Да се приема само на пълен стомах. Поемайте таблетите с достатъчно количество вода за по-бързото им достигане до стомаха, но никога с чай или кафе, защото това може да доведе до преждевременното им разграждане.

Има ли някакви нежелани ефекти по време на приема на Perfectil® Плюс Кожа?

Няма известни нежелани странични ефекти при приема на Perfectil® Плюс Кожа, ако се пие съобразно предписанията. Не превишавайте препоръчителната доза. В случай, че тя се превиши, моля потърсете лекарска помощ незабавно.

Кога можем да наблюдаваме подобрение на състоянието на кожата, косата и ноктите?

В повечето случаи за натрупване на  полезния ефект на витамините и минералите в Perfectil® Плюс Кожа са необходими няколко седмици и положителни резултати се забелязват след 1 до 3 месеца. Ежедневен прием е препоръчителен. Няма ограничения на времето, през което Perfectil® Плюс Кожа може да се използва.

Може ли Perfectil® Плюс Кожа едновременно с други продукти на Vitabiotics?

Може да се употребява заедно с някой от продукти от гамата Osteocare, защото не съдържа калций.

Безопасен ли е препоръчителен дневен прием, който надхвърля 100%?

ПДД са изчислени, за предпазване организма от предозиране на някои витамини и минерали. Нивата на микронутриентите в Perfectil® Плюс Кожа са специфични, защото необходимоста при различни специфични нужди е различна. Въпреки това всички нива са напълно безопасни. Избегнато е всякакво предозиране. Витабиотикс винаги е работил по отношение на правилното дозиране и комбиниране на съставките на своите продукти, чийто ефект се завишава при синергийното им действие.

Оригинал
Коса
Кожа
Нокти
Перфектил Платинум
Масло за тяло
Течен Колаген за Коса
Течен Колаген за Кожа