Уникална добавка за здраве и красота

Perfectil® е хранителна добавка номер 1 във Великобритания, разработена специално за кожата, косата и ноктите. Създаването й се базира на 35 години опит в научните изследвания за ползите от планираното/целенасоченото оптимизирано хранене.

Уникалната комбинация от хранителни и химични вещества, която се съдържа във всяка таблета подхранва,защитава отвътре навън и осигурява най-важните съставки/елементи за Вашата кожа, коса и нокти, а също така поддържа тяхното здраве и добър външен вид. Този подход дава изключителни резултати, като работи ефикасно на едно по-дълбоко ниво в сравнение с  хидратиращите кремове и балсамите.

Като приемете една таблета Perfectil® след основното си хранене, Вие осигурявате на кожата, косата и ноктите си широк спектър от необходими биоактивни вещества, от които те се нуждаят. Освен този положителен ефект, Perfectil® е също така и един комплексен витамин, който се грижи за цялостно за Вашето здраве.

Perfectil® е комплексно средство за кожа, коса и нокти, което ги подхранва и защитава в дълбочина. Той привлича вниманието на все повече знаменитости в Европа, модели, журналисти и експерти по красота.

Блясък отвътре

Ние всички желаем най-доброто за нашето здраве и външен вид. Витабиотикс знае, че това, с което храним нашето тяло има огромен ефект върху здравето и външния ни вид. Ето защо  Perfectil® е разработен от екип експерти да дарява „красота отвътре”.

Като осигурявате на Вашето тяло ключови хранителни добавки, доказали важността си за поддържане здравето на кожата, косата и ноктите – Вие подхранвате тялото си отвътре, което ще се отрази и на Вашата външност.

Как действа тройната активна  формула на Perfectil ?

Разработен от водещи фармацевти и диетолози, Perfectil® съдържа само хранителни и химични съставки, които са задълбочено изследвани и оценени, използвайки най-новите научноизследователски техники. Продуктът не е тестван върху животни.

Perfectil® действа като доставя подхранащи елементи на кожата на ниво дермален слой, фоликулите на косата и основата на ноктите чрез кръвния поток. Той осигурява съставки жизненоважни за здравината, растежа,  клетъчното обновяване, плюс антиоксидантите кeрaтиноиди, които предпазват от вредното влияние на слънчевите лъчи. Perfectil® съдържа и растителен екстракт от семена на грозде за поддържане на здрав тен.

Всяка таблета съдържа 22 хранителни съставки за чиста и еластична кожа, блестяща коса и здрави нокти. Формулата на Perfectil® поддържа и обновява клетките. Включените антиоксиданти защитават деликатната кожна тъкан от вредните слънчеви лъчи, основен фактор в стареенето, отпускането и появата на бръчки. Perfectil® осигурява естествени растителни екстракти с доказана роля за добрия тен на кожата, витамини и минерали важни за циркулацията на кръвта и образуването на тъканите.

Perfectil® осигурява едновременно грижа 3 в 1- за кожата, косата и ноктите:

Стандартизиран екстракт от семена на грозде (95 %):

Съдържа антиоксиданти за предпазване на клетките от свободните радикали и подпомага кръвообръщението.

Натурален витамин Е, витамин С и селен:

Антиоксиданти за предпазване на кожата от вредните влияния причинени от свободни радикали, UV лъчи и замърсяване.

Витамин С:

Помага да се поддържа кожата здрава и еластична. Необходим е и за здрави нокти.

Витамин D3:

Необходим за здрава кожа, кости и общото поддържане на тъканите.

Витамин В комплекс, фолиева киселина и желязо:

Участва в образуването на кръвни клетки, кръвообращението при преноса на хранителни съставки до дермалния слой на кожа.

Натурални каротеноиди:

Помагат за намаляване на вредното влияние на слънчевите лъчи.

Биотин:

Участва в растежа на косата.

Мед:

За здравината  и  образуването на фоликулите на косата.

Магнезий и цинк:

Важни минерали, които подпомагат намаляането на загубата на коса. Цинкът е необходим и за поддържането на здрави нокти.

Йод:

Жизненоважен за производството на хормона тиротоксин, който контролира скоростта на метаболизма. Недостигът или липсата на този хормон може да има изключително вредно влияние върху външния вид на кожата, косата и ноктите.

Манган:

Незаменим за здрава кожа поради ролята му в метаболизма на съединителната тъкан.

Нутриенти Средно в 1 таблетка % ПДП
Витамин D (D3 200 IU) 5 mcg 100
Витамин E (Естествен източник) 40 mg 400
Витамин С 60 mg 100
Витамин В1 (Тиамин) 8 mg 571
Витамин В2 (Рибофлавин) 4 mg 250
Витамин В3 (Ниацин) 18 mg 100
Витамин В6 10 mg 500
Фолиева киселина 500 mcg 250
Витамин В12 9 mcg 900
Биотин 45 mcg 30
Пантотенова киселина 40 mg 667
Желязо 12 mg 86
Магнезий 75 mg 25
Цинк 15 mg 100
Йод 200 mcg 133
Манган 0,5 mg
Мед 1 mg
Хром 50 mcg
Селен 100 mcg
Цистеин 10 mg
Естествени каратеноиди 2 mg
Екстракт от грозде (95% proanthocyanidins) 15 mg
ПДП – Препоръчителен дневен прием
mcg – микрограм, mg – милиграм

Прием

Една таблета дневно с или непосредствено след основно хранене (закуската не се счита за основно хранене). Изпийте с пълна чаша вода или студена напитка. Не надвишавайте препоръчания прием.

Perfectil® трябва да се приема само на пълен стомах, защото съставките се усвояват най-добре с храна.

Perfectil® не съдържа никакви наркотични вещества или хормони и е произведен в съгласие с най-високите фармацефтични стандарти за качествен контрол, надхвърлящи обикновено изискваните за хранителни добавки.

Защо е създаден Perfectil®?

Perfectil® е създаден от екип експерти, за да допълни дневния режим на Вашата красота. Той съдържа 22 важни хранителни съставки, специално подбрани за усвояване от долния дермален слой на кожата и космените фоликули. Perfectil® включва също и специални елементи за здравината на ноктите. В състава му има антиоксиданти, селен и витамин С и Е, които помагат да се намали вредното влияние на излишъка от свободни радикали. Замърсяването и прекомерното излагане на слънце може да доведе до увеличаване на свободните радикали, което може да увреди кожната тъкан. Perfectil® съдържа и минерали, като напр. цинк, мед и магнезий участващи в растежа и подмяната на клетките. Витамин В комплекс е жизненоважен за здрава кожа, коса и нокти, а натуралните растителни екстракти помагат за здрав тен.

Кой трябва да приема Perfectil®?

Perfectil® може да се приема от мъже и жени от всяка възраст за поддържане на здрава кожа, коса и нокти. Често се използва от хора със суха, чуплива коса, с проблемни нокти или потъмнял тен на кожата, появили се в следствие на хранителен дисбаланс. Perfectil® замества дневната Ви доза витамини и минерали и може да се ползва толкова продължително, колкото е необходимо.

Може ли Perfectil® да се приема по време на бременност и кърмене?

Препоръчваме Ви по време на бременността да приемате само мултивитамини, създадени специално за бременни, като напр. Pregnacare . Pregnacare® (продукт на Витабиотикс) съдържа внимателно подбрана комбинация от витамини и минерали, специално разработени за прием още преди зачеване, по време на цялата бременност, а също така и по време на кърмане. Ако е необходимо, Perfectil® може да бъде приеман след периода на кърмене, защото това е време, в което кожата и косата може да се нуждаят от допълнително подхранване, за да се възстановят.

Може ли Perfectil® да се приема заедно с лекарства?

Обикновено Perfectil® може да се приема едновремено с лекарствени средстава, защото той съдържа умерени нива на витамини и минерали и не съдържа никакви упойващи вещества или хормони. За специфични съвети за приема на Perfectil® в комбинация с лекарствени средства, моля първо да се консултирате с Ващия лекар или фармацевт.

Колко таблети съдържа една опаковка Perfectil®?

Една опаковка Perfectil® съдържа 30 таблети(едномесечен прием). Препоръчителният прием е една таблета дневно. Perfectil® трябва да се приема само след основно хранене на пълен стомах. Поемайте таблетите с достатъчно количество вода за по-бързото им достигане до стомаха, но никога с чай или кафе, защото това може да доведе до преждевременното им разграждане.

Как и кога трябва да се приема Perfectil®?

Препоръчителният прием е една таблета дневно с основно хранене. Изпийте с пълна чаша вода или студена напитка. Приемането на таблетата с основно хранене спомага за максималното поглъщане/абсорбция/ на хранителните вещества и води до намаляване на гаденето, което е възможно да се изпита, ако мултивитамините се приемат на празен стомах. Perfectil® трябва да се приема само на пълен стомах. Поемайте таблетите с достатъчно количество вода за по-бързото им достигане до стомаха, но никога с чай или кафе, защото това може да доведе до преждевременното им разграждане.

Има ли някакви нежелани ефекти по време на приема на Perfectil®?

Няма известни нежелани странични ефекти при приема на Perfectil® , ако се пие съобразно предписанията. Не превишавайте препоръчителната доза. В случай, че тя се превиши, моля потърсете лекарска помощ незабавно.

Какви са активните съставки?

Perfectil® съдържа следните активни съставки в една таблета: витамин D (200 IU) 5 mcg; витамин E (натурален източник) 40 mg; витамин C 60mg; витамин B1 8 mg, витамин B2 4 mg; ниацин 18 mg; витамин В6 10 mg; фолиева киселина 400 mcg; витамин В12 9 mcg; биотин 0,045mg; Pantothenic acid витамин В5 40mg; желязо 12 mg; магнезий 75 mg; цинк 15 mg; йод 200 mcg; манган 0, 5 mg; мед 1 mg; хром 50 mcg; селен 100 mcg; Cystine цистин 10 mg; бета каротин (смес от натурални каротиноиди) 2 mg; екстрат от семена на грозде (95% Proanthocyanidins) 15 mg. Продуктът не съдържа изкуствени оцветители, желатин, глутен, консерванти и мая. Perfectil® не е тестван върху животни.

Кога можем да наблюдаваме подобрение на състоянието на кожата, косата и ноктите?

В повечето случаи за натрупване на полезния ефект на витамините и минералите в Perfectil® са необходими няколко седмици и положителни резултати се забелязват след 1 до 3 месеца. Ежедневен прием е препоръчителен. Няма ограничения на времето, през което Perfectil® може да се използва.

Ще помогне ли Perfectil® за растежа на косата?

Perfectil® съдържа съставки, които помагат да поддържате нормален растеж на косата, ако състоянието й (или косопада) е в резултат на незначителен хранителен дефицит. В Perfectil® се съдържа биотин, който стимулира растежа на клетките, участващи в растежа на косата; мед необходима за здравината на косата и изграждането на фоликулите; магнезий и цинк – за растеж на косата.

Оригинал
Кожа
Коса
Нокти
Платинум
Течен Колаген за Кожа
Течен Колаген за Коса
Перфектил с любов за косата
Hairfollic за Жени