Perfictil® Платиниум 2018-08-24T09:42:44+00:00
perfectil_platinum_banner

Съвършенна формула за борба с белезите на стареене

Представяме ви Perfectil® Платинум- революционна добавка, която помага да се съхрани сиянието на младата кожа, нейната младост и еластичност. Perfectil® Платинум извежда науката за красотата на ново ниво със своята специална формула съдържаща био активни елементи, играещи роля при предпазването на кожата.

Как работи Perfectil® Платинум

Perfectil® Платинум помага при подмладяването, подхранването и предпазването на застаряващата кожа чрез доставяне на мощна комбинация от био- активни съставки включващи високо качествен морски колаген, кора от бор, масло от семената на черна боровинка, ликопен и алфа-липоинова киселина директно до най- долните слоеве на кожата.

Оптималното подхранване на кожата е с много по- голямо значение и ефект и от най- скъпо струващите козметични кремове и овлажнители, защото ползите се доставят през кръвоносната ситмена и достигат до най- дълбоко ниво за максимален ефект.

Съставките на Perfectil® Платинум действат синергийно в подпомагане на биохимичните процеси при метеболизма на кожата и нейното възстановяване.

Нутри- дермална формула за борба с белезите на стареенеТМ

Ние осъзнаваме факта, че състаряването на кожата не може да бъде избегнето изцяло. Въпреки това с нутри- дермалните капсули на Perfectil® Платинум ние можем да помогнем в предпазването вътрешната структура на вашата кожа.

Perfectil® Платинум е разработен от експертите на  Vitabiotics, които създадоха формулата на Perfectil®, най- продаваната във Великобритания добавка за кожа, коса и нокти. Нашето вътрешно разбиране за процесите свързани с подхранването на кожата ни помогнаха да разработим Perfectil® Платинум за поддържане на добре изглеждаща кожа и отличен тен.

Две таблети Perfectil® Платинум на ден е препоръчителната дневна доза за прием.

Нейните 30 био- активни съставки също така предпазват кожата от неблагоприятното въздействие на околната среда, замърсяването, UV радиацията и стреса в ежедневния живот.

Трите стъпки на състаряване на кожата:

Години

Външен вид

Физиология

25-45

 • Първи следи от бръчки около очите
 • Първи бръчки
 • Малка загуба на еластичност
 • Забелижими пропуски при възстановяване на кожата, даващи резултат в по- малко колаген и повишаване наличието трупването на повредени тъкани
 • Забелижим загуба в хидратацията на кожата

45-55

 • Порите и вързрастовите петна се задълбочават
 • Повече бръчки, твърда кожа
 • Огъване на кожата окло очите и бузите
 • Продължаваща кожна деградация
 • Значителен спад във възстановяване на кожата
 • Сближаване мужду кожните слоеве намалява
 • Изтъняване на епидермиса

55+

 • Нагъването се влошана
 • Разлики в оцветяването и пигментацията
 • Тъмни кръгове под очите
 • Почти никакво възстановяване на кожата и кожната тъкан
 • Повишаване производството на меламин
 • Ниско производство на колаген и себум

Какво мислят по въпроса специалистите?

„За да бъде избегнато  преждевременното състаряване на кожата, аз винаги препоръчвам моите клиенти да приемат високи дози антиоксиданти. Perfectil® Платинум осигурява високо качество и богати доставки на антиоксиданти Олигомерни проантоцианидини. Те имат най- голям ефект срещу стареенето на кожата и увреждащия ефект на свободните радикали в организма ни. Освен това съдържа морски колаген, който от своя страна съдържа колаген Proteoglycans който прави кожата тънка и я предпазва от набръчкване. Не на последно място останалите съставки на продукта доставят елементи важни в борбата със състаряването, загубата на колаген, изсушаването на кожата и пигментацията. Подхранването на кожата отвътре с Perfectil® Платинум предоставя перфектния баланс от витамини и минерали нужни за красотата на тялото и кожата, като всички работят синергично да сложат бариера пред времето и неговото влияние върху кожата, поддържайки я по- дълго време мека и млада.“

Anita Ellis BSc (Hons) RNutr.,
Registered Nutritionist

Разширен състав

Всяка от съставките на Perfectil® Платинум е била подложена на задълбочено изследване и анализ.

Регенериращ естествен морски колаген комплекс (Cartidea™)

Естествения морски колаген е най- често срещаната форма на естествен протеин откривана в организма и създава и поддържа основната структура на кожата. Придава на кожата сила и доставя огромно количество влага. След около 25 годишна възраст кожния колаген започва да се разчупва и кожата губи около 1% от своята елестачна тъкан всяка година. Тези промени рефлектират върху появяването на първите оттенъци на бръчки около очите и сгъвките.

Напредничавата формула на Cartidea™  естествен морски колаген съдържащ се в Perfectil® Платинум доставя специфични морски Proteoglycans, който е доказано че поддържа тънкостта на кожата и я предпазва от увреждащия ефект на времето.

Този колаген съдържа амино киселини, които са активните съставки на кожния колаген. Колагеновите протеини са уникални в това, че те съдържат две аминокиселини, хидоксипролин и хидроксилизин, които не са откирити в нито един друг протеин. Без необходимите нива на тези аминокиселини способността на тялото да възстановява колагена са загубват. Морския колаген съдържащ се в Perfectil® Платинум доставя специфимен морски Proteoglycans влияещ върху подредбата на колагеновите фибри и повишават силата на кожата.

Защитни и подхранващи антиоксиданти

Синергийната комбинация от антиоксиданти като Алфа липоева киселина, гроздови семена, зелен чай и екстракт от борова кора работят едновременно да предпазят кожата и нейните протеини от свободните радикали и поддържат кожата гладка и нежна.

При пододдържането на здрава дермална структура е важно е да се подсигури кожните клетки да получат адекватно количество кислород и подхранващи добавки. Специфични добавки, наричани Олигомерни проантоцианидини комплекси, съдържащи се в семената на гроздето и екстрактите от кората на бор, могат да играят важна роля при поддържане на нормалното кръвообращение черз влияние върху процесите свързани с възстановяването на кръвоносните съдове. Тези елементи подкрепят и производството на вътрешно клетъчната матрица, която свързва и допълва пространствата между клетките, помагайки кожата да изглежда нежна и добре изглеждаща.

Ликопена, червените каратеноиди, съдържащи се в доматите и други намерили своето място във формулата на Perfectil® Платинум в клиничните проучвания е доказано, че помагат при предпазването на кожата от слънцето и неговите UV лъчи чрез своята антиоксидантна активност.

Формулата на Perfectil® Платинум

Perfectil® Платинум е довел науката за красотата на по- високо ниво със своите съставки и висококачествени естествени екстракти.

Естествен морски колаген комплекс ( CartideaTM) – осигурява градивните елементи на кожата и предлага поддържане на млада и добре изглеждаща кожа.

Екстракт от борова кора (95% Проантоцианидини ) – съдържа висококачествени и ефективни антиоксиданти наречени Олигомерни проантоцианидини, които помагат при предпазване на кожните протеини включително колагена и еластина, което води до гладка и нежна кожа.

Екстракт от гроздови семена (95% Проантоцианидини) също много мощни антиоксиданти в помощ на кръвообръщението, което пренася добавките до кожата.

Екстракт от зелен чай (стандартен екстракт 55% полифеноли) предазва клетъчното ДНК от ултравиолетовите лъчи на слънцето и намалява видимите щети предизвикани от тях.

Екстракт от семена на черна боровинка – един от най- богатите естествени източници на Омега-3 и Омега-6 мастни киселини, които поддържат естесвения тен на кожата чрез ролята си в съставката на клетъчната мембрана.

Екстракт от Ликопен – подкрепяща роля в предпазването на кожата от UV слънчеви лъчи, което води до ранни увреждания на кожата.

Алфа липоева киселина – работи синергийно с другите антиоксиданти за повишаване ефекта на формулата на продукта. Разтворима във вода и това улесняване преминаването и поддържането на клетъчната мембрана.

Co-Q10– важна роля в генерирането на клетъчната енергия и справяне с увреждащия ефект на свободните радикали.

Антиоксиданти – естествени каратеноиди, бетакаратеноиди, Витамин С и Е за предпазване на кожата от вредните влияния причинени от свободни радикали, UV лъчи и замърсяване.

Цинк – Важна съставка за повече от 200 метаболични ензима с важна роля в синтезирането на клетъчното ДНК и обновяването на клетките.

Селен – формира растежа на клетките, поддържа еластичността на кожата чрез действието на ензим глутатион пероксидазата.

Силикон – за архитектурата на свързващите тъкани и мембрани.

Биотин – Участва в растежа на косата.

Мед – Необходим за здравината  и  образуването на фоликулите на косата.

Йод – Жизненоважен за производството на хормона тиротоксин, който контролира скоростта на метаболизма. Недостигът или липсата на този хормон може да има изключително вредно влияние върху външния вид на кожата, косата и ноктите.

L-цистеин – сяра съдържаща аминокиселини нужни за растежа на кожата.

Витамин D3 – Необходим за здрава кожа, кости и общото поддържане на тъканите.

Манган – Незаменим за здрава кожа поради ролята му в метаболизма на съединителната тъкан.

Витамините от гамата В, Фолиева киселина и Желязо:

Участва в образуването на кръвни клетки, кръвообращението при преноса на хранителни съставки до дермалния слой на кожа.

Perfectil® Таблети съставки Средно в 2 таблети RDA%
Естествен морски колаген (Cartidea) 200mg
Бетакаротен 4mg
Витамин D3 (200IU) 12.5ug 125
Витамин E 50mg 500
Тиамин (Витамин B1) 8mg 571
Рибофлавин (Витамин B2) 4mg 250
Витамин B6 10mg 500
Витамин B12 9ug 900
Ниацин (Vitamin B3) 18mg 100
Фолацин (Folic Acid) 400ug 200
Биотин 150ug 100
Пантоненова киселина 40mg 667
Витамин С 90mg 150
Магнезий 100mg 33
Желязо 12mg 86
Цинк 15mg 100
Мед 1mg
Манган 0.5mg
Йод- пречитестен морски екстракт 200ug
Селен 100ug
ФХром 50ug
Силикон 50mg
L-Цистеин 20mg
Екстракт от гроздови семена 15mg
Екстракт от борова кора 8 mg
Екстракт от Зелен чай 20mg
Екстракт от Ликопен 5% 10mg
Екстракт от черна оборовника 50mg
Co-Q10 5mg
Алфалипоионав киселина 40mg

Указания за употреба

Две таблети дневно с или по време на освоното хранене ( не със закуската). Приемайте с чаша вода или друга напитка. Да не се дъвчат. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Perfectil® Платинум трябва да се приема задължително на пълен стомах, защото съставките се абсорбират най- добре с  храна.

Perfectil® Платинум не съдържа упойващи вещества или хормони, които се произвеждат в зависимост с най- високите фармацевтични стандардти за качествен контрол, по- високи в сравнение с тези, които се прилагат обикновено за добавки.

Продукта се предлага на блистер като всяка таблета е отделно, за да се предпази свежа до момента на нейното приемане, далеч от въздействието на околоната среда.

Винаги четете упътването на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при други добавки, ако страдате от някакви алергии, имате заболявания като диабет, епилепсия, хипертония първо се консултирайте с вашия обслужващ лекар или специалист. Хранителните добавки нямат цел да лекуват заболявания. Те не могат да заместват балансираната хранителна диета и здравословен начин на живот.

Защо е създаден Perfectil® Платинум?

Perfectil® Платинум е патентована формула създаден от екип експерти за тези, които жeлаят да поддържат сияеща своята кожа. 30-те био активни съставки са съвършенната формула за борба с белезите на страеенето. Формулата й ограничава видимите белези от набръчкване на кожата, което се засилва от пагубното влияние на замърсената околна среда , стреса в нашия живот, тютюнопушенето и UV радиацията.

Как действа Perfectil® Платинум?

Perfectil® Платинум доставя мощна комбинация от подхранващи и предпазващи съставки, които синергийно подпомагат биохимичните процеси при метаболизма на кожата и нейното възстановяване. Те се доставяте чрез кръвния поток и достигат до най- долните слоеве на кожата, за да могат да действато много по- пълноценно.

Какви са активните съставки на Perfectil® Платинум ?

Perfectil® Платинум съдържа в своята формула естествен морски колагет комплекс, екстракт от борова кора, масла от семената на черна боровинка, ликопен, Алфа- липоева киселина. Освен това в нейната форумула се съдържат всички необходими витамини и минерали за поддържане на вашия здравословен начин на живот.

Как Perfectil® Платинум предпазва кожата?

Естествения морски колаген комплекс е доказано, че поддържа кожата тънка и гладка, еластична и я предпазва от увреждащия ефекта на времето. Освен това продукта съдържа антиоксиданти, които предпазват кожните протеини между които колаген и еластин, помага кожата да изглежда гладка и нежна. Елементите като витамин Е и С, семена от грозде, зелен чай, екстракт от борова кора неутрализират ефекта на свободните радикали.

Какво представлява естествения морски колаген съдържащ се в Perfectil® Платинум?

Естествения морски колаген е съставен от аминокиселини, които са най- често срещаната форма на естествен протеин откривана в организма, създава и поддържа основната структура на кожата. Колагеновите протеини са уникални в това, че те съдържат две аминокиселини, хидоксипролин и хидроксилизин, които не са откирити в нито един друг протеин. Морския колаген съдържащ се в Perfectil® Платинум доставя специфичен морски Proteoglycans влияещ върху подредбата на колагеновите фибри и повишават силата на кожата.  

Колко време трябва да се чака преди появяването на първите резултати от приемането на Perfectil®Платинум?

Резултатите са винаги индивидуални, но в повечето случаи ние смятаме, че положителните резултати от ползването на продукта трябва да налице след втория- третия месец. Редовното приемане се препоръчва.

Кога се препоръчва приемането на Perfectil® Платинум?

Продукта се препоръчва да се ползва над 25 годишна възраст от хора забелязващи следите от състаряването на кожата и желаещи да се преборят с него.

Колко таблети съдържа една опаковка Perfectil® Платинум?

Една опаковка Perfectil® Платинум съдържа 30 или 60 таблети. Препоръчителната доза е по две таблети на ден.

Как и кога трябва да се приема Perfectil® Платинум?

Две таблети са препоръчителната дневна доза. Приемат се с основно хранене. Изпийте с пълна чаша вода или студена напитка. Приемането на таблетата с основно хранене спомага за максималното поглъщане/абсорбция/ на хранителните вещества и води до намаляване на гаденето, което е възможно да се изпита, ако мултивитамините се приемат на празен стомах. Да се приема само на пълен стомах. Поемайте таблетите с достатъчно количество вода за по-бързото им достигане до стомаха, но никога с чай или кафе, защото това може да доведе до преждевременното им разграждане.

Трябва ли да приемам други мултивитамини?

Не. Perfectil® Платинум набавя всички необходими витамини и минерали за вашия ежедневен прием.

С какво Платинум се отличава от другите продукти от гамата Perfectil®?

Perfectil® Платинум е премиум продукт в борбата с белезите на стареене с фокус върху състоянието на кожата, докато другите формули съдържат съставки насочени към поддържане в добро общо състояние вашата кожа, коса и нокти.

Може ли да се примат едневременно Perfectil® Платинум и други витамини от гамата Perfectil®?

Не. Не се препоръчва поради комплексния характер на двете формули ще се получи удвояване на определени хранителни вещества.

Защо има разлика в цената мужду Perfectil® Платинум и Perfectil® оригинални таблети?

Perfectil® Платинум е уникален продукт съдържащ несрещани другади екслузивни, премиум съставки. Тези висококачествени фармацевтични съставки са разработени научно с цел да помогнат в борбата със стареенето на кожата. Сравнен с други съставки на пазара на подобна цена Perfectil® Платинум е гарантирано най- напредничавия. Той е и по- скъп защото няма нужда да приемате други мултивитамини.

Може ли Perfectil® Платинум да се ползва от хора алергичини към риба или мидени продукти?

Perfectil® Платинум съдържа специален ексракт извлечен от рибанамиращ се в морския колаген. Ако имате алергични реакции към това или друга съставка от форумалата не приемайте продукта. Ако почуствате някаква алергична реакция веднага се консултирайте с вашия общо практикуващ лекар или фармацевт.

Може ли Perfectil® Платинум да се приема заедно с лекарства?

Обикновено Perfectil® Платинум може да се приема едновремено с лекарствени средстава, защото той съдържа умерени нива на витамини и минерали и не съдържа никакви упойващи вещества или хормони. За специфични съвети за приема на Perfectil® Платинум в комбинация с лекарствени средства, моля първо да се консултирате с Ващия лекар или фармацевт.

Има ли някакви нежелани ефекти по време на приема на Perfectil® Платинум?

Няма известни нежелани странични ефекти при приема на Perfectil® Платинум, ако се пие съобразно предписанията. Не превишавайте препоръчителната доза. В случай, че тя се превиши, моля потърсете лекарска помощ незабавно.

Може ли Perfectil® Платинум да се приема по време на бременност и кърмене?

Препоръчваме Ви по време на бременността да приемате само мултивитамини, създадени специално за бременни, като например  Pregnacare® Оригинални таблети или Pregnacare® Плюс. Те съдържат внимателно подбрана комбинация от витамини и минерали, специално разработени за прием още преди зачеване, по време на цялата бременност, а също така и по време на кърмане. Ако е необходимо, Perfectil® Платинум може да бъде приеман след периода на кърмене, защото това е време, в което кожата и косата може да се нуждаят от допълнително подхранване, за да се възстановят.

Може ли Perfectil® Плюс едновременно с други продукти на Vitabiotics?

Може да се употребява заедно с някой от продукти от гамата Osteocare, защото не съдържа калций.

Безопасен ли е препоръчителен дневен прием, който надхвърля 100%

ПДД са изчислени, за предпазване организма от предозиране на някои витамини и минерали. Нивата на добавките в Perfectil® Платинум са специфични, защото необходимоста при различни специфични нужди е различна. Въпреки това всички нива са напълно безопасни. Избегнато е всякакво предозиране. Витабиотикс винаги работил по отношение на правилното дозиране и комбиниране на съставките на своите продукти, чийто ефект се завишава при синергийното им действие.

Оригинал
кожа
Кожа
Коса
Нокти
Течен Колаген за Коса
Течен Колаген за Кожа
Платинум

Използваме „бисквитки“, за да улесним твоето сърфиране и да ти покажем съдържание, което може да те заинтересува Научи повече

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close