massage-lotion

Pregnacare Масажен Лосион

По време на и след бременността

Pregnacare Масажен Лосион е нежен овлажняващ лосион с какао, масло от шеа (карите) и растителни екстракти за времето на бременността и след нея. Лек, хидратиращ и подхранващ, той лесно попива в кожата.

Формула за уникална грижа, тествана в клинични изследвания

Уникалната формула на Pregnacare Масажен Лосион срещу стрии съдържа какаово масло, Алое вера, масло от шеа, масло от авокадо, витамин Е, които защитават, подхранват и хидратират опънатата кожа. Pregnacare Масажен Лосион срещу стрии е тестван с клинично проучване, което показва, че той може да помогне да се намали развитието на стриите на клетъчно ниво.
Стриите могат да се появят навсякъде по тялото, където кожата е опъната. Те се образуват, когато долният слой на кожата (дермис), който съдържа колаген и еластин, се опъва до степен, в която неговата еластичност се нарушава, като напр. бързата загуба или наддаване на тегло, както е при бременността. Червеникавия вид на новообразуваните се стриите се дължи на малки кръвоносни съдове под повърхността на кожата, които стават по-забележими след разтягането ѝ.

Безопасен и ефикасен по време на бременността и след нея

Pregnacare Масажен Лосион срещу стрии е безопасен и ефикасен за употреба по време на бременността и може да продължи да се ползва и след нея, за да помогне на свиващата се кожа да запази своята еластичност.

• Pregnacare Масажен Лосион срещу стрии е дерматологично тестван.
• Pregnacare Масажен Лосион срещу стрии е разработен без да е тестван върху животни.
• Pregnacare Масажен Лосион срещу стрии не съдържа изкуствени оцветители.

Прочетете листовката за продукта преди употреба.

Pregnacare® Масажен Лосион

Формула на Pregnacare Масажен Лосион срещу стрии

Хидратиращ лосион срещу стрии с масло от какао и шеа за бремето на бременността и след нея

Активни съставки

 • Масло от какаови зърна (Theobroma cacao)
 • Масло от шеа (Butyrospermum parkii)
 • Сок от листа на Алое вера (Aloe barbadensis)
 • Масло от авокадо (Persea gratissima)
 • Екстракт от невен (Calendula officinalis)
 • Масло от лавандула (Lavandula angustifolia)
 • Витамин Е (като DL-Alpha Tocopherol)
 • Пантотенова киселина (като D-Panthenol)
 • Алантоин
 • Цинков оксид
 • Ниацинамид

Начин на употреба

Масажирайте нежно върху корема, кръста, бедрата и гърдите, като избягвате зоната на зърната. Може да се ползва ежедневно по бреме на бременността и след нея.

Разклатете добре преди употреба. Не нанасяйте върху раздразнена или наранена кожа. В случай на раздразнение, спрете употребата. Ако проблемът не отшуми, моля консултирайте се с лекар или фармацевт. Съхранявайте в сухо помещение под 25°C, на недостъпно за деца място. Винаги затваряйте капачката. Избягвайте контакт с деликатни материи, за да не остави петна. Само за външна употреба.

 • Дерматологично тестван
 • Естествен аромат
 • Без изкуствени оцветители
 • Не е тестван върху животни

Защо е създаден Pregnacare Масажен Лосион срещу стрии?

Кожата на жената бързо се разтяга по време на бременността, като се увеличава вероятността да се появят стрии по корема, бедрата и гърдите. Pregnacare Масажен Лосион срещу стрии със своите специално разработени съставки цели да защити, подхрани и хидратира опъната кожа.

Кога се препоръчва Pregnacare Масажен Лосион срещу стрии?

Препоръчително е да започнете употреба на Pregnacare Масажен Лосион срещу стрии през първото тримесечие от бременността, когато кожата започва да се разтяга. Колкото по-рано започнете да подхранвате кожата си, толкова вероятността да избегнете и /или намалите появата да стрии.

След раждането, кожата се свива и също губи еластичност. Затова препоръчваме Pregnacare Масажен Лосион да продължи да се ползва и след бременността, за да възвърнете гъвкавостта и еластичността на кожата.

Може ли Pregnacare Масажен Лосион срещу стрии да се ползва в комбинация с лекарствени медикаменти?

Няма показания Pregnacare да не може да се използва в комбинация с други медикаменти, защото той не съдържа хормони или  лекарства. Моля посъветвайте се с Вашия личен лекар или фармацевт, ако имате нужда от по-специфичен и конкретен съвет.

Как и кога трябва да се ползва Pregnacare Масажен Лосион срещу стрии?

Масажирайте нежно върху корема, кръста, бедрата и гърдите, като избягвате зоната на зърната (това е особено важно, ако използвате лосиона в периода на кърмене). Може да се ползва ежедневно по бреме на бременността и след нея.

Има ли нежелани странични ефекти при употребата на Pregnacare Масажен Лосион срещу стрии?

Няма известни нежелани странични ефекти при употреба на Pregnacare Масажен Лосион според указанията. Не ползвайте върху наранена кожа и зоната на зърната. Pregnacare Масажен Лосион е тестван дерматологично и не е тестван върху животни. Pregnacare Масажен Лосион не съдържа лекарства и е без изкуствени оцветители. В случай на раздразнение, прекратете употребата.

Кои са активните съставки?

Pregnacare Масажен Лосион съдържа следните активни съставки: Масло от какаови зърна (Theobroma cacao), Масло от шеа (Butyrospermum parkii), Сок от листа на Алое вера (Aloe barbadensis), Масло от авокадо (Persea gratissima), Екстракт от невен (Calendula officinalis), Масло от лавандула (Lavandula angustifolia), Витамин Е (като DL-Alpha Tocopherol), Пантотенова киселина (като D-Panthenol), Алантоин, Цинков оксид, Ниацинамид.

След колко време може да се очаква ползотворен резултат от употребата на продукта?

Резултатите са строго индивидуални, но е повечето случаи очакваме резултат след две седмици.

Препоръчва ли се употребата на Pregnacare Масажен Лосион срещу стрии едновременно с друг(и) продукт(и) на Витабиотикс?

Pregnacare Масажен Лосион може да се използва едновременно с Pregnacare таблети или Сироп, Osteocare таблети, сироп или ефервесцентни таблетки.

Прочетете листовката за продукта преди прием.

Pregnacare Оригинал
Pregnacare Плюс
Pregnacare Макс
Pregnacare Крем
Pregnacare Сироп
Pregnacare Лосион