new-mum

Прегнакер® Нова Мама

Пълноценна подкрепа за периода след бременността от серията Прегнакеър.

Прегнакеър® Нова Мама осигурява внимателно балансирана, пълноценна формула от микронутриенти, за да подпомогне възстановяването нивата на витамините и минералите в организма на родилата жена.

Формулата съдържа Витамин В12 и желязо, които способстват за намаляване на умората и отпадналостта, а също и подпомагат здравата коса и кожа след бременността. Освен тях като съставки са добавени морски колаген, цитрусови биофлаваноиди и екстракт от семена на грозде, плюс жизнено важни витамини и минерали.

Здравето на косата и кожата варира през годините на живота ни и периода на бременността е може би времето, когато се забелязват най- големи промени в неговото състояние.

hairЗдрава коса

newmumПромените, които настъпват по време на бременност и след раждане оказват своето влияние върху състоянието на косата. Да имаш здрав скалп и здрав косъм започва с наличието на правилните градивни елементи. Допълнителното приемане на хранителни добавки подсигурява необходимия достатъчен прием на тези елементи след раждане.

skinЗдрава кожа

Прегнакеър® Нова Мама съдържа Биотин и Ниацин (витамин B3), във взаимодействие с витамин С, цинк, йод и мед, които поддържат нормална и здрава кожа.

energyЗа цялостно добро здраве и освобождаване на енергия

Прегнакеър® Нова Мама съдържа витамините В комплекс за подсигуряване на нормално отделяне на енергия, особено необходима след раждането. Витамин B6, B12 и фолиевата киселина също допринасят за нормалното формиране на червените кръвни телца, заедно с желязото и способстват за нормалното формиране на хемоглобина, който от своя страна помага за пренасянето на кислорода в организма.

Кога се препоръчва приемането на Прегнакеър®Нова Мама?

  • Идеална хранителна добавка за периода след раждане за подсигуряване на необходимите нива от витамини и минерали поддържащи здрави коса, кожа, нокти.
  • Може да се приема независимо от факта дали кърмите или не.

СПЕЦИАЛНО ЗА ВАШЕТО НОВОРОДЕНО!

Уелбейби капки  са идеални за бебета от 4 месеца до 12 месеца и набавя 16 важни за развитието и растежа на бебешкия организъм, включващи жизненоважни витамини и минерали, за чийто възможен недостиг свидетелстват множество научни изследвания.

Постнатални таблетки с витамини, минерали, морски колаген и калций

Нутриенти Средно за две таблетки
Силиций
20 mg
Хидролизиран Морски колаген 200 mg
Цитрусови биофлаваноиди 15 mg
Коензим Q10 10 mg
Eкстракт от семена на грозде 15 mg
L- метионин 30mg
L- Цистеин 30 mg
Естествени каратеноиди 2 mg
Витамин D (400 IU) 10 mcg
Витамин E (Естествен източник) 40 mg
Витамин С 80 mg
Витамин В1 (Тиамин) 8 mg
Витамин В2 (Рибофлавин) 4 mg
Витамин В3 (Ниацин) 18 mg
Витамин В6 (Пиридоксин) 8 mg
Фолиева киселина 400 mcg
Витамин В12  20 mcg
Пантотенова киселина 40 mg
Калций 400 mg
Магнезий 75 mg
Желязо 14 mg
Цинк 15 mg
Мед 1000 mcg
Манган 0,5 mg
Селен 100 mcg
Хром 40 mcg
Йод 200 mcg
Биотин 150 mcg


mg
– милиграм, mcg/ µg – микрограм,  IU – международни единици

Съставки

Calcium Carbonate (Carrier: Maltodextrin), Hydrolysed Marine Collagen (from Fish), Magnesium Oxide, Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Vitamin C (Ascorbic Acid [Carriers: Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcellulose, Caprilic/Capric Triglycerides, Natural Source Colours: [Titanium Dioxide, Iron Oxides]), Crosslinked Cellulose Gum, Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), L-Cysteine, Maltodextrin, Ferrous Fumarate, Zinc Sulphate, Anti-caking Agents: Stearic Acid & Magnesium Stearate, Vitamin B12 (Cyanocobalamin [Carriers: Trisodium Citrate, Citric Acid, Maltodextrin]), L-Methionine, Citrus Bioflavonoids, Silica, Niacin (Nicotinamide), Grape Seed Extract, Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Vitamin B6 (Pyridoxine HCl), Betacarotene (Carriers: Starch, Water, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Co-Enzyme Q10, Vitamin D3 (Cholecalciferol, [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Riboflavin, Copper Sulphate, Manganese Sulphate, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Sodium Selenate, Chromium Trichloride, Potassium Iodide, Biotin. Allergy Advice: for allergens see ingredients in bold.

• Без изкуствени оцветители
• Без консерванти
• Без лактоза
• Без глутен или мая
• Не са тествани върху животни

Начин на приложение

Вземете две таблетки Прегнакеър Нова Мама дневно. Изпийте с вода или друга студена напитка по време или след основното хранене. Да не се дъвчат. Да не  се превишава препоръчаната дневна доза. Да се приемат само на пълен стомах. Продуктът е подходящ за прием по всяко време след раждане.

Прегнакеър Нова Мама е комплексна хранителна добавка и замества предходния прием на друг продукт от гамата Прегнакеър или друг мултивитамин.

Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално медицинско наблюдение.  Не приемайте в случай, че сте алергична към соя, риба или рибни продукти.

Хранителна добавка
Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословнен начин на живот. Консултирайте се с лекар преди прием на хранителни добавки, в случай че под медицинско наблюдение, имате епилепсия, хемохроматоза, страдате от хранителни алергии или имате непоносимост към някоя от съставките. Произведено на място, което може да обработва и ядки.

Този продукт съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за много малки деца.

Да се съхранява под 25°C, на сухо и недостъпно за деца място.

Защо е създаден Pregnacare® Нова Мама?

Pregnacare® Нова Мама представлява формула от специфични хранителни съставки за поддържане на нормално освобождаване на енергия, здравето на косата и кожата след раждане. Тези съставки са избрани, за да помогнат на организма на Новата Мама през периода след раждане. Включени са Морски Колаген, Цитрусови биофлавоноиди и Екстракт от семена на грозде, плюс Витамин В12 и Желязо за намаляване на умората и отпадналостта.

Кога се препоръчва прием на Pregnacare® Нова Мама?

Продуктът се препоръчва да се приема след раждане, когато нуждата от определени нутриенти е по- голяма и хранителната добавка ще помогне да се набавят възможните намалели нива на витамини и минерали в организма на наскоро родилата жена. Няма ограничение в продължителността на употреба, но за да се постигне максимален ефект се препоръчва да се приема минимум 6 месеца.

Може ли Pregnacare® Нова Мама да се приема по време на кърмене?

Pregnacare® Нова Мама може да се приема по време на кърмене, но ние препоръчваме Прегнакеър за кърмещи, който е формулиран именно за този период. Прегнекър за кърмещи съдържа много по- високи количества Калций и Омега 3 необходими както за организма на майката, така и за кърмачето през този период.

Може ли Pregnacare® Нова Мама да се приема едновременно с други медикаменти?

Pregnacare® Нова Мама може да се приема едновременно с други медикаменти, защото съдържа само препоръчителни балансирани нива на витамини и минерали. Въпреки това, ако вече приемате други предписани хранителни добавки или лекарства, потърсете съвета на Вашия лекар.

Колко таблети съдържа една опаковка Pregnacare® Нова Мама?

Прегнакеър Нова Мама съдържа 56 таблети. Препоръчва се приемането на две таблети дневно.

Има ли някакви нежелани странични ефекти по време на приема на Pregnacare® Нова Мама? 

Не са познати странични ефекти от приема на продукта, когато се спазват указанията за прием. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. При предозиране веднага потърсете съвет от специалист.

Pregnacare® Нова Мама може ли да се приема от вегетарианци?

Не, не се препоръчва за вегетарианци тъй като съдържа хидролизиран морски колаген от риба.

Какви са активните съставки?

Моля, вижте информацията за формулата на продукта.

Имате нужда от помощ, за да преглътнете таблетката?

Затрудненията при поглъщането на таблетки се среща доста често. Витабиотикс изследва проблема задълбочено и препоръчва след като сте сдъвкали малко храна, напр. банан, точно преди да го глътнете, сложете таблетката в устата си и тогава преглътнете всичко заедно, след което пийнете малко течност. Гърлото се отваря по-широко, за да поеме храната и така таблетката трябва да премине по-лесно през него. Таблетките също може да се приемат и с по-гъсти течности, напр. кисело мляко, различни йогурти и кефири или смутита.

Някои от Препоръчителния дневен прием (ПДП) на нутриенти са над 100%. Това безопасно ли е?

ПДП на нутриенти са изчислени за предпазване на организма от предозиране с витамини и минерали. Нивата на съставките в Pregnacare® Нова Мама са специфични, защото нуждите по време на постнаталния период са различни. Нивата на всички нутриенти в състава на Прегнакеър Нова Мама са напълно безопасни и в рамките на възможно допустимите количества за ежедневна хранителна подкрепа.

Какво се случва, ако забравя да вземе дневната си доза Pregnacare® Нова Мама?

Редовният прием на продукта е препоръчителен, но неприемането на една таблета няма да навреди. Просто не забравяйте таблетата на следващия ден по време на основното хранене. Не трябва да приемате повече от препоръчителната доза в следващите дни, за да компенсирате всеки ден, който сте пропуснали. Макар че е важно да приемате добавката всеки ден, ако пропуснете един ден, това не е проблем, защото полезното въздействие на витамините и минералите се изгражда с течение на времето.

Моля обърнете внимание, че здравните съвети в този сайт не трябва да заместват професионалните съвети на Вашия лекар или здравен консултант.

Pregnacare® за кърмещи