ginkoОптимално количество Гинко Билоба и Жен Шен

УЛТРА Гинко и Жен Шен доставя 800 мг Гинко Билоба и 400 мг Сибирски Жен Шен (Eleutherococcus senticosus).Тези стандартизирани екстракти от растенията представляват идеална комбинация.

Гинко Билоба

Дървото гинко се счита за дай- старото дърво на планетата- „живо изкопаемо“, датиращо на повече от 200 милиона години.

ginkox2Сибирски Жен Шен

е много популярно растение, което е било използвано в Китай и други държави от Азиатския континент в продължение на повече от 2 000 години. Стари писмени документи на древни хербалисти сочат, че те са използвали Жен Шен преди повече от 5 000 години.

Гинко и Жен Шен са една идеална комбинация с множество поддържащи функции, но са особено полезни при поддържане на здравословно кръвообръщение през забързани периоди от живота на всеки човек. Те често се използват, за да подсилят жизнеността и здравето в дългосрочен план и могат да бъдат особено полезни за спортуващите или просто за всеки, водещ особено напрегнат и трескав начин на живот.

Тялото изразходва огромно количество енергия, за да се поддържа в постоянна повишена степен на готовност. Често продължителният стрес, непълноценното хранене, липсата на сън, излагането на химични токсини от околната среда или психически проблеми могат да доведат до отслабване способността на тялото да поддържа хомеостаза, да доведе до заболявания или по- дълги периоди на слабост.

Когнитивна функция и умствена дейност

Известно е, че Гинко Билоба помага за здравословна микроциркулация на кръвта, като по този начин подкрепя и когнитивната функция. Гинкото е подходящо и при адювантна терапия от антипсихотични медикаменти, също подобрява паметта, способностостта за концентрация, намалява симптомите на забрава.

Сибирският Жен Шен помага на тялото по много начини, както физически, така и психически и може да бъде особено полезен по време на  повишени натоварвания.

Физически постижения

Сибирският Жен Шен и Гинко Билоба са идеална комбинация, с която да помогнем на тялото да повиши физическата работоспособност и издръжливост. Жен Шенът подсилва имунната система като подобрява активирането на Т-лимфоцитите, намалява честотата на следоперативни усложнения, следоперативния болничен престой и времето за възстановяване.

Начин на употреба:

Една или две таблети дневно. Приемете с вода или друга студена напитка.Таблетите не се дъвчат. Не превишавайте препоръчителните дози. Постоянен прием е препоръчителен.

Може ли УЛТРА Гинко и Жен Шен® да се приема едновремено с други лекарства?

УЛТРА Гинко и Жен Шен е хранителна добавка, която не съдържа хормони или упойващи вещества. При специфични случаи на прием на УЛТРА Гинко и Жен Шен с други медикаменти, ние препоръчваме да са посъветвате с Вашия лекар.

Колко таблети съдържа една опаковка УЛТРА Гинко и Жен Шен®?

УЛТРА Гинко и Жен шен съдържа 60 таблети в една опаковка.

Кога и как трябва да се приема УЛТРА Гинко и Жен Шен®?

Препоръчителната дневна доза е една или две таблети дневно. Приемете с вода или друга напитка, но не чай или кафе, защото това може да доведе до разтваряне на таблетата много по- рано от необходимото.

Препоръчва ли се приема му с друг продукт от гамата на Витабиотикс?

УЛТРА Гинко и Жен Шен може да бъде използван едновременно с други продукти от гамата на Витабиотикс.

Има ли някакви неблагоприятни странични ефекти при използването на УЛТРА Гинко и Жен Шен®?

УЛТА Гинко и Жен Шен няма показани нежелани странични реакции. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. При предозиране потърсете помощ от медицинско лице.

Какви са съставките на продукта?

УЛТРА Гинко и Жен Шен съдържа следните активни съставки в една таблета:

  • екстракт от Гинко Билоба еквивалентен на 800 милиграма
  • екстракт от Сибирски Жен Шен еквивалентен на 400 милиграма.

Колко дълго трябва да се приема продукта преди да са налице подобрения?

Резултатите са строго индивидуални, но в повечето случаи ние предвиждаме подобренията да са налице между първия и третия месец на постоянен прием на УЛТРА Гинко и Жен Шен. Няма ограничения в продължителността на използване на продукта. Постоянен прием е препоръчителен.

ULTRA® Витамин С
ULTRA® Витамин D 1000 IU
ULTRA® Витамин D 400 IU
ULTRA® ЦИНК
ULTRA® Витамин B Комплекс
ULTRA® Л-карнитин и Алфа Липоева к-на
ULTRA® Фолиева Киселина и витамин В12
ULTRA® ГИНКО БИЛОБА И ЖЕНШЕН
ULTRA® Коензим Кю10