УЛТРА Коензим Кю 10 е не само мощен антиоксидант, но е необходим и за функционирането на клетките и енергийния метаболизъм. Коензим Кю 10 е идеален за хора, които водят забързан начин на живот и желаят да подобрят отдаването на енергия в организма, своята жизненост и здраве.

Мощен антиоксидант

Коензим Кю 10 има мощна антиоксидантна способност да открива и унищожава свободните радикали и така помага в борбата с процеса на стареене и предотвратява увреждането на ДНК и генетичния материал в самите клетки. Коензимът също участва и при запазване количествата и нивата на витамин Е и витамин С в организма; в обменните процеси, чието нарушаване води до редица заболявания като диабет, високи нива на холестерол и други.

Участие в процеса на отделяне на енергия и транспортиране на електроните

Специални миниатюрни органоиди вътре в клетките, наречени митохондрии, преобразуват мазнините и други вещества в използваема енергия. Този процес изисква винаги наличието на Коензим Кю 10. Той участва и при свиването на мускулите и производството на протеин за здравословен и активен живот.

Здраве на сърцето

Коензим Кю 10 помага за поддържане здравето на сърцето като подкрепя производството на АТФ и клетъчна енергия и следователно има потенциал за облекчаване на атеросклеротични щети, пречинени от прекомерно производство на реактивни кислородни видове. Увеличава значително еластичносттта на големите и малки артерии. Използва се и при различни сърдечно- съдови нарушения като стенокардия, хипертония и сърдечна недостатъчност.

Здраве на спермата

Изследванията отчитат значително подобрение в плътността на спермата и в нейната подвижност при приемане на Коензим Кю 10. Подобрява се проникването в яйцеклетката и последващото оплождане.

Нутриенти Средно в 1 таблетка
Co-Q10 50 mg

Начин на приемане: Една или две таблети дневно. Приемете с вода или друга студена напитка. Не превишавайте дневната доза. Може да се приема едновременно с други продукти от гамата на Витабиотикс. Постоянният прием е препоръчителен.

Защо е създаден УЛТРА Коензим Кю10®?

Може ли УЛТРА Коензим Кю10® да се приема едновремено с други лекарства?

Принципно, УЛТРА Коензим Кю10 може да се използва едновременно с други медикаменти, защото съдържа само ниски нива на добавки и не съдържа хормони и упойващи вещества. Ако приемате специфични медикаменти, ние препоръчваме да се консултирате предварително с Вашия лекар.

Колко таблети съдържа една опаковка УЛТРА Коензим Кю10®

УЛТРА Коензим Кю10 съдържа 60 таблети в една опаковка.

Кога и как трябва да се приема УЛТРА Коензим Кю10®?

Една или две таблети дневно. Приемете с вода или друга студена напитка, но не кафе или чай, защото това може да доведе до по- ранното разтваряне на таблетата в организма. Не дъвчете таблетите. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Може ли да се използва едновременно с други продукти от гамата на Витабиотикс?

Продуктът може да се употребява едновременно с други продукти от гамата на Витабиотикс.

Има ли някакви неблагоприятни странични ефекти при използването на УЛТРА Коензим Кю10®?

УЛТРА Коензим Кю10 няма познати странични ефекти при спазване на препоръчителните дневни дози. В случай на предозиране, потърсете помощ от медицинско лице.

Какви са активните съставки на УЛТРА Коензим Кю10®?

Улта Коензим Кю10 съдържа 50 милиграма Коензим Кю 10.

Колко дълго трябва да се приема продукта преди да са налице подобрения?

Резултатите са строго индивидуални, но в повечето случаи положителен ефект от продукта се очаква между първия и третия месец от неговото използване. Няма времеви ограничения в  приема на продукта. Ние препоръчваме неговото постоянна употреба за по- добри резултати.

ULTRA® Витамин С
ULTRA® Витамин D 1000 IU
ULTRA® Витамин D 400 IU
ULTRA® ЦИНК
ULTRA® Витамин В комплекс
ULTRA® Фолиева Киселина и витамин В12
ULTRA® Л-карнитин и Алфа Липоева к-на
ULTRA® ГИНКО БИЛОБА И ЖЕНШЕН
ULTRA® Коензим Кю10