ginkoОптимално количество Гинко Билоба и Женшен

УЛТРА Гинко и Женшен доставя 800 мг Гинко Билоба и 400 мг Сибирски Женшен (Eleutherococcus senticosus). Тези стандартизирани екстракти от растенията представляват идеална комбинация.

Гинко Билоба

Дървото гинко се счита за най- старото дърво на планетата- „живо изкопаемо“, датиращо на повече от 200 милиона години.

ginkox2Сибирски Женшен

е много популярно растение, което е било използвано в Китай и други държави от Азиатския континент в продължение на повече от 2 000 години. Стари писмени документи на древни хербалисти сочат, че те са използвали Женшен преди повече от 5 000 години.

Гинко и Женшен са една идеална комбинация с множество поддържащи функции, но са особено полезни при поддържане на здравословно кръвообращение през забързани периоди от живота на всеки човек. Те често се използват, за да подсилят жизнеността и здравето в дългосрочен план и могат да бъдат особено полезни за спортуващите или просто за всеки, водещ особено напрегнат и трескав начин на живот.

Тялото изразходва огромно количество енергия, за да се поддържа в постоянна повишена степен на готовност. Често продължителният стрес, непълноценното хранене, липсата на сън, излагането на химични токсини от околната среда или психически проблеми могат да доведат до отслабване способността на тялото да поддържа хомеостаза, да доведе до заболявания или по- дълги периоди на слабост.

Когнитивна функция и умствена дейност

Известно е, че Гинко Билоба помага за здравословна микроциркулация на кръвта, като по този начин подкрепя и когнитивната функция. Гинкото е подходящо и при адювантна терапия от антипсихотични медикаменти, също подобрява паметта, способността за концентрация, намалява симптомите на забрава.

Сибирският Женшен помага на тялото по много начини, както физически, така и психически и може да бъде особено полезен по време на  повишени натоварвания.

Физически постижения

Сибирският Женшен и Гинко Билоба са идеална комбинация, с която да помогнем на тялото да повиши физическата работоспособност и издръжливост. Женшенът подсилва имунната система като подобрява активирането на Т-лимфоцитите, намалява честотата на следоперативни усложнения, следоперативния болничен престой и времето за възстановяване.

Начин на употреба:

Една или две таблети дневно. Приемете с вода или друга студена напитка.Таблетите не се дъвчат. Не превишавайте препоръчителните дози. Постоянен прием е препоръчителен.

Може ли УЛТРА Гинко и Женшен® да се приема едновремено с други лекарства?

УЛТРА Гинко и Женшен е хранителна добавка, която не съдържа хормони или упойващи вещества. При специфични случаи на прием на УЛТРА Гинко и Женшен с други медикаменти, ние препоръчваме да са посъветвате с Вашия лекар.

Колко таблети съдържа една опаковка УЛТРА Гинко и Женшен®?

УЛТРА Гинко и Женшен съдържа 60 таблети в една опаковка.

Кога и как трябва да се приема УЛТРА Гинко и Женшен®?

Препоръчителната дневна доза е една или две таблети дневно. Приемете с вода или друга напитка, но не чай или кафе, защото това може да доведе до разтваряне на таблетата много по- рано от необходимото.

Препоръчва ли се приема му с друг продукт от гамата на Витабиотикс?

УЛТРА Гинко и Женшен може да бъде използван едновременно с други продукти от гамата на Витабиотикс.

Има ли някакви неблагоприятни странични ефекти при използването на УЛТРА Гинко и Женшен®?

УЛТА Гинко и Женшен няма показани нежелани странични реакции. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. При предозиране потърсете помощ от медицинско лице.

Какви са съставките на продукта?

УЛТРА Гинко и Женшен съдържа следните активни съставки в една таблета:

  • екстракт от Гинко Билоба еквивалентен на 800 милиграма
  • екстракт от Сибирски Женшен еквивалентен на 400 милиграма.

Колко дълго трябва да се приема продукта преди да са налице подобрения?

Резултатите са строго индивидуални, но в повечето случаи ние предвиждаме подобренията да са налице между първия и третия месец на постоянен прием на УЛТРА Гинко и Женшен. Няма ограничения в продължителността на използване на продукта. Постоянен прием е препоръчителен.

ULTRA® Витамин С
ULTRA® Витамин D 1000 IU
ULTRA® Витамин D 400 IU
ULTRA® ЦИНК
ULTRA® Витамин B Комплекс
ULTRA® Л-карнитин и Алфа Липоева к-на
ULTRA® Фолиева Киселина и витамин В12
ULTRA® ГИНКО БИЛОБА И ЖЕНШЕН
ULTRA® Коензим Кю10