ULTRA® Витамин С

Витамин С е водноразтворим витамин и той се изхвърля от тялото с урината. Това в определени случаи може да доведе до неговия недостиг в организма. Допълнителният прием на УЛТРА-С може да помогне да осигурим необходимите на тялото нива на Витамин С.

УЛТРА-С осигурява бавно освобождаване на Витамин С едновременно с 25 милиграма цитрусови биофлаваноиди за максимална абсорбция и ефективност.

Изледванията показват, че Витамин С и цитрусовите биофлаваноиди могат да доставят мощна антиоксидантна подкрепа за цялостното здравословно състояние на организма, имунната система, свързващите тъкани и кожата.

Антиоксидантна подкрепа

Витамин С е антиоксидант и важен ко- фактор на естествените антиоксидантни ензими в организма при неутрализиране на свободните радикали. Биофлаваноидите са група растителни пигменти, които отговарят за оцветяването на много плодове. Цитрусовите биофлаваноиди са тези биофлаваноиди, открити в цитрусовите плодове като лимон, портокол, мандарина, грейпфрут и други. Витамин С притежава антиоксидантни свойства и съдейства на организма да неутрализира свободните радикали и предпазва тъканите на тялото и клетките от увреждане. Свободните радикали се образуват в следствие излагането на замърсявания, слънчева радиация и редица други фактори, като тютюнопушене, алкохол и стрес.

Синтезиране на колаген

Витамин С е необходим ко- фактор за синтезирането на колаген в организма. Колагенът от своя страна е нужен за поддържане здравето на кожата, нейната еластичност и гладкост, здравето на хрущялите, лигавицата, кръвоносните съдове.

Нормална имунна и нервна система

Витамин С е важен за нормалното функциониране на имунната и нервната система.

В подкрепа на усвояването на желязо

Някои храни и напитки, като чай и кафе, съдържат субстанции, които забавят разграждането на желязото в организма.Приемът на Витамин С подпомага усвояването на желязото – минерала жизненоважен за формирането на кръвта.

vitCnut

Начин на употреба:

Една или две таблети дневно. Приемайте с вода или друга студена напитка. Таблетите не се дъвчат. Не превишавайте препоръчителните дози. Постоянен прием е препоръчителен.

Продуктът е произведен в съответствие с стандартите GMP.

Защо е разработен УЛТРА Витамин С и за кого е подходящ?

УЛТРА Витамин С доставя бавно освобождаващ се витамин С с добавени 25 милиграма цитрусови биофлаваноиди за максимално абсорбиране и ефективност. УЛТРА Витамин С е подходящ за хора, които търсят максимална антиоксидантна защита и подсилена имунна система. Тъй като Витамин С е важен за нормалното изграждане на колаген, той е полезен и за тези, които се грижат за своята кожа, стави, хрущяли и свързващи тъкани.

Може ли УЛТРА Витамин С ® да се приема едновремено с други лекарства?

УЛТРА Витамин С е хранителна добавка, която не съдържа хормони или упойващи вещества. При специфични случаи на прием на УЛТРА Витамин С с други медикаменти, ние препоръчваме да са консултирате с Вашия лекуващ лекар.

Колко таблети съдържа една опаковка УЛТРА Витамин С ®?

УЛТРА Витамин С съдържа 60 таблети в една опаковка.

Кога и как трябва да се приема УЛТРА Витамин С ®?

Препоръчителната дневна доза е една или две таблети. Приемете с вода или друга напитка, но не чай или кафе, защото това може да доведе до разтварянето на таблетата много по- рано от необходимото.

Препоръчва ли се приемането му с друг продукт от гамата на Витабиотикс?

УЛТРА Витамин С може да бъде използван едновременно с други продукти от гамата на Витабиотикс.

Има ли някакви неблагоприятни странични ефекти при използването на УЛТРА Витамин С ®?

УЛТА Витамин С няма показани нежелани странични реакции. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. При предозиране потърсете помощ от медицинско лице.

Какви са съставките на продукта?

УЛТРА Витамин С съдържа следните активни съставки в една таблета:

  • Витамин С 500 милиграма
  • Цитрусови биофлаваноиди 25 милиграма

Колко дълго трябва да се приема продукта преди да са налице подобрения?

Резултатите са индивидуални, но в повечето случаи предвиждаме подобренията да настъпят между първия и третия месец постоянен прием на УЛТРА Витамин С. Няма ограничения в продължителността на ползване на продукта. Редовен прием е препоръчителен.

ULTRA® Витамин С
ULTRA® Витамин D 1000 IU
ULTRA® Витамин D 400 IU
ULTRA® ЦИНК
ULTRA® Витамин B Комплекс
ULTRA® Л-карнитин и Алфа Липоева к-на
ULTRA® Фолиева Киселина и витамин В12
ULTRA® ГИНКО БИЛОБА И ЖЕНШЕН
ULTRA® Коензим Кю10