УЛТРА ЦИНК

УЛТРА Цинк на Витабиотикс е висококачествена добавка доставяща 15 mg Цинк, внимателно балансирана с 1 mg Мед.

ЦИНКЪТ и:

  • Имунната система

Цинкът и Медта допринасят за нормалната функция на имунната система.

  • Косата, кожата и ноктите

Цинкът също допринася за поддържането на нормална кожа, коса и нокти.

  • Зрението и когнитивната функция

Цинкът допринася за поддържането на добро зрение и нормална когнитивна функция.

  • Клетъчното делене и защита на клетките

Цинкът играе роля в процеса на клетъчно делене; Цинкът и Медта допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Тази информация не е предназначена да замести професионалния медицински съвет, диагноза или лечение. Винаги търсете съвет от Вашия лекар или други квалифицирани здравни специалисти по отношение на всяко медицинско състояние.

Хранителна добавка Цинк и Мед таблети

Нутриенти Средно в една таблетка % ПДП
Цинк 15 mg 150
Мед 1000 µg 100

mg – милиграм, mcg/ µg – микрограм, ПДП – Препоръчителен дневна прием (EC), IU – международни единици

Съставки

Bulking Agents: Microcrystalline Cellulose & Dibasic Calcium Phosphate, Zinc Sulphate Monohydrate, Potato Starch, Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Propylene Glycol, Ethylcellulose, Polydextrose, Medium Chain Triglyceride, Natural Source Colours [Titanium Dioxide, Copper Chlorophyllin]), Polyvinylpyrrolidone, Anti-Caking Agents: Magnesium Stearate & Silicon Dioxide, Copper Sulphate, Polyvinylpolypyrrolidone.

Винаги четете указанията за прием преди употреба. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Както при други хранителни добавки, потърсете професионален съвет преди употреба, ако сте бременна, кърмите или страдате от хранителни алергии. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако имате хронично заболяване или приемате лекарства. Хранителните добавки не са предназначени за лечение или предотвратяване на каквото и да е заболяване. Хранителните добавки не трябва да заменят балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот.

Прием

Изпийте една таблетка с вода или студена напитка. Да не се дъвче.

Не превишавайте препоръчителния дневен прием.

УЛТРА Цинк може да се използва толкова дълго, колкото е необходимо. Редовният прием е препоръчителен.

  • Подходящ за вегетарианци
  • Подходящ за вегани
  • Не съдържа изкуствени оцветители или консерванти
  • Не съдържа лактоза или мая
  • УЛТРА Цинк не е тестван върху животни

Хранителна добавка

Хранителните добавки не трябва да заменят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Както при другите хранителни добавки, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, преди да използвате, ако сте под лекарско наблюдение, бременна, кърмите, имате епилепсия, страдате от хранителни алергии или сте алергични към някоя от съставките. Произведено на място, което може да обработва и ядки. Не е подходящо за деца. Да се ​​съхранява под 25 ° C на сухо място, недостъпно за деца.

Защо е създаден УЛТРА™ Цинк?

УЛТРА Цинк е разработен като удобен хранителен източник на цинк, внимателно балансиран с Мед, което го отличава от много други цинкови добавки. Цинкът и Медта допринасят за нормалната функция на имунната система. Цинкът помага за поддържането на нормално зрение и нормална когнитивна функция. Цинкът има роля в процеса на клетъчното делене: цинкът и медта допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес. Цинкът също съдейства за поддържането на нормална кожа, коса и нокти.

Кога се препоръчва прием на УЛТРА Цинк?

УЛТРА Цинк се препоръчва за мъже и жени, които искат да поддържат своята имунна система, нормално зрение, нормална когнитивна функция и здрави кожа, коса и нокти.

УЛТРА Цинк може ли да се приема едновременно с други лекарства?

Обикновено, УЛТРА Цинк може да се приема заедно с лекарства, тъй като съдържа само умерени нива на естествени минерали и не съдържа никакви лекарства или хормони. За конкретни съвети относно приема на УЛТРА Цинк с лекарства, препоръчваме първо да се свържете с Вашия лекар или фармацевт преди употреба.

Колко таблетки има в една опаковка?

УЛТРА Цинк съдържа 60 таблетки в опаковка. Препоръчително е да приемате по една таблетка на ден, така че всяка опаковка стига за приблизително два месеца.

Кога и как трябва да се приема УЛТРА Цинк?

Препоръчва се една таблетка на ден, с или без храна. Изпийте с чаша вода или студена напитка, без да дъвчете. Не ползвайте чай или кафе, тъй като горещите течности могат да доведат до разтваряне на таблетката твърде рано.

Има ли някакви неблагоприятни странични ефекти по време на приема на УЛТРА Цинк?

Не са познати неблагоприятни странични ефекти, ако се спазват указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. В случай на предозиране, потърсете медицинска помощ.

Кои са активните съставки?

Моля, вижте информацията за състава на продукта.

Колко време е необходимо, за да се почувстват ползите от продукта?

Резултатите са строго индивидуални, но в повечето случаи ефектът от приема на УЛТРА Цинк се установяват за два до три месеца. Няма ограничения в продължителността на прием на УЛТРА Цинк. Редовният прием е препоръчителен.

УЛТРА Цинк подходящ ли е за вегетарианци?

Да.

За хората, които имат проблеми с приема на таблети, има ли някакви съвети или препоръки, които да помогнат за по- лесното поглъщане?

Трудността при поглъщане на таблетки се среша доста често. Ние от Vitabiotics сме изследвали това състояние задълбочено, опитвайки различни методи и се надяваме, че нашите съвети ще ви помогнат да поглъщате таблетките с лекота.

Обичайният съвет за тези, които изпитват затруднения при поглъщането на таблетки, е да разделят таблетките на 2-3 парчета, преди да ги погълнат с много течност. За капсули (които съдържат течност) и в случаите, когато хората имат по-големи затруднения при преглъщането на таблетки, препоръчваме след дъвчене на храна (напр. банан), точно преди да погълнете, да поставите таблетката в устата си и да я погълнете заедно с сдъвканата храна, като след това изпиете малко течност. Гърлото се отваря автоматично по-широко, за да погълне храната и следователно таблетката трябва да слезе с по-голяма лекота. Алтернативно таблетките или капсулите могат да се поглъщат с по-гъсти течности като кисело мляко или смути. Надяваме се тези съвети да са от помощ.

ULTRA® Витамин С
ULTRA® Витамин D 1000 IU
ULTRA® Витамин D 400 IU
ULTRA® ЦИНК
ULTRA® Витамин B Комплекс
ULTRA® Л-карнитин и Алфа Липоева к-на
ULTRA® Фолиева Киселина и витамин В12
ULTRA® ГИНКО БИЛОБА И ЖЕНШЕН
ULTRA® Коензим Кю10