Уникална добавка за поддържане на Здрави Очи и Добро Зрение

Препоръчвана от водещи оптометрици и специалисти по опазване здравето на очите в Обединеното кралство. Спомага за запазване на нормалната влажност на очите, идеална за носещите лещи или работещите дълго време на компютър. Всяка таблета съдържа антиоксидантни добавки като естествени каротеноиди, витамин С и биофлаваноиди, които поддържат здравето на ретината и лещите на очите. Формулата от 23 микронутриенти, включително витамини А, В2 и цинк, които допринасят за поддържането на нормалното зрение, плюс екстракт от боровинка и лутеин естери е разработена от експерти на Витабиотикс на база на последните изследвания в областта.

Тествана в клинични условия формула

eyescemeVisionace® е създаден използвайки последните научни изследвания в областта на добавките за здравето на очите. Пътвата формула на продукта, на базата на която е разработена и обагатената сегашна, е единствената на пазара във Великобритания, а и в България добавка за очи, която e тествана в публикуванo двойно- сляпо проучване и е тема на докторски защити. По време на плацебо- контролирано проучване проведено във Факултета по наука за зрението към Каледонския университет в Глазгоу се установява, че употребата на Visionace® „води до подобрение на общото конюнктивно здраве (предна мембрана на окото)“.  Това означава, че едновременно с осигуряване на антиоксиданти за дългосрочна защита на лещите и ретината, Visionace® е уникален, защото поддържа очите здрави и в краткосрочен план.

Професор Суди Пател, който е провел изследването казва: „Резултатите сочат, че формулата може да повиши влажността на окото, както и при ползващите контактни лещи и работещите дълрго време пред компютър. Затова аз препоръчвам на своите пациенти приемането на Visionace®.“

Visionace® се препоръчва от водещи оптометрици и специалисти по опазване на здравето на очите във Великобритания.

Напредничава пълноценна формула

bilberryextractVisionace® може да се използва и от вегетарианци.Той съдържа естествени лутеинови естери, които според последните изследвания поддържат здравето на очите през целия ни живот. Продуктът набавя и достатъчно ниво от антиоксиданти, биофлавоноиди и естествени каротеноиди като зексантин, които са важни за ретината и лещите на очите. Минералите като селен и цинк, необходими за изграждането и функционирането на множество очни ензими, също са включени във формулата на добавката. Visionace също съдържа богата гама от витамини, минерали и хранителни вещества, като мед и селен, които поддържат нормалното функциониране на имунната система, и тиамин (витамин В1) за нормалната функция на сърцето. Не е необходим прием на допълнителен мултивитамин.

Visionace е бавноразтворим и нежен към стомаха. Подходящ за прием и от вегетарианци.

Идеален за хората носещи контактни лещи

Тъй като Visionace® помага за поддържане на нормалната влажност на очите, той е идеален за носещите лещи или тези, които работят дълго време пред компютър. Формулата работи по два начина. На първо място, антиоксидантите като витамин А, С и Е са необходими за производствато на слъзна течност и помагат имунната система да поддържа здравето на конюктивата- тънката деликатна лигавица, която покрива предната част на очите и също така вътрешността на клепачите. Витамин А, рибофлавин (витамин В2) и ниацин (витамин В3) също помагат за поддържане на нормалните лигавици. На второ място, магнезият и цинкът са важни съставки, които се използват от организма за поддържане здравето на очните тъкани.

Възрастта и очите

Антиоксидантните добавки като витамин С, Е и естествените каротеноиди също помагат при предпазване от оксидативен стрес – основен механизъм при стареенето на очните тъкани. Ретината и лещите са подложени на риск от свободните радикали в организма. Те се произвеждат от множество фактори, включително слънчевата светлина, цигарения дим и алкохола. С годините нашият вътрешен блокиращ механизъм срещу тяхното вредно вездействие отслабва. Това при по- малка част от хората води до бързо състаряване на макулата, частта от ретината отговорна за детайлното зрение. Остаряването на очните лещи също е свързано с действието на свободните радикали. Антиоксидантите съдържащи се в Visionace® предпазват от оксидацията и помагат за по- дългото поддържане на здрави очи и добро зрение.

Пълна подкрепа на здравето на очите

Формулата на Visionace® съдържа голям спектър от минерали необходими за здравето на очите, включително антиоксиданти и цинк. Цинкът е важен за естествената пигментация на очите. Ретината има една от високите концентрации на този елемент в организма и продуктът доставя 150% от препоръчителната дневна доза. Витамините от гамата В комплекс са важни за поддържане на работата на оптичния нерв, йодът е важен за функцията на окото и очната влажност и не на последно място боровинката е мощен антиоксидант помагащ на микроциркулацията и здравето на лещите.

Тази информация не е предназначена да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на Вашия лекар или други квалифицирани здравни специалисти по отношение на всяко медицинско състояние.

Visionace Оригинал®

Една таблета на ден с витамини и минерали, вкл. витамин А, В2 и цинк

Микронутриенти Средно в 1 таблетка % ПДП
ВИТАМИН А (1 000 IU) 300 mcg RE 38
Витамин D (D3 100 IU) 2,5 mcg 50
Витамин E (Естествен източник) 60 mg α-TE 500
Витамин С 150 mg 188
Витамин В1 (Тиамин) 12 mg 1091
Витамин В2 (Рибофлавин) 4,8 mg 343
Витамин В3 (Ниацин) 18 mg NE 113
Витамин В6 10 mg 714
Фолиева киселина 400 mcg 200
Витамин В12 9 mcg 360
Пантотенова киселина 20 mg 333
Желязо 6 mg 43
Магнезий 60 mg 16
Цинк 15 mg 150
Йод 100 mcg 67
Мед 1 000mcg 100
Манган 4 mg 200
Селен 150 mcg 273
Хром 50 mcg 125
Каротеноиди 3 mcg
Цитрусови биофлавоноиди 15 mcg
Екстракт от боровинки 60 mg
Лутеин естери 8 mg
ПДП – Препоръчителен дневен прием
mcg – микрограм, mg – милиграм

vegi
• Без изкуствени оцветители
• Без алкохол-съдържащи консерванти
• Без лактоза и мая
• Без глутен
• Не са тествани върху животни
• Подходящ за вегетарианци

Продуктът е в блистерна опаковка, за да се предпази всяка таблета от вредното влияние на околната среда.

Прием

Една таблета дневно по време или веднага след основното хранене с пълна чаша вода или друга студена напитка. Visionace® трябва да се приема само на пълен стомах.

Visionace® не съдържа упойващи вещества или хормони и е произведен в съответствие със стандартите за добра производствена практика GMP и качество за контрол надвишаващо това, което се прилага обикновено при производството на хранителни добавки. Няма ограничения в продължиността на прием. Комплексната формула на продукта замества друга предходна такава и не е необходим прием на друг мултивитамин.

Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение.

Хранителна добавка

Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Консултирайте се с лекар преди прием на хранителни добавки, в случай че под медицинско наблюдение, бременна сте или кърмите, имате епилепсия, хемохроматоза, имате проблеми с щитовидната жлеза, страдате от хранителни алергии или имате непоносимост към някоя от съставките (СОЯ). Произведено на място, което може да обработва и ядки. Продуктът не е подходящ за деца.

Този продукт съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за много малки деца.

Да се съхранява в сухо помещение под 25°C, на недостъпно за деца място.

Защо е създаден Visionace®?

Продуктът е създаден след задълбочени научни проучвания и представлява пълноценна формула в помощ на доброто зрение. Тестван е в продължение на няколко години в Университетската клиника към Очния факулет към университетите в Лондон и Глазгоу. Основната цел на създателите на Visionace® е да поддържат зравето на ретината, лещите и функцията на очните нерви, които се увреждат с напредването на възрастта, от употребата на алкохол, тютюнопушене и слънчевите лъчи. Visionace съдържа спектър от хранителни вещества, включително Бетакаротен, Зеаксантин, Лутеин, витамин С и цитрусови биофлавоноиди.

Кога се препоръчва приема на Visionace®?

Употребата на продукта е препоръчителна за всеки, който е загрижен за здравето на своите очи. Идеален е за използващи лещи и хора работещи постоянно с компютър.

Продуктът ще помогне ли срещу състояния като Глаукома и „перде“?

Не. Visionace® е хранителна добавка за поддържане на доброто здраве на очите и в частност на ретината и лещите. Той не влияе директно върху състояния като глаукома и „перде“. Специфични хранителни вещества във формулата, като витамини В2 и С, допринасят за нормалното функциониране на нервната система. Витамин Е, мед, манган, селен и цинк допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес

Може ли Visionace® да се приема едновременно с други лекарства?

Visionace® може да се приема едновременно с други медикаменти, защото съдържа само препоръчителни невисоки дози на витамини и минерали. Въпреки това, ако вече приемате други предписани витамини или лекарства, потърсете съвета на Вашия лекар.

Visionace®  има ли някакъв нежелан ефект при използването на контактни лещи?

Не, няма никакви нежелани ефекти.

Колко таблети съдържа една опаковка Visionace®?

Опаковката съдържа 30 таблети достатъчни за едномесечен прием.

Имате затруднение при преглъщане на таблетката?

Затрудненията при поглъщането на таблетки се среща доста често. Витабиотикс изследва проблема задълбочено и препоръчва след като сте сдъвкали малко храна, напр. банан, точно преди да го глътнете, сложете таблетката в устата си и тогава преглътнете всичко заедно, след което пийнете малко течност. Гърлото се отваря по-широко, за да поеме храната и така таблетката трябва да премине по-лесно през него. Таблетките също може да се приемат и с по-гъсти течности, напр. кисело мляко, различни йогурти и кефири или смутита.

Как и кога трябва да се приема Visionace?

Приема се една таблета дневно по време или веднага след основнота хранене с пълна чаша вода или друга студена напитка. Приемането на таблетата заедно с голямо количество храна забързва процеса на усвояване на нейното съдържание и намаля възможността от гадене, което може да се появи при приемането на мултивитамини на празен стомах. Приемете таблетката с достатъчно количество вода за по- бързото й достигане до стомаха. Visionace® може да се приема от вегетарианци.

Има ли някакви странични ефекти по време на приемането на Visionace®?

Не са познати нежелани странични ефекти при приема на продукта, ако се използва според указанията. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием. В случай на предозиране, потърсете медицинска помощ незабавно.

Продуктът подходящ ли е за вегетарианци?

Да, Visionace е подходящ за вегетарианци.

Кога може да очакваме резултат от приема на продукта?

Резултатите са строго индивидуални, но в повечето случаи бихме очаквали благоприятното въздействие на витамините и минералите във Visionace да се изгради за няколко седмици, с забележими резултати от един до три месеца. Няма ограничения за продължителността на приема на продукта, като редовният прием е препоръчителен.

Някои от Препоръчителните дневни дози ПДД са над 100%. Това безопасно ли е?

ПДД са изчислени да предпазят организма от предозиране. Завишените нива се основават на изследвания показващи, че при поддържане на здравето на очите може да се приемат по-високи нива от определени витамини и минерали, защото те имат важно значение за това.

Определени витамини могат да се приемат в нива надвишаващи десетократно или стократно препоръчителните дневни дози, докато за други нивото на безопасност е много по-близо до ПДД. Поради тази причина всеки витамин трябва да се разглежда на индивидуална основа от гледна точка на тяхното безопасно ниво.

ПДД е количеството витамин или минерал, който е изчислен да помогне за предотвратяване на основни състояния на дефицит при преобладаващата част на населението. Въпреки това, някои витамини и минерали в оптимални нива надвишаващи ПДД многократно са показали, че имат положителни резултати в специфични области на здравеопазването. Това е причината, поради която някои елементи имат определени нива, по- високи от 100% ПДД.

Всички продукти на Витабиотикс са разработени с помощта на най- новите научни изследвания и съдържат ефективни нива на витамини и минерали, като същевременно се избягват всякакви прекомерни количества, в съответствие с официалните горни безопасни граници за витамини и минерали.

Витабиотикс избягва равнища „мега дози“ на хранителни вещества и винаги подчертава важността на безопасни, умерени и разумни нива на витамини и минерали, внимателно балансирани, за да се максимизира комбинирания им ефект – подход, който се подкрепя от много експерти и изследователи през годините.

Моля обърнете внимание, че здравните съвети в този сайт не трябва да заместват професионалните съвети на Вашия лекар или здравен консултант.

Visionace® Оригинал
Visionace® Плюс