Visionace® Плюс 2018-08-24T10:11:37+00:00
visionace-plus

Visionace® Плюс

Продуктът представлява двойна опаковка, комбинираща оригиналните мултивитаминни таблети на Вижъней с капсули садържащи висококачествено рибено масло Омега-3 с допълнително количество Лутени и Зеаксантин.

content_plus

Важността на Омега 3 мастните киселини

omega3Омега-3 мастни киселини са специален клас полиненаситени мастни киселини особено важни за човешкия организъм. Те могат да бъдат набавени чрез хранителната диета и най- често чрез растителни масла, ядки, мазни риби като сардина и сьомга. Голям брой научни изследвания в световен мащаб подчертават многобройните ползи на хранителните Омега-3 мастни киселини в много различни области като сърцето, мозъка, савите и костите. Двете най- важни мастни киселини са докохексаенова киселина DHA и ейкозапентаенова киселина EPA. Последните изследвания показват, че те могат да играят важна роля в поддържането на здравето на очите особено с напрдеването на възрастта.

DHA и EPA в ретината

figure1

Омега- 3 мастни киселини играят важна структурна роля и функционална роля в ретината на човешкото око. DHA е съставка на специални клетки в ретината, известни като фоторецептори, отговорни за превръщането на светлината в нервни сигнали. Човешката ретина съдържа над 120 милиона фоторецептори, някои от които са адаптирани за откриване на цвят (колбички) и други да се адаптират към слабата светлина (прътови клетки). Фоторецепторите съдържат най- висока концентрация на DHA в сравнение с всяка друга клетка в тялото като количеството е повече от 50% от общото количество мастни киселини в човешкия организъм. Трябва да се поддържат адекватни нива на DHA в тялото на човек и съответно в ретината, за да продължи да функционира правилно и да се поддържа добра зрителна острота ( яснота на зрението).

Докато DHA е стоял на фокус при повечето научни изследвания за здравето на очите EPA също играе важна функционална роля в окото и е ангажирана със клетъчните сигнали, които поддържат зрението.

Макулно здраве и стареенето

Макулата е централната част на ретината ( съдържащо най- голяма гъстота на фоторецептори), която е отговорна за детайлното, подробното и финно зрение. Ретинните клетки на макулата са особено уязвими по отношение на ефекта на ултравиолетовите лъчи в слънчевата светлина и високото налягане на кислорода, което може да доведе до увреждане на клетките. С течение на времето това може да доведе до стареене на макулата.

Положителната роля на антиоксиданти като каротеноиди е добре позната, но сега се разбира, че и Омега-3 мастни киселини могат да помогнат в антиоксидантната защита след като DHA е прекурсор за защитния протени, който помага за намаляне на оксидативния стрес.

Нещо повече, клетките на ретината се обновяват постоянно и от тук се изисква постоянната нужда от Омега- 3 мастни киселини и по- специално на DHA. Тъй като те не могат да бъдат произвеждани от организма, липсата им в храната може да има пряк ефект върху нивата им в ретината. За щастие увеличаване на хранителния прием може да помогне за възстановяване на нивата на Омега- 3 в ретината. Омега- 3 мастни киселини са признати като от съществено значение за здравето на очите от преди раждането до старостта.

Влажност на очите

Проблема с влажността на очите става все по- важен със стареенето. Доказано е, че Омега-3 мастни киселини могат да помогнат при поддържане на по- високи нива на влажност чрез подобряване на качеството и количеството очни секрети.

Значението на Лутеин и Зеаксантин

Лутени и Зеаксантин принадлежат към клас съединения наричани каротеноиди, естествени антиоксиданти набавяне през растенията ( зелените зеленчуци) и водорасли. Консумирани Лутеин и Зеаксантин се включват в ретината на очите и действат като антиоксиданти „изчиствайки“ или неутрализирайки свободните радикали, които пречиняват щети на клетките. Научните изследвания са показали, че тези хранителни вещества може да помогнат за опазване здравето на очите и по- специално частта от ретината известна като макула, която е отговорна за детайлната и финна визия. И двата продукта Visionace® и Visionace® Плюс съдържат лутеин естери от невен, които имат отлична био- наличност ( лесно се абсорбират от тялото).

Гарантирано качество и чистота

Само най- чисто фармацевтично качество на рибено масло от Норвегия се използва във Visionace® Плюс. За да се осигури максимална полза маслото е внимателно концентрирано, за да увеличи съдържанието на DHA и EPA и е допълнително пречистено. Всяка партида е строго тествана, сертифицирана и е напълно в съответствие със строгите правила EC и WHO за замърсители на околната среда.

made-norway

Visionace Оригинални® таблети – Формула

Микронутриенти Средно в 1 таблетка % ПДП
ВИТАМИН А (1 000 IU) 300 mcg 38
Витамин D (100 IU) 5 mcg 50
Витамин E (Естествен източник) 10 mg 100
Витамин С 60 mg 100
Витамин В1 (Тиамин) 1.4 mg 100
Витамин В2 (Рибофлавин) 1.6 mg 100
Витамин В3 (Ниацин) 17 mg 94
Витамин В6 2 mg 100
Фолиева киселина 200 mcg 100
Витамин В12 2 mcg 200
Пантотенова киселина 6 mg 100
Желязо 9 mg 64
Магнезий 50 mg 17
Цинк 15 mg 100
Йод 150 mcgg 100
Мед 1 mcg
Манган 2 mg
Селен 50 mcg
Хром 25 mcg
ЗЕАКСАНТИН 2 mg
Цитрусови биофлавоноиди 15 mcg
Екстракт от боровинки 60 mg
ESTERS лутеин 8 mg
Омега-3/Лутен капсула
Рибено масло 600 mg
DHA 300 mg
EPA 60 mg
Лутен естери 8 mg
ПДП – Препоръчителен дневен прием
mcg – микрограм, mg – милиграм

vegi
• Без изкуствени оцветители
• Без алкохол-съдържащи консерванти
• Без лактоза
• Без мазнини
• Без сол или мая
• Не са тествани върху животни
• Подходящ за ветегарианци

Продукта е в блистерна опкавока, за да се предпазят таблетите от атмосферата.

Начин на употреба

Една таблета и една капсула дневно с или веднага след основното хранене. Приемете с пълна чаша вода или друга напитка. Visionace® Плюс трябва да се приема само на пълен стомах.

Visionace® Плюс не съдържа упойващи вещества или хормони и се произвежда в съответствие с високите фармацевтични стандарти за контрол на качеството, допълнително към тези, които обикновено се изискват за хранителните добавки.

Защо е създаден Visionace® Плюс?

Продукта е създаден в следствие на задълбочети научни проучвания и представлява пълноценна формула в помощ на доброто зрение. Основната цел на създателите на Visionace® Плюс е да поддържат зравето на ретината и лещите, които се увреждат с възрастта, употребата на алкохол, тютюнопушенето и слънчевите лъчи, функцията на очните нерви. Двойната опаковка доставя на организма важните за зрението антиоксиданти като естествени каротеноиди ( бетакаротен, алфакаротен, криптоксантин, зеаксантин и лутен), витамин С и цитрусови биофлаваноиди, плюс допълнително Омега-3 мастни киселини с допълнително количество лутени и зеаксантин.

Кога се препоръчва приемането на Visionace® Плюс?

Препоръчително е употребата на продукта от всеки, който е загрижен за здравето на своите очи. Идеален за използващи лещи и хора работещи постоянно пред компютър.

Колко е чисто рибеното масло използвано във Visionace® Плюс?

Само най- високо качество и чистото на рибено масло произведено в Норвегия е използвано при прозводството на продукта. Всяка партида се тества преди нейното използване, сертифицира в съответствие с изискванията на Европейския съюз и Световната здравна организация и тази за Опазванена околната среда.

Ще помогне ли продукта срещу състояния като Глаукома и „перде“?

Не. Visionace® Плюс е хранителна добавка за поддържане на доброто здраве на очите и в частност на ретината и лещите. Той няма директна полза върху състояния като глаукома и „перде“. Въпреки това продукта се използва за поддържане на други аспекти на здравето на очите. Доказан е ефекта им върху подобряване на влажността на очите.

Може ли Visionace® Плюс да се приема едновремено с други лекарства?

Принципно Visionace® Плюс може да се приема едновремнно с други медикаменти, защото съдържа само препоръчителни дози на витамини и минерали. Въпреки това, ако вече приемате други предписани витамини или лекарства, потърсете съвета на вашия лекар.

Visionace® Плюс ще има ли някакъв нежелан ефект при използването на контактни лещи?

Не, няма никакви нежелани ефекти.

Колко таблети и капсули съдържа една опаковка Visionace® Плюс?

Опаковката съдържа 28 таблети и 28 капсули достатъчни за едномесечен прием.

Кога и как трябва да се приема Visionace® Плюс?

Приема се една таблета и една капсула дневно по време или веднага след основнота хранене с пълна чаша вода или друга напитка. Приемането им заедно с голямо количество храна забързва процеса на усвояване на съдържанието и намаля вероятонстта от гадене, което може да се появи при приемането на мултивитамини на празен стомах. Приемайте таблетките и капсулите винаги с достатъчно количество вода за по- бързото и достигане в стомаха. Visionace® Плюс може да се приема от вегитарианци.

Има ли някакви страични ефекти по време на приемането на Visionace® Плюс?

Не са познати странични ефекти при приема на продукта. Не предозирайте дневния прием.

Някои от Препоръчителните дневни дози ПДД са над 100%. Това безопасно ли е?

ПДД са изчислени, за предпазване организма от предозиране на някои витамини и минерали. Завишените нива се основават на изследванията показващи, че при поддържане на здравето на очите може да се приемат по-високи нива от определени витамини и минерали, защото те имат важно значение за това.

Колко дълго трябва да се приема продукта преди да са налице някакви подобрения?

Резултатите принципно зависят от индивидулните фактори. В повечето случаи ние очакваме тези благоприятни ефекта да са налице още след третата седмица на приемане на добавката. Няма максимален срок на прием. Не предозирайте дневната доза.

Моля обърнете внимание, че здравните съвети в този сайт не трябва да заместват професионалните съвети на Вашия лекар или здравен консултант.

img_21
Visionace® Оригинал
Visionace® Плюс

Използваме „бисквитки“, за да улесним твоето сърфиране и да ти покажем съдържание, което може да те заинтересува Научи повече

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close