wellbaby-drops

Уелбейби® капки за бебета

Пълноценна хранителна подкрепа за вашето скъпоценно новородено ( 4- 12 месеца)

baby03За всяка една родилка няма нищо по- важно от здравето и пълноценното хранене на нейното бебе. Обръщайки внимание на хранителния режим на детето докато то е все още малко ще бъде от съществена помощ  за  здравето му през целия живот. Продуктът на Витабиотикс Уелбейби® капки за бебета е идеален за бебета от четири месеца до една година и доставя сигурни и балансирани нива от 16 съставки, включващи жизненоважни витамини и минерали. Уелбейби® капки за бебета е произведен обръщайки внимание на специалните нужди на бебето, за да се предостави внимателно формулирана хранителна добавка по времето, когато бебетата имат високи хранителни изисквания съобразени с размера на тялото. Продуктът помага при бързото физическо израстване, развитието на костната система, мускулите, кръвта и мозъка. Формулата включва витамин А, С и D.

Министерствата на здравеопазването на Великобритания, Скандинавските страни, Холандия, Германия препоръчват на всички бебета от 6 месечна възраст до 5 години да приемат добавки съдържащи витамини А, С и D, които са налични в Уелбейби® капки за бебета. Това не е задължително единствено при децата приемащи минимум 500 милилитра бебешка формула на ден, тъй като в тези храни има добавени витамини.

Уелбейби® капки за бебета има много приятен вкус на портокал и също така съдържа Щвейцарски малц като естествен източник на енергия, което допълнително прави вкуса на продукта любим за бебетата. В опаковката е налична измервателна спринцовка, която прави изключително лесно измерването на дневната доза и поставянето на капките върху езика на вашето бебе, непосредствено преди хранене.

Развитие на мозъка

Развитието на мозъка дава възможност на бебето да развие уменията да пълзи, говори, смее се и върви. Определени съставки като желязото, което допринася за когнитивното развите на децата, могат да спомогнат за правилното развитие на мозъка.

Веднъж преминали на твърда храна, бебетата вегетарианци може да имат дефицит на желязо в кръвта си, тъй като безмесните храни доставят желязо във вид много по- труден за абсорбиране от организма. Уелбейби® капки за бебета се препоръчва за бебета вегетарианци като по този начин се подсигурява наличието на нужните нива желязо в организма.

Растеж и изграждане на костната система

Бебето се ражда с 300 кости и през първата година от живота те растат много бързо. Уелбейби® капки за бебета съдържа 10 mcg витамин D3 (най- добре приеманата форма на витамин D от организма) необходим за нормалния растеж и развитие на костната система на децата. Той също допринася и за доброто функциониране на имунната система.

Допълнителни причини вашето дете да приема Уелбейби® капки за бебета

 • Формулата е базирана на последните научни изследвания, съдържаните съставки са на нива отговарящи на специфичните нужди на растящите бебета.
 • Вкусен малц и естествен портокалов вкус, който вашето бебе ще заобича от самото начало.
 • Уелбейби® капки за бебета е произведен в съответствие с най-високите фармацевтични изисквания за стандарт и качествен контрол.
 • Не съдържа изкуствени оцветители, подсладители и овкусители.
 • Не съдържа лактоза, сол, алкохол, мазнини или мая.
 • Уелбейби® капки за бебета не е тестван върху животни.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако детето ви страда от някаква форма на хранителна алергия или е алергично към някоя от съставките (ЕЧЕМИК), или е под специално лекарско наблюдение. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания. Бебешката кожа може да е много чувствителна. Ако разлеете течността върху детето, избършете я веднага. В много редки случаи, деца с определена висока чувствителност може да изпитат слабо временно зачервяване на кожата; ако това се случи, като предпазна мярка преустановете приема.

Моля обърнете внимание, че здравните съвети в този сайт не трябва да заместват професионалните съвети на Вашия лекар или здравен консултант и не са предназначени да лекуват или диагностицират заболявания.

Формула

Капки с витамини, минерали и екстракт от малц за бебета от 4  до 12 месеца

Съставки В 1 ml % ПДД
Витамин А (1167IU) 350 mcg RE 44
Витамин D3 (D3 400IU) 10 mcg 200
Витамин Е 2 mg α-TE 17
Витамин С 12 mg 15
Тиамин (Витамин В1) 0.2 mg 18
Рибофлавин (Витамин В2) 0.25 mg 18
Ниацин (Витамин В3) 3 mg NE 19
Витамин В6 0.25 mg 18
Фолиева киселина 50 mcg 25
Витамин В12 0.4 mcg 16
Биотин 8 mcg 16
Пантотенова киселина 0.9 mg 15
Желязо 2.2 mg 16
Цинк 1.5 mg 15
L-лизин 10 mg
Малцов екстракт 150 mg

mg – милиграм, mcg/ µg – микрограм, ПДД– Препоръчителна дневна доза (EC)

 

Начин на употреба

Бебета (4-12 месеца):

0,5 милилитра както е отбелязано на спринцовката се приемат два пъти дневно.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

 

 1. Отвивате капачката. Вкарвате измервателната спринцовка в малкия отвор и обръщате бутилката.
 2. Изтегляте 0,5 мл както е отбелязано на спринцовката.
 3. Отново обръщате бутилката и изваждате спринцовката. Внимателно полагате капките на езика на бебето.
 4. Измийте и подсушете спринцовката (след всяка употреба). Не използвайте стерилизатор.
 5. Завинтете внимателно капачката след употреба.

 

РАЗКЛАТЕТЕ БУТИЛКАТА ПРЕДИ УПОТРЕБА.

 • Произведен съгласно GMP- Добри производствени практики
 • Без изкуствени оцветители, подсладители или овкусители
 • Без алкохол
 • Без мазнини, мая, сол или лактоза
 • Подходящ за вегетарианци
 • Не е тестван върху животни

Прочетете внимателно съдържанието на етикета върху опаковката. Не ползвайте, ако установите, че предпазния пръстен е повреден или счупен. Разклащайте преди всяка употреба. Използвайте в рамките на три месеца след отварянето на продукта.

Продуктът замества всички други използвани преди това мултивитамини. Не е необходим прием на друг мултивитамин паралелно с Wellbaby капки.

Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако детето ви страда от някаква форма на хранителна алергия или е алергично към някоя от съставките (ЕЧЕМИК), има епилепсия, хемохроматоза или е под специално лекарско наблюдение. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания. Ако разлеете течността върху детето, избършете я веднага. В много редки случай, деца с определена висока чувствителност може да изпитат слабо временно зачервяване на кожата; ако това се случи, като предпазна мярка преустановете приема. Избягвайте контакт с дрехи или материи, които може да се оцветят. Произведен на място, което може да обработва ядки.

Този продукт съдържа желязо, което приемано в превишени дози може да е вредно за много малки деца. Да се съхранява в сухо помещение с температура под 25 °С, на недостъпно за деца място. За да отворите бутилката, натиснете и завъртете обезопасената капачката. Съхранявайте шишето здраво затворено и в хладилник след отваряне.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако детето ви страда от някаква форма на хранителна алергия или е алергично към някоя от съставките (ЕЧЕМИК), или е под специално лекарско наблюдение. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания. Бебешката кожа може да е много чувствителна. Ако разлеете течността върху детето, избършете я веднага. В много редки случаи, деца с определена висока чувствителност може да изпитат слабо временно зачервяване на кожата; ако това се случи, като предпазна мярка преустановете приема.

Защо се счита, че бебетата може да имат полза от допълнителни хранителни добавки?

Изследванията през последните няколко година доказват твърдението, че много бебета не получават достатъчно количество от определени вещества като желязо, цинк, витамин D. Когато детето може да поема твърда храна, родителите често се сблъскват с проблема да накарат децата си да се хранят с определени храни  и особено зеленчуци, богати на витамини и минерали. Много храни в днешно време не съдържат нивата на витамини и минерали, както е било възприемано до момента поради множество фактори като модерно земеделие, използване на вредни химикали, шоково замразяване и удължаване престоя, особено на цитрусовите продукти, на ниски минусови температури, последващо шоково размразяване, неправилно приготвяне на храната. Правилната и богата хранителна диета е наистина особено важна за организма на бебетата, когато се оформят и развиват всички органи, за да се даде един добър старт в живота.

От производителите на гамата пренатални витамини Прегнакеър, формулата на Уелбейби капки за бебета е разработена именно за периода от 4 до 12 месечна възраст, за да достави балансирани и достатъчни нива от 16 витамини и минерали. От една страна по този начин бебето приема необходимите нива на витамин D3 за изграждането на здрава костна система, както и други хранителни вещества играещи своята роля при изграждането на всички останали органи и системи на организма. Капките за бебета съдържа също така екстракт от швейцарски малц като естествен източник на енергия.
Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

Колко милилитра е съдържанието на Уелбейби® капки за бебета?

Една бутилка съдържа 30 милилитра, достатъчни за 30 дни прием на препоръчителната доза от 0.5 милилитра два пъти дневно.

Кога и как трябва да се приема Уелбейби® капки за бебета?

Бебета от 4 до 12 месеца- 1 мл на ден както е указано.

По желание капките може да се приемат непосредствено преди хранене и така всяко останало количество в устата на детето (по зъбите или венците) ще се преглътне с храната.

Има ли някакви неблагоприятни странични ефекти при използването на Уелбейби® капки за бебета?

Продуктът няма познати странични ефекти при условие, че бъде приеман в съответствие с дозировката. Не надвишавайте препоръчителните дози. При предозиране потърсете незабавно съвет от Вашия лекар . Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако детето ви страда от някаква форма на хранителна алергия или е алергично към някоя от съставките (ЕЧЕМИК) или е под специално лекарско наблюдение.

Може ли да се ползва от бебета вегетарианци?

Да. Продуктът може да се използва от вегетарианци.

Какво си активните съставки на продукта?

Вижте информацията за състава на продукта.

Продуктът тестван ли е върху животни?

Не. Както всички други продукти на Витабиотикс Уелбейби капки за бебета не е тестван върху животни.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако детето ви страда от някаква форма на хранителна алергия или е алергично към някоя от съставките (ЕЧЕМИК), или е под специално лекарско наблюдение. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания. Бебешката кожа може да е много чувствителна. Ако разлеете течността върху детето, избършете я веднага. В много редки случаи, деца с определена висока чувствителност може да изпитат слабо временно зачервяване на кожата; ако това се случи, като предпазна мярка преустановете приема.

Wellbaby® Капки
Wellbaby® Сироп