Wellkid Peppa Pig Pro-tummy Пробиотик

Wellkid Peppa Pig Pro-tummy Пробиотик е микробиотична добавка за деца на възраст от 3 до 7 години, с чудесен портокалов вкус, предоставяща 5 милиарда полезни бактерии. В състава е включен и калций, който помага на нормалната работа на храносмилателните ензими.

Научно изследвани щамове

Wellkid Peppa Pig Pro-tummy Пробиотик осигурява 5 милиарда култури от шест научно проучени щама бактерии, специално създадени за малки деца, за да включват комбинация от живи и стерилизирани (тиндализирани) клетки.

-Lactospore Bacillus Coagulans (Лактоспор Бацилус коагуланс)
-Lactobacillus Rhamnosus  (Лактобацилус рамнозус)
-Lactobacillus Plantarum  (Лактобацилус плантарум)
-Bifidobacterium Lactis  (Бифидумбактириум лактис)
-Streptococcus Thermophilus  (Стрептококус термофилус)
-Lactobacillus Casei  (Лактобацилус касеи)

С калций за подпомагане на храносмилателните ензими

Wellkid Peppa Pig Pro-tummy Пробиотик включва в състава си и калций, който допринася за нормалната функция на храносмилателните ензими. Калцият е полезен и за нормалния растеж и развитие на костите при деца.

Страхотна на вкус добавка за вегетарианци и вегани

Децата често имат изразени предпочитания каква храна харесват и  каква не, така че е важно да им дадем добавка, която да има страхотен вкус и те с удоволствие да приемат. Wellkid Peppa Pig Pro-tummy са меки желирани таблетки с превъзходен натурален портокалов вкус, който децата обичат. Тази продукт е без лактоза и е подходящ за вегетарианци и вегани.

Висококачествен продукт

Меките желирани таблети са разработени от екип хранителни експерти от Витабиотикс Великобритания съгласно с най-високите стандарти за контрол на качеството.

 

Пробиотик с чудесен вкус за деца от 3 до 7 години

   Нутриенти    

Средно за 2 таблети              

% EC NRV*

Микробиотични култури обичайно доставящи

   

5 милиарда (5×109) организми (клетки)

   

Lactospore Bacillus Coagulans

0.39 милиарда

 

Lactobacillus Rhamnosus

0.93 милиарда

 

Lactobacillus Plantarum

0.93 милиарда

 

Bifidobacterium Lactis

0.93 милиарда

 

Streptococcus Thermophilus

0.93 милиарда

 

Lactobacillus Casei

0.93 милиарда

 

Калций

120 mg

15%

 

*NRV – Референтна стойност на хранителните вещества, µg – микрограм, mg – милиграм, IU – международни единици.

 Съставки

Wheat Glucose Syrup, Sugar, Calcium Phosphate, Acidity Regulators: Citric Acid & Potassium Citrate, Gelling Agent: Fruit Pectin, Microbiotic Mix (Lactospore Bacillus Coagulans, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Plantarum, Bifidobacterium Lactis, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Casei), Natural Orange Flavouring, Red Carrot Concentrate Juice, Coating: Vegetable Oil (Coconut Oil, Rape Seed Oil) and Glazing Agent (Carnauba Wax)

Винаги четете указанията за прием на продукта преди употреба. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не давайте на деца под 3 години. Сдъвчете преди поглъщане. Хранителните добавки не трябва да заменят разнообразна и балансирана диета и здравословен начин на живот. Както и при други хранителни добавки, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, преди да дадете Пробиотика на детето си, ако то е под лекарско наблюдение, страда от епилепсия, има хранителни алергии или алергия към някоя от съставките.

Препоръчителен прием

Деца (3-7 години): Сдъвчете една или две желирани таблети на ден.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не давайте на деца под 3 години. Сдъвчете преди поглъщане.

Съхранявайте под 25°C в сухо и недостъпно за деца място. Затваряйте здраво капачката.

  • Без консерванти, лактоза или мая
  • Без синтетични оцветители
  • Не съдържа изкуствени подсладители
  • Wellkid не е тестван върху животни
  • Подходящ за вегани и вегетарианци

Хранителна добавка

Хранителните добавки не трябва да заместват разнообразната и балансирана диета и здравословен начин на живот. Както и при други хранителни добавки, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, преди да дадете мултивитамина на детето си, ако то е под лекарско наблюдение, страда от епилепсия, има хранителни алергии или е алергично към някоя от съставките.

Съхранявайте под 25 ° C на сухо място. След отваряне консумирайте в рамките на 30 дни.

ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА МЯСТО.

 

Кога и как трябва да се приема Wellkid Peppa Pig Пробиотик желирани таблети?

За деца на възраст 3-7 години. Сдъвчете една или две меки желирани таблети Wellkid Peppa Pig Пробиотик на ден. Тези таблети не са предназначени да се поглъщат цели. Продуктът не трябва да се дава на деца под 3-годишна възраст. Важно е да се гарантира, че детето ви не приема повече от препоръчителното дневно количество.

Колко желирани таблети съдържа една опаковка?

Една опаковка съдържа 30 желирани таблети.

Необходимо ли е Wellkid Peppa Pig Пробиотик  да се съхранява в хладилник?

Не е необходимо съхранение на Wellkid Peppa Pig Пробиотик в хладилник. Съхранявайте под 25°C в сухо и недостъпно за деца място. Затваряйте здраво капачката на шишето.

Има ли някакви нежелани странични ефекти от приема на Wellkid Peppa Pig Пробиотик?

Wellkid Peppa Pig Пробиотик желирани таблети нямат известни нежелани странични ефекти, когато се приемат според указанията. Не превишавайте препоръчителния дневен прием. В случай на предозиране, незабавно потърсете лекарска помощ. Както при всички добавки, потърсете професионална консултация преди употреба, ако детето Ви е под лекарско наблюдение или страда от хранителни алергии.

Препоръчителен ли е приемът на Wellkid Peppa Pig Пробиотик едновременно с друг продукт на Витабиотикс?

Wellkid Peppa Pig Пробиотик желирани таблети може да се приемат едновременно с  Wellkid Peppa Pig Omega-3 и Wellkid Peppa Pig Мултивитамини и Wellkid Peppa Pig Vit D.

Wellkid Peppa Pig Пробиотик подходящ ли е за вегетарианци?

Да, подходящ е и за вегани. Всички съставки в Wellkid Peppa Pig, включително желиращия агент, имат вегетариански / вегански източник.

Кои са активните съставки?

Моля, вижте информацията за състава на продукта.

Wellkid Peppa Pig Пробиотик съдържа ли изкуствени подсладители?

 Не, Wellkid Peppa Pig Пробиотик желирани таблети не съдържат изкуствени подсладители. Избрахме да не използваме изкуствени „без захар“ подсладители, защото вярваме, че е най-добре да използваме естествени подсладители, оцветители и аромати в нашите желирани витамини.

Във Vitabiotics винаги се вслушаме в клиентите си, за да създадем ефективни добавки. Едно от ключовите неща, което споделяте с нас, е колко трудно е да запомним да приемаме ежедневна добавка, особено когато животът ни е толкова натоварен! Едно от най-хубавите неща на меките желирани таблети Wellkid Peppa Pig Пробиотик е, че тъй като децата обичат вкуса им, толкова по-лесно е да ги насърчаваме да ги приемат всеки ден. Вярваме, че хранителните ползи от прием на добавка, комбинирана с балансирана и здравословна диета, имат по-голяма стойност в сравнение с всички възможни недостатъци на сравнително ниското количество вложена захар, предвид малкия размер на всяка таблета.

Тествани ли са върху животни?

Не, както и всички останали продукти на Витабиотикс, Wellkid Peppa Pig Пробиотик желирани таблети не са тествани върху животни.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

Wellkid Peppa Pig Мултивитамини
Wellkid Peppa Pig Пробиотик