Днес ви представяме двама силни, красиви, успешни и много упорити мъже: Дейвид Ганди и Владислав Хаджиперев.

Ще попитате навярно какво ги свързва? Имат ли нещо общо? Е, това ще ви разкрием в края на нашето представяне.

Кой е Дейвид Ганди?

Дейвид– световно известен модел с 20-годишна успешна кариера зад гърба си. Харизмата, която притежава, упоритият труд, седмичните тренировки във фитнеса, за да е постоянно във върховна форма се отплащат и през последните 15 години името му обичайно не помръдва и от топ 3 и на най-високо платените лица в бизнеса. Превръща се в любимец на Доменико Долче и Стефано Габана и тъкмо те го изстрелват към върха на модната индустрия. След снимките за тази кампания, обиколили земното кълбо и отворени повече от 11 000 000 пъти онлайн, няма врата, която да не се отвори пред Дейвид Ганди. През 2011  Dolce&Gabbana издава албум от 280 страници, посветен на общата си работа с него.

Следват собствена модна линия за бельо и дрехи за дома за Marks and Spencer, рубрики за Vogue и GQ. Дейвид списва и ревюта на коли за Vanity Fair. Влюбен е във високите скорости и се състезава както със спортни коли, така и с моторни лодки. Подкрепя няколко благотворителни каузи. И изобщо грижи се добре никога да не скучае.

Дейвид е и световен посланик и лице на гамата мултивитамини за мъже @vitabiotics Wellman! И ето, появи се и първото нещо, по което Дейвид и Влади си приличат – и двамата се доверяват на продуктите на Витабиотикс в грижата за своето здраве, жизненост и тонус.

„Wellman е част от живота ми от 20-те ми години и е страхотно да бъда отново лице на тяхната кампания.“, казва Дейвид. Комплексната хранителна добавка е част от неговия ежедневен режим и му помага да е винаги във форма – на модния подиум, снимачната площадка, на разходка с кучето или във фитнеса.

Кой е Влади?

Влади – индивидуален фитнес инструктор, който всеки ден се среща с хора, които благодарение на него се приближават все по-близо до осъществяването на желанията си – да изглежда и да се чувства добре, независимо дали това се изразява в сваляне на излишни килограми, оформяне на различни части от тялото или просто постигане на добър тонус през деня. Влади е ментор в кампаниите ни Get in Shape и това, което залага в работата си, е индивидуалният подход към всеки клиент, за да може пътят към постигането на резултатите да бъде извървян с лекота.

Фитнесът винаги е присъствал по някакъв начин в живота на Влади. През годините го съчетава с различните спортове, за да подобри физическите си показатели, но с течение на времето осъзнава, че за него той е нещо повече от тренировка в залата. Решава да го превърне в своя професия, воден от желанието да предаде знанията си на хората, които истински се нуждаят от тях.

„Най-трудно е да се направи първата стъпка. Обикновено усещането, че човек не се чувства добре в кожата си, е нещото, което го кара да дойде при нас. Тя е и най-важната. Оттам нататък следва работата на треньора – да направи престоя в залата приятен, а да не е просто натоварване, правейки атмосферата служебна. В залата е фън, в залата си говорим за много различни неща, освен за фитнес“, категоричен е инструкторът.

В днешно време балансираният живот сякаш е много трудно постижим и то заради всички задължения, с които ни се налага да се справяме през целия ден.

Според Хаджиперев спазването на няколко прости правила би облекчило да голяма степен ежедневието ни: контролирана порция храна, ограничаване на заседналия начин на живот и по-голяма физическа активност.

И за да е готов всеки ден за новите предизвикателства във фитнеса в личен и професионален план, Влади също се доверява на експертната грижа на продуктите на Витабиотикс! Бори умората и напрежението от дългия тренировъчен ден с Wellman и Feroglobin!

Дейвид и Влади прекарват дълги часове във фитнеса, за да поддържат добрата си форма, за да са перфектни в работата си. Но това изчерпва бързо енергийните запаси. Как се справят те с този дефицит  – здравословен режим, самодисциплина, преследване на поставените цели и много търпение и упоритост. И …ЕКСПЕРНА ХРАНИТЕЛНА ПОДКРЕПА от ВИТАБИОТИКС!

А вие как се справяте с натоварванията през деня? Ползвате ли хранителна подкрепа?

Опитайте продуктите на Витабиотикс Велокобритания!

Ползвайте промокод за отстъпка #vladi10 на https://vitabiotics.bg/shop/, приложим за всички продукти и споделете впечатленията си с нас. Влади е подготвил специална изненада за трима от всички написали отзиви в нашата Фейсбук страница @VitabioticsBG  или Инстаграм профил @vitabiotics.bulgaria!

VITABIOTICS- НАУКА ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ!

*в материала са използвани от откъси от статия в www.webcafe.bg