Wellman оригинал

Енергия, здраве и жизненост

Wellman Оригинал съдържа 29 витамини и минерали. Продуктът е разработен за мъже от всички възрасти и има за цел да поддържа отлично здравословно състояние и жизненост на мъжкия организъм в забързаното ежедневие. Една таблетка Wellman Оригинал е лесното разрешаване на проблема с добрия тонус при мъжа и за разлика от общите мултивитамини е насочен към специфичните нужди на мъжкия организъм.

Оригиналната добавка за Мъжа

Wellman Оригинал се базира на задълбочени международни научни изследвания и се отличава от обикновените мултивитамини, тъй като неговата формула е оптимизирана за мъжкото здраве. Поради това някои съставки са с нива над ежедневно препоръчваните. Освен основните витамини и минерали необходими на мъжкия организъм, Wellman Оригинал набавя и повече от 100% от определени нутриенти както и Сибирски Жен Шен, Ко-ензим Q10 и аминокиселини.

Имунна система

Здравата имунна система е важна за поддържане на доброто здраве. Wellman Оригинал съдържа витамините A, C, D, B6 и B12 плюс фолиева киселина и мед, които допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Доставя и 10mcg витамин D, нивото, което е препоръчително за ежедневен прием.

Спорт и Упражнения

За да сте винаги във форма, не може да си позволите да се чувствате изморен. Wellman Оригинал доставя пантотенова киселина и магнезий, които спомагат за налавяне на умората и отпадналостта. Свободните радикали се генерират много повече по време на физически натоварвания и спорт. Витамини B2, C и E заедно с минералите мед, селен и цинк спомагат за предпазване на клетките от оксидантния стрес.

Репродуктивно здраве

Wellman Оригинал доставя цинк, който е важен за нормалното репродуктивно здраве на мъжа и поддържане нормални нива на тестостерон в кръвта. Формулата на продукта също съдържа селен необходим за добрата сперматогенеза. Тъй като мъжете губят около 5 mg цинк при всяка еякулация е жизненоважно да се осигури допълнителен прием на цинк. Фолиевата киселина, желязото, магнезия и витамин В12 имат важна роля в деленето на клетките, заедно с витамин А, който помага в процеса на клетъчна специализация.

Научно обоснована формула

Базирана на последните международни научни изследвания, формулата на Wellman Оригинал е разработена от екип експерти водени от професор Арнолд Бекет, който е бил член на Медицинската комисия към Международния Олимпийски Комитет повече от 25 години.  Wellman Оригинал се използва от редица професионални спортисти включително Марк Фостър /плуване/ и Джеймс Андерсън / крикет/.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания. Не използвайте, ако сте алергични към соя. Този продукт съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца.

Една таблета с витамини и минерали за мъже на ден

Нутриенти Средно за 1таблета % ПДП
Екстракт от Сибирски Жен Шен 20 mg
Коензим Q10 2 mg
L-Карнитин 30 mg
Цитрусови биофлавоноиди 10 mg
L-Аргинин 20 mg
L-Метионин 20 mg
Силиций 10 mg
Естествени каротеноиди смесени 2 mg
Р.А.В.А. 20 mg
Витамин А (2500 IU) 750 µg RE 94
Витамин D (като D3 400 IU) 10 µg 200
Витамин Е 20 mg α-TE 167
Витамин C 60 mg 75
Тиамин (Витамин B1) 12 mg 1091
Рибофлавин (Витамин B2) 5 mg 357
Ниацин (Витамин B3) 20 mg NE 125
Витамин B6 9 mg 643
Фолиева киселина 400 µg 200
Витамин B12 9 µg 360
Биотин 50 µg 100
Пантотенова киселина 10 mg 167
Магнезий 60 mg 16
Желязо 6 mg 43
Цинк 15 mg 150
Мед 1000 µg 100
Манган 3 mg 150
Селен 150 µg 273
Хром 50 µg 125
Йод 150 µg 100

mg – милиграми, mcg/ µg – микрограми, ПДП – Препоръчителна дневна доза (EC)

Една таблетка на ден с основното хранене. Изпийте с чаша вода или студена напитка. Не дъвчете. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не е необходим допълнителен прием на друг мултивитаминен продукт или друг такъв от серията Wellman едновременно с Wellman Оригинал.

Прием

  • Подходящ за вегетарианци
  • Без глутен
  • Без консерванти, изкуствени оцветители или мая
  • Без нишесте или мая
  • Не е тестван върху животни
  • Без ограничения в продължителността на приема на продукта

 

Хранителна добавка

Консултирайте се с лекар преди прием на хранителни добавки, в случай че сте под медицинско наблюдение, имате епилепсия, хемохроматоза, разстройство на щитовидната жлеза, страдате от хранителни алергии или имате непоносимост към някоя от съставките.

Не използвайте този продукт, ако сте алергични към соя.

Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Да се съхранява в сухо помещение с температура под 25 °С , на недостъпно за деца място.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Не ползвайте този продукт, ако сте алергични към соя. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

Защо е създаден Wellman Оригинал?

Пълноценната формула на Wellman Оригинал от над 29 важни био-елементи е разработена специално за мъже, които искат да поддържат оптимални хранителни нива докато спортуват, да подкрепят репродуктивната функция, да поддържат общо добро здраве и виталност в забързаното си ежедневие. Wellman Оригинал се различава от другите брандове мултивитаминни добавки с внимателно балансираните нива на нутриенти и осигурява подкрепа на онези области на здравето, които са от първостепенно значение за мъжете.

За кого е предназначен Wellman Оригинал?

Wellman Оригинал се препоръчва за мъже от всички възрастови групи за ежедневен прием. Добавката е идеална за тези, които водят активен начин на живот, спортисти, фитнес любители и всички, които чувстват необходимост от увеличаване на енергийната обмяна, защото Wellman съдържа витамин В комплекс, мед, желязо и цинк за нормалното отделяне на енергия. Не е необходим допълнителен прием на друг мултивитаминен продукт или друг такъв от серията Wellman едновременно с Wellman Оригинал. Няма ограничения в продължителността на прием на продукта.

Може ли Wellman Оригинал да се ползва едновременно с лекарства?

Wellman Оригинал може да се използва в комбинация с лекарствени медикаменти, защото съдържа само балансирани нива на витамини и минерали и в състава му няма хормони или лекарства. Моля посъветвайте се с Вашия личен лекар или фармацевт първо, ако желаете някакъв специфичен съвет.

Колко таблети съдържа една опаковка Wellman Оригинал?

Опаковката на Wellman Оригинал съдържа 30 таблети, като се приема по 1 капсула на ден.

Как и кога трябва да се ползва Wellman Оригинал?

Препоръчителният прием е една таблета на ден с основно хранене. Изпийте с чаша вода или студена напитка. Трябва да се приема само на пълен стомах. Така се постига максимален ефект при абсорбирането на полезните съставки и може да се избегне рядко появяващото се гадене, което понякога се изпитва при приемане на мултивитамини на празен стомах. Не е желателно да се приема с чай или кафе, защото топлата напитка може да доведе до преждевременно разграждане на таблетките.

Има ли нежелани ефекти от приема на Wellman Оригинал?

Не са забелязани никакви странични неблагоприятни ефекти от приема на продукта, ако са спазени указанията за дозировка. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. При предозиране веднага потърсете съвет от специалист.

Имате нужда от помощ, за да преглътнете капсулата?

Затрудненията при поглъщането на таблетки се среща доста често. Витабиотикс изследва проблема задълбочено и препоръчва след като сте сдъвкали малко храна, напр.банан, точно преди да го глътнете, сложете таблетката в устата си и тогава преглътнете всичко заедно, след което пийнете малко течност. Гърлото се отваря по-широко, за да поеме храната и така таблетката трябва да премине по-лесно през него. Таблетките също може да се приемат и с по-гъсти течности, напр. кисело мляко, различни йогурти и кефири или смутита.

Кои са активните съставки?

Вижте информацията за състава на продукта.

Какъв вид Жен Шен се съдържа в Wellman?

Wellman съдържа сибирски Жен Шен, който е одобрен за прием от професионални спортисти.

Колко време е необходимо, за да се видят ползите от продукта?

Резултатите са строго индивидуални, но ние очакваме да изпитате ползите на продукта след няколко седмици, с видими резултати от един до три месеца след началото на приема. Редовният прием е препоръчителен. Няма ограничения в продължителността на употребата на Wellman Оригинал.

Може ли Wellman да подпомогне репродуктивното здраве на мъжа?

Wellman съдържа цинк и други минерали, които са особено необходими за репродуктивното здраве на мъжете и може да допринесат за поддържането на нормални нива на тестостерон в кръвта. Формулата също включва и селен за подпомагане на нормална сперматогенеза. Тъй като мъжете губят около 5 mg цинк при всяка еякулация е жизненоважно да се осигури допълнителен прием на цинк.

Професионални спортисти приемат ли Wellman?

Wellman използват много професионални спортисти, като например английските атлети – петкратният световен шампион по плуване Марк Фостър и играчът на крикет Джеймс Андерсън.

Някои от Препоръчителните дневни дози ( ППД )са над 100%. Това безопасно ли е?

Определени витамини могат да се приемат в нива надвишаващи десетократно или стократно препоръчителните дневни дози, докато за други нивото на безопасност е много по-близо до ПДД. Поради тази причина всеки витамин трябва да се разглежда на индивидуална основа от гледна точка на тяхното безопасно ниво.

ПДД е количеството витамин или минерал, който е изчислен да помогне за предотвратяване на основни състояния на дефицит при преобладаващата част на населението. Въпреки това, някои витамини и минерали в оптимални нива надвишаващи ПДД многократно са показали, че имат положителни резултати в специфични области на здравеопазването. Това е причината, поради която някои елементи имат определени нива, по- високи от 100% ПДД.

Всички продукти на Витабиотикс са разработени с помощта на най- новите научни изследвания и съдържат ефективни нива на витамини и минерали, като същевременно се избягват всякакви прекомерни количества, в съответствие с официалните горни безопасни граници за витамини и минерали.

Витабиотикс избягва равнища „мега дози“ на хранителни вещества и винаги подчертава важността на безопасни, умерени и разумни нива на витамини и минерали, внимателно балансирани, за да се максимизира комбинирания им ефект – подход, който се подкрепя от много експерти и изследователи през годините.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Не ползвайте този продукт, ако сте алергични към соя. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

img_22
Wellman® Оригинал
wellman-plus
Wellman® Плюс
Wellman® дъвчащи таблетки