Wellman Плюс 3-6-9

no1_banner2

Обогатената и иновативна формула на Wellman Плюс Омега 3-6-9 осигурява повече от 30 нутриенти, като включва пълноценните хранителни ползи на Wellman Оригинал, плюс добавени Омега 3-6-9. Тези незаменими мастни киселини са извлечени от масла от касис и тиквено семе, Омега -3 рибено масло и маслиново масло. Тази хранителна добавка от бранд No 1 във Великобритания е насочена към мъже, които имат натоварено ежедневие, работа, спорт и социални ангажименти, но искат да поддържат здравето си в отлична форма. Wellman Плюс 3-6-9 включва пълноценната формула на Wellman Оригинал с добавени Омега 3, 6 и 9 в лесна за употреба двойна опаковка.

Всяка 3-в-1 капсула осигурява масла, подбрани специално за мъже:

  • Омега-3: от рибено масло с висока чистота;
  • Омега-6: от масла от касис и тиквено семе;
  • Омега-9: от маслиново масло (качество съгласно Европейската фармакопея).

Wellman Плюс Омега 3-6-9 съдържа висококачествено рибено масло, което съответства на най-добрите стандарти за качество и чистота. Маслата Омега-3 използвани в Wellman Плюс са богат източник на DHA (Докозахексаенова киселина) и EPA (Ейкозапентоенова киселина) – незаменими мастни киселини, които не се образуват в организма и трябва да се набавят чрез храната.

Специално създаден да подпомогне нормалното отделяне на енергия в мъжкия организъм

Повечето мъже имат толкова натоварено ежедневие, че осигуряването на здравословен хранителен режим всеки ден, макар и идеално като пожелание, е практически почти непостижимо. Допълнително изникналите работни ангажименти правят това още по-трудно и дори невъзможно.

Wellman Плюс Омега 3-6-9 предлага пълноценна формула, която включва Тиамин (вит. В1), витамин В6, мед, желязо и цинк за нормалното освобождаване на енергия в организма. Плюс В12, Рибофлавин (вит. В2) и желязо за поддържане на нормално образуване на червени кръвни телца.

Имунна система и Репродуктивно здраве

Здравата имунна система е важна за поддържане на отлично здраве. Wellman съдържа витамините A, C, D, B6 и B12 плюс фолиева киселина и мед, които допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Всяка таблета доставя и 10mcg витамин D, нивото, което е препоръчително за ежедневен прием. Wellman съдържа цинк, който е важен за репродуктивното здраве на мъжа и поддържане нормални нива на тестостерон в кръвта. Формулата на продукта също съдържа селен важен за добрата сперматогенеза. Тъй като мъжете губят около 5mg цинк при всяка еякулация е жизненоважно да се осигури допълнителен прием на цинк. Фолиевата киселина, желязото, магнезия и витамин В12 имат важна роля в деленето на клетките, заедно с витамин А, който помага в процеса на клетъчна специализация.

Нашата гаранция за чистота и качество

Продуктите на Витабиотикс за известни със своето високо качество. Wellman Плюс Омега 3-6-9 съдържа висококачествено рибено масло, което съответства на най-добрите стандарти за качество и чистота. Всяка партида е сертифицирана и отговаря на най-строгите правила на ЕО и СЗО за замърсители на околната среда, включително замърсители като живак, диоксини и ПХБ. Рибеното масло в Wellman Плюс, се подлага на строг процес на пречистване, включително молекулярна дестилация и допълнителни етапи на филтриране, за да се осигури най-висока чистота на маслото.

От устойчиво рибарство

Омега-3 от рибеното масло използвано в Wellman Плюс на Витабиотикс съдържа висококачествени триглицериди от малки мастни риби, включително сардини и аншоа.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания. Не използвайте, ако сте алергични към соя или риба и/или рибни продукти. Този продукт съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца.

Иновативни таблети с витамини и минерали плюс капсули Омега 3-6-9 (масла от касис, тиквено семе и маслини)

Нутриенти Средно за 1таблета % ПДП
Екстракт от Сибирски Жен Шен 20 mg
Коензим Q10 2 mg
L-Карнитин 30 mg
Цитрусови биофлавоноиди 10 mg
L-Аргинин 20 mg
L-Метионин 20 mg
Силиций 10 mg
Естествени каротеноиди смесени 2 mg
Р.А.В.А. 20 mg
Витамин А (2500 IU) 750 µg RE 94
Витамин D (като D3 400 IU) 10 µg 200
Витамин Е 20 mg α-TE 167
Витамин C 60 mg 75
Тиамин (Витамин B1) 12 mg 1091
Рибофлавин (Витамин B2) 5 mg 357
Ниацин (Витамин B3) 20 mg NE 125
Витамин B6 9 mg 643
Фолиева киселина 400 µg 200
Витамин B12 9 µg 360
Биотин 50 µg 100
Пантотенова киселина 10 mg 167
Магнезий 60 mg 16
Желязо 6 mg 43
Цинк 15 mg 150
Мед 1000 µg 100
Манган 3 mg 150
Селен 150 µg 273
Хром 50 µg 125
Йод 150 µg 100

mg – милиграми, mcg/ µg – микрограми, ПДП – Препоръчителна дневна доза (EC)

Капсули Омега-3,6,9

Нутриенти Средно за 1капсула % ПДП
Омега-3 рибено масло 400 mg
 Доставя Омега-3 мастни киселини 116 mg
Масло от семена на касис 100 mg
 Доставя Омега-6 мастни киселини 51 mg
Масло от тиквено семе 100 mg
 Доставя Омега-6 мастни киселини 45 mg
Масло от маслини (EP Grade) 60 mg
 Доставя Омега-9 мастни киселини 28 mg
Витамин Е 9.8 mg α-TE 82

Прием

Една таблета (син блистер) на ден, плюс една капсула (червен блистер) на ден с основното хранене. Изпийте с чаша вода или студена напитка. Не дъвчете. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се пият само на пълен стомах. Не е необходим допълнителен прием на друг мултивитаминен продукт или друг такъв от серията Wellman едновременно с Wellman Плюс.

  • Без глутен
  • Без консерванти, изкуствени оцветители, захар или мая
  • Без нишесте или мая
  • Не е тестван върху животни

Хранителна добавка

Консултирайте се с лекар преди прием на хранителни добавки, в случай че сте под медицинско наблюдение, имате епилепсия, хемохроматоза, разстройство на щитовидната жлеза, страдате от хранителни алергии или имате непоносимост към някоя от съставките. Не е подходящ за деца под 12 години.

Не използвайте този продукт, ако сте алергични към соя и рибни продукти.

Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Да се съхранява в сухо помещение с температура под 25 °С, на недостъпно за деца място.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Не ползвайте този продукт, ако сте алергични към соя и/или риба. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

Wellman Плюс 3-6-9 Въпроси и Отговори

Защо е създаден Wellman Плюс?

Wellman Плюс е разработен специално за мъже и съдържа богат спектър нутриенти и микроелементи, за да отговори на хранителните нужди и изисквания на съвременния живот. Добавката предоставя пълноценните хранителни ползи на Wellman Оригинал, плюс добавени Омега 3-6-9. Тези незаменими мастни киселини са извлечени от масла от касис и тиквено семе, Омега-3 рибено масло и маслиново масло (EP grade). Таблетките с микронутриенти Wellman съдържа Сибирски Жен Шен, аминокиселини, Ко-ензим Q10 и L-Карнитин. Витамин В12, рибофлавин (вит. В2) и желязо помагат за кръвообразуването. Wellman съдържа цинк, който е важен за репродуктивно здраве на мъжа и поддържане нормални нива на тестостерон в кръвта.

За кого е предназначен Wellman Плюс?

Wellman Плюс се препоръчва за мъже от всички възрастови групи за поддържане здравето и жизнеността на организма. Добавката е идеална за тези, които водят активен начин на живот.  Приемайки Wellman Плюс нямате нужда от друга допълнителна мултивитаминна подкрепа.

Може ли Wellman Плюс да се ползва едновременно с лекарства?

Wellman Плюс може да се използва в комбинация с лекарствени медикаменти, защото съдържа само балансирани нива на витамини и минерали и в състава му няма хормони или лекарства. Моля посъветвайте се с Вашия личен лекар или фармацевт първо, ако желаете някакъв специфичен съвет.

Колко таблети и капсули съдържа една опаковка Wellman Плюс?

Опаковката на Wellman Плюс съдържа 28 мултивитаминни таблетки и 28 капсули с Омега 3-6-9 мастни киселини в една опаковка, като се приемат по 1 таблета и 1 капсула на ден.

Как и кога трябва да се ползва Wellman Плюс?

Препоръчителният прием е 1капсула и 1 таблета на ден с или непосредствено след основно хранене. Изпийте с чаша вода или студена напитка, не дъвчете. Трябва да се приемат само на пълен стомах. Така се постига максимален ефект при абсорбирането на полезните съставки и може да се избегне рядко появяващото се гадене, което понякога се изпитва при приемане на мултивитамини на празен стомах. Не е желателно да се приема с чай или кафе, защото топлата напитка може да доведе до преждевременно разграждане на таблетките.

Има ли нежелани ефекти от приема на Wellman Плюс?

Не са забелязани никакви странични неблагоприятни ефекти от приема на продукта, ако са спазени указанията за дозировка. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. При предозиране веднага потърсете съвет от специалист.

Имате нужда от помощ, за да преглътнете капсулата?

Затрудненията при поглъщането на таблетки се среща доста често. Витабиотикс изследва проблема задълбочено и препоръчва след като сте сдъвкали малко храна, напр. банан, точно преди да го глътнете, сложете таблетката в устата си и тогава преглътнете всичко заедно, след което пийнете малко течност. Гърлото се отваря по-широко, за да поеме храната и така таблетката трябва да премине по-лесно през него. Таблетките също може да се приемат и с по-гъсти течности, напр. кисело мляко, различни йогурти и кефири или смутита.

Кои са активните съставки?

Вижте информацията за състава на продукта.

Колко време е необходимо, за да се видят ползите от продукта?

Резултатите са строго индивидуални, но ние очакваме да изпитате ползите на продукта след няколко седмици, с видими резултати от един до три месеца след началото на приема. Редовният прием е препоръчителен. Няма ограничения в продължителността на употребата на Wellman Плюс.

Подходящ ли е Wellman Плюс за прием от вегетарианци?

Не, продуктът не е подходящ за вегани и/или вегетарианци, защото съдържа рибено масло в желатинови капсули (фармацевтичен стандарт) като източник на DHA и EPA .

Някои от Препоръчителните дневни дози ( ППД )са над 100%. Това безопасно ли е?

Определени витамини могат да се приемат в нива надвишаващи десетократно или стократно препоръчителните дневни дози, докато за други нивото на безопасност е много по-близо до ПДД. Поради тази причина всеки витамин трябва да се разглежда на индивидуална основа от гледна точка на тяхното безопасно ниво.

ПДД е количеството витамин или минерал, който е изчислен да помогне за предотвратяване на основни състояния на дефицит при преобладаващата част на населението. Въпреки това, някои витамини и минерали в оптимални нива надвишаващи ПДД многократно са показали, че имат положителни резултати в специфични области на здравеопазването. Това е причината, поради която някои елементи имат определени нива, по- високи от 100% ПДД.

Всички продукти на Витабиотикс са разработени с помощта на най- новите научни изследвания и съдържат ефективни нива на витамини и минерали, като същевременно се избягват всякакви прекомерни количества, в съответствие с официалните горни безопасни граници за витамини и минерали.

Витабиотикс избягва равнища „мега дози“ на хранителни вещества и винаги подчертава важността на безопасни, умерени и разумни нива на витамини и минерали, внимателно балансирани, за да се максимизира комбинирания им ефект – подход, който се подкрепя от много експерти и изследователи през годините.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Не ползвайте този продукт, ако сте алергични към соя и/или риба. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

img_22
Wellman® Оригинал
wellman-plus
Wellman® Плюс
Wellman® дъвчащи таблетки