wellman-napitka3

Wellman® Напитка

glassЛеко газирана, бистра, ободряваща напитка с вкус на ябълка, грозде и пъпеш с включени екстракти от различни плодове и витамини. Създадена специално за оптимално освежаване на мъжкия организъм; без кофеин.

Стандартните енергизиращи напитки съдържат висока доза синтетичен кофеин, много калории и захар, които са краткотрайни източници на енергия, при които покачването на енергията е свързано с рязък спад, без да споменаваме за нежеланите им ефекти върху здравето. В сравнение с конкурентните формули Wellman®съдържа уникален микс от витамини, минерали, и билкови екстракти, което не може да се види при никоя друга енергизираща напитка. Помага да останеш във „върхова форма“ през целия ден като енергията се доставя от естествени източници като  Гуарана, Зелен чай, Натурални плодови сокове, Жен шен.

Не трябва да се притеснявате за високите нива на захар и кофеин, както при други енергийни напитки. Това е продукт, препоръчвана за хора, които желаят да живеят здравословно.

Wellman® Напитка – Формула

Съставки В една опаковка 250 мл
Енергия 313KJ/73Kcal
Протеини следи
Мазнини следи
Карбохидрат 17,3 г
Тиамин 0,49 мг
Рибофлавин 0,4 мг
Ниацин 3,6 мг
Витамин В6 1 мг
Фолиева киселина 18 мсг
Витамин В12 0,8 мсг
Цинк 2,5 мг
Екстракт от Женшен 120 мг
Екстракт от Гуарана 100 мг
Екстракт от Зелен чай 100 мг
Екстракт от Артишок 50 мг

vegi
• Без изкуствени оцветители
• Без консерванти
• Без кофеин
• Не са тествани върху животни

Прием

Препоръчваме да приемате напитката охладена. Wellman® не съдържа таурин и съдържа минимални нива на естествен кофеин от гуарана и зелен чай.

Винаги четете информацията за начина на прием преди използване. Не превишавайте препоръчаната доза. Както и при другите хранителни добавки потърсете съвет от професионалист преди използване. Ако страдате от хранителни алергии, консултирайте се с фармацевт или лекар, както и в случай, че страдате от специфично заболяване (като диабет, хипертония или друго подобно) или приемате медикаменти. Хранителните добавки не са предназначени да лекуват каквото и да е болестно състояние.

Защо е разработен продуктът?

Wellman за отлично представяне е разработен от експерти, за да освежава и подобрява представянето на мъжете с активен начин на живот.

Кога се препоръчва продуктът  Wellman High Performance?

Препоръчва се за мъже от всички възрасти, като средство за рехидратиране, възстановяване и покачване на енергийните нива. Wellman high performance е идеален за всички мъже със забързан начин на живот, за професионални спортисти, за непрофесионално занимаващите се със спорт, включително и за мъже, които се нуждаят от допълнително енергия.

Продуктът е подходящ за дълготрайна употреба.

Как и кога е необходимо да се използва напитката Wellman?

Препоръчително е продуктът да се използва преди посещение във фитнес или спортна тренировка. Той тонизира, когато енергийните нива са ниски.

Наблюдават ли се някакви нежелани реакции, докато се приема напитката Wellman?

Wellman high performance няма никакви странични ефекти, когато се приема спазвайки указанията за употреба.

Не може да се пристрастите към продукта. Без хормони и упойващи вещества.

Какви са активните съставки?

Витамин B1, Витамин B2, Ниацин (Витамин B3), Витамин B6, Витамин B12, Фолиева киселина, Цинк, L-Tирозин, Екстракт от Гуарана, , Екстракт от Сибирски Женшен, Екстракт от Артишок, Екстракт от Зелен чай.

Използва ли се Wellman от професионални спортисти?

Wellman high performance и в настоящия момент се използва от британския шампион по плуване Марк Фостър, както и от други професионални спортисти.

Препоръчва ли се употребата на напитката заедно с други продукти на Vitabiotics?

Напитката може да се употребява едновременно с други продукти на Vitabiotics.

Здравни съвети

Стресът, употребата на алкохол, тютюнопушенето, липсата на физическо натоварване и небалансираната хранителна диета със сигурност водят до проблеми със здравето. За да може на мъжете да бъдат винаги във върхова форма, може да съблюдавате следващите стъпки:

Яжте ЗЕЛЕНО

Яжте много плодове и зеленчуци. Здравословната диета ще помогне за поддържане здравето на сърцето, кръвообръщенето, нормално тегло съответстващо с Вашия ръст. Оптималният прием на елементи като цинк  напр., е също важно за Вашето здраве.

Намалете мазнините

Здравословната хранителна диета изисква приемането на елементи като въглехидрати, протеини, мазнини и минерали. Повечето хора знаят, че трябва да намалят мазнините, защото те водят до напълняване. Ето защо е важно да се съблюдава не само количеството, но и вида мазнини, които приемаме. Съветът е да се намалят храните богати на наситени мазнини или транс мазнини /течни растителни масла/ и замяната им с храни богати на ненаситени мазнини.

Бирено чудовище

Ограничете употребата на алкохол до 3 напитки дневно /под една напитка се разбира малка бира, чаша вино или 50 гр. високоградусен алкохол/. Употребата на повече алкохол води до високо кръвно налягане или ниски нива на хранителни елементи важни за здравословния начин на живот.

Откажете се от навика

Намалете тютюнопушенето или още по- добре, откажете го. Никотинът увеличава риска от здравословни проблеми. Има различни начини за отказване на цигарите, но най- важното е да знаете, че Вие наистина сте решили да го направите.

Успокойте се

Спокойно! Стресът има негативно влияние върху енергийните нива. Смехът, четенето на книги, дългата и гореща вана са прекрасен начин да се справите със стреса.

Спящият красавец

Осигурете си достатъчно количество сън. Минимум 8 часа на денонощие. По- малко сън води до засилване чуството на умора и трудности в  концентрирането.

Презареждане

Мъжете губят до 5мг цинк по време не еякулация. Осигурете си допълнителен прием на цинк, ако поддържате активен сексуален живот.