Wellman дъвчащи таблетки

Енергия, здраве и жизненост

Каквото и да ти поднесе ежедневието: забързани и натоварени с работа в офиса, фитнес тренировка или ангажиментите у дома – вие искате да останете в топ форма и да се представите най-добре. Wellman осигурява цялостна хранителна подкрепа за мъжа, който иска всичко.

С 22 хранителни вещества в една дъвчаща таблетка с естествен вкус на портокал, Wellman са идеални за тези, които не обичат поглъщането на таблетки. Те са лесен и вкусен начин да помогнете за поддържане на здравето при мъже от всички възрасти.

  • 60 броя дъвчащи таблетки (бонбони) с натурален портокалов вкус
  • Съдържат сибирски Женшен и Co-Q10
  • Подходящи за вегани
  • С витамин В6 и В12 за нормалното освобождаване на енергия
  • Wellman– витаминен бранд за мъже No.1 във Великобритания

Отделяне на енергия, здраве и виталност

Wellman дъвчащи таблетки са специално разработени за мъже от всички възрасти, за да помогнат за поддържане на общото здраве и жизненост в иначе забързания начин на живот. За разлика от много други неспециализирани мултивитамини, Wellman имат безопасни и ефективни нива на хранителни вещества, формулирани специално за мъже.

Wellman осигуряват витамини В6, В12 и мед, които подпомагат нормалното отделяне на енергия. Те също така съдържат сибирски женшен и коензим Q10.

Имунна система

Без здравата имунна система не можем да сме в добро здраве. Wellmаn дъвчащи таблетки включват витамините A, C, D, B6 и B12, плюс фолиева киселина и мед, които допринасят за нормалната функция на имунната система. Те също така осигуряват 10 μg витамин D, нивото, препоръчано от Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство.

Спорт и физически упражнения

За да сте в най-добрата възможна форма, не можете да се чувствате изтощени. В състава на Wellman е включена пантотенова киселина за намаляване на умората и отпадналостта.

Репродуктивно здраве

Wellman осигурява цинк за нормална репродуктивна функция и поддържането на нормални нива на тестостерон в кръвта. Формулата включва също селен в помощ на сперматогенезата. Тъй като мъжете губят приблизително 5 mg цинк всеки път, когато еякулират, адекватният прием на цинк е от съществено значение.

Намалено количество захар

Wellman не съдържа изкуствени подсладители, оцветители или аромати. Ние, от Vitabiotics избрахме да не използваме изкуствени „без захар“ подсладители, защото вярваме, че е най-добре да използваме естествени подсладители, оцветители и аромати в нашите желирани витамини. Така че, макар да използваме захар, за разлика от много други дъвчащи продукти, Wellman са с намалено количество захар в сравнение с типичната дъвчаща таблетка с глюкозна захар.

Научна формулировка

Wellman е разработен от екип научни експерти използвайки най-новите научни изследвания.

Тази информация не е предназначена да замести професионален медицински съвет, диагноза или лечение. Винаги търсете съвет от Вашия лекар или други квалифицирани здравни специалисти по отношение на всяко медицинско състояние.

Хранителна добавка с витамини и минерали специално формулирана за мъже

Нутриенти Средно за 3 таблетки % ПДП1
Екстракт от Сибирски Женшен eq. 20 mg
Коензим Q10 2 mg
Цитрусови биофлавоноиди 5 mg
Бетакаротен 1 mg
Витамин A (1333 IU) 400µg RE 50
Витамин D (D3 400 IU) 10 µg 200
Витамин E 22 mg α-TE 183
Витамин C 60 mg 75
Тиамин (витамин B1) 1.1 mg 100
Рибофлавин 1.4 mg 100
Ниацин (витамин B3) 16 mg NE 100
Витамин B6 1.4 mg 100
Фолиева киселина 200 µg 100
Витамин B12 10 µg 400
Биотин 50 µg 100
Пантотенова киселина 6 mg 100
Желязо 2.5 mg 18
Цинк 2.5 mg 25
Мед 250µg 25
Селен 55µg 100
Хром 40µg 100
Йод 50µg 33

¹ mg – милиграми, mcg/ µg – микрограми, ПДП – Препоръчителна дневна доза (EC), IU- международни единици

 Съставки

Fructooligosaccharides, Sugar, Wheat Glucose Syrup, Gelling Agent: Fruit Pectin, Vitamin and Nutrient Blend (Vitamin C [Ascorbic Acid], Niacin [as Nicotinamide], Ferric Pyrophosphate, Zinc Citrate, Pantothenic Acid, Citrus Bioflavonoids, Co-Enzyme Q10, Vitamin A, Siberian Ginseng Extract, Vitamin D3 [Cholecalciferol (Vegan)], Vitamin B6 [as Pyridoxine HCl], Vitamin B1 [as Thiamin HCl], Riboflavin, Vitamin B12 [as Cyanocobalamin], Copper Citrate, Chromium Picolinate, Folic Acid, Sodium Selenite, Potassium Iodide, Biotin), Natural Orange Flavouring, Acidity Regulators: Citric Acid & Trisodium Citrate, Vitamin E [as D-Alpha Tocopheryl Acetate], Antioxidant: Mixed Tocopherols, Coating: Vegetable Oils (Coconut Oil, Rape Seed Oil), Glazing Agent (Carnauba Wax) and Antioxidant (Alpha Tocopherol), Betacarotene.

Винаги четете указанията преди употреба. Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Хранителните добавки не трябва да заменят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Както при други хранителни добавки, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, преди употреба, ако сте под лекарско наблюдение, имате епилепсия, заболяване на щитовидната жлеза, хемохроматоза, страдате от хранителни алергии или сте алергични към някоя от съставките.

Не е подходящо за деца. Да не се приема на празен стоман. Този продукт съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за много малки деца.

Съхранявайте под 25°C на сухо и недостъпно за деца място.

ПРИЕМ

Три дъвчащи таблетки на ден с основното хранене.

Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Тази пълноценна формула замества предходно приемани мултивитамини и не е необходимо допълнително суплементиране с друг продукт от гамата Wellman или подобен.

  • Подходящи за вегани и вегетарианци
  • Намалено количество захар
  • Без изкуствени оцветители, овкусители и подсладители
  • Wellman не е тествам върху животни

37% намалено количество захар в сравнение с обикновена дъвчаща таблета с глюкозна захар

Хранителна добавка

Хранителните добавки не трябва да заменят балансираната и разнообразна диета и здравословния начин на живот. Както при другите хранителни добавки, потърсете професионална консултация преди употреба, ако страдате от хранителни алергии или сте алергични към някоя от съставките. Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако сте бременна или кърмите, имате хронично медицинско състояние, имате епилепсия, нарушение на щитовидната жлеза, хемохроматоза, страдате от хранителни алергии или сте алергични към някоя от съставките.  Витаминните добавки не са предназначени за лечение или предотвратяване на някакво заболяване.

Не е подходящо за деца. Да се приема само на пълен стомах. Този продукт съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за много малки деца.

Съхранявайте под 25°C на сухо и недостъпно за деца място.

img_22
Wellman® Оригинал
wellman-plus
Wellman® Плюс
Wellman® дъвчащи таблетки