wellwoman-original

Wellwoman Оригинал

womenroundПълноценна и „интелигентна“ хранителна подкрепа за жени

Wellwoman Оригинал е уникален комплекс от витамини, разработен специално за жени, създаден да отговори на изискванията на съвременния живот и да подкрепи най-важните области на дамското здраве. Пълноценната формула на ежедневния мултивитамин включва богата гама от нутриенти и микроелементи, плюс масла от вечерна иглика и пореч.

Цялостна подкрепа

Wellwoman съдържа комплекс от микронутриенти за цялостна хранителна подкрепа, вкл. Витамин В6, В12 и желязо, които помагат за нормалното отделяне на енергия; фолат, пантотенова киселина и витамин В12, които се борят с отпадналостта и умората.

Женското здраве

Маслата от Вечерна иглика и Пореч, още познат като „лечебна краставица“,  са включени в състава на Wellwoman Оригинал, заедно с богата гама нутриенти и микроелементи в подкрепа на най-важните области на женското здраве. Формулата на продукта включва и витамин В6 за регулиране на хормоналната активност, плюс желязо за нормалното образуването на червените кръвни телца и хемоглобин в организма, особено важни по време на месечния цикъл, а 400 mcg фолиева киселина помага за нормален растеж на майчината тъкан по време на бременността, което е от значение, ако планирате бременност или може да сте бременна.

Здрава имунна система

Грижата за имунната система е важна през цялата година, а не само през зимните месеци. Wellwoman Оригинал съдържа селен и цинк за нормалното функциониране на имунната система и витамин В6 и В12 за здрава нервна система.

Кожа, Коса, Нокти

Повечето от нас се нуждаят от малко допълнителна подкрепа в грижата за косата, кожата и ноктите. Витамин С, който се съдържа в продукта, е ко-фактор в синтеза на колаген в организма, веществото, което пази кожата ни еластична. Добавката включва биотин, ниацин (вит. B3), рибофлавин (вит. В2) и цинк за поддържането на здрава кожа; цинкът помага също за поддържането на здрави нокти, а биотинът за здрава коса.

 

Научнообоснован баланс

Базиран на години международни клинични изследвания, съставът на пълноценната формула на Wellwoman е добре балансиран и даже включва точно препоръчаното количество фолиева киселина, необходимо на жената от първия ден на зачеването до 12 седмица от бременността, тъй като жените в детеродна възраст понякога се нуждаят от хранителна подкрепа дори преди да разберат, че са бременни.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия, ако сте бременна, кърмите или сте под специално лекарско наблюдение. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания. Не използвайте, ако сте алергични към соя. Този продукт съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца.

Една капсула с витамини, минерали и масла от вечерна иглика и пореч на ден

Нутриенти Средно за 1 капсула % ПДП
Масло от Пореч 100 mg
Масло от Вечерна иглика 100 mg
Цитрусови биофлавоноиди 10 mg
Бета каротин 2 mg
Р.А.В.А. 30 mg
Витамин D (като D3 400 IU) 10 µg 100
Витамин Е 30 mg α-TE 250
Витамин К 90 µg 120
Витамин C 60 mg 75
Тиамин (Витамин B1) 10 mg 909
Рибофлавин (Витамин B2) 5 mg 357
Ниацин (Витамин B3) 36 mg NE 225
Витамин B6 10 mg 714
Фолиева киселина 400 µg 200
Витамин B12 20 µg 8
Биотин 50 µg 100
Пантотенова киселина 6 mg 100
Магнезий 100 mg 27
Желязо 12 mg 100
Цинк 12 mg 150
Мед 1500 µg 150
Манган 2.5 mg 125
Селен 100 µg 182
Хром 50 µg 125

mg – милиграми, mcg/ µg – микрограми, ПДП – Препоръчителна дневна доза (EC)

Една капсула на ден с основното хранене. Изпийте с чаша вода или студена напитка. Не дъвчете. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не е необходим допълнителен прием на друг мултивитаминен продукт или друг такъв от серията Wellwoman едновременно с Wellwoman Оригинал.

Прием

  • Без глутен
  • Без консерванти, изкуствени оцветители или мая
  • Без нишесте или мая
  • Не е тестван върху животни

 

Хранителна добавка

Консултирайте се с лекар преди прием на хранителни добавки, в случай че сте бременна, кърмите, под медицинско наблюдение, имате епилепсия, хемохроматоза, страдате от хранителни алергии или имате непоносимост към някоя от съставките. Тъй като Wellwoman Оригинал съдържа витамин К, в случай че приемате перорални антикоагуланти (лекарства за разреждане на кръвта), не употребявайте тази добавка, с изключение само след препоръка на наблюдаващия Ви лекар. Този продукт съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за много малки деца.

Не използвайте този продукт, ако сте алергични към соя.

Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Да се съхранява в сухо помещение с температура под 25 °С , на недостъпно за деца място.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Не ползвайте този продукт, ако сте алергични към соя. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

Защо е създаден Wellwoman Оригинал?

Wellwoman Оригинал е разработен да отговори на нуждите на съвременния живот. Тази пълноценна мултивитаминна добавка съдържа в една капсула дневно богата гама нутриенти, минерали и микроелементи, вкл. билките вечерна иглика и пореч. Wellwoman Оригинал се различава от другите брандове мултивитаминни добавки с внимателно балансираните нива на нутриенти и осигурява подкрепа на онези области на здравето, които са от първостепенно значение за жените. Формулата е пълноценна, балансирана и включва витамините В6 и В12 за ефективно освобождаване на енергия, фолат, пантотенова киселина и В12 за намаляване на умората и отпадналостта.

За кого е предназначен Wellwoman Оригинал?

Wellwoman Оригинал се препоръчва за жени от всички възрастови групи за поддържане здравето и жизнеността на организма. Добавката е идеална за тези, които водят активен начин на живот. Формулата на продукта включва богата гама нутриенти и микроелементи, като витамин В6 за регулиране на хормоналната активност, желязо за нормално образуване на червени кръвни телца и хемоглобин, (особено важно по време на месечния цикъл), които подкрепят най-важните области на женското здраве.

Може ли Wellwoman Оригинал да се ползва по време на бременност и кърмене?

По време на бременност ние препоръчваме прием само на мултивитамини специално формулирани за времето на бременността, като напр. Pregnacare. Продукти от гамата Pregnacare на Витабиотикс съдържат комбинация от 19 витамини и минерали внимателно подбрани и съчетани за пълноценна подкрепа и грижа преди зачеване, по време на бременност и кърмене. Приемът на Pregnacare е подходящ още при първите опити за зачеване. Wellwoman Оригинал съдържа препоръчителната доза 400µg фолиева киселина и витамин В12, затова не е проблем, ако забременеете по време на прием на Wellwoman Оригинал. Добавката може да се приема и по време на кърмене, ако е необходимо.

Може ли Wellwoman Оригинал да се ползва едновременно с лекарства?

Wellwoman Оригинал може да се използва в комбинация с лекарствени медикаменти, защото съдържа само балансирани нива на витамини и минерали и в състава му няма хормони или лекарства. Може да се приема също и с противозачатъчни таблети. Моля посъветвайте се с Вашия личен лекар или фармацевт първо, ако желаете някакъв специфичен съвет.

Колко капсули съдържа една опаковка Wellwoman Оригинал?

Опаковката на Wellwoman Оригинал съдържа 30 капсули, като се приема по 1 капсула на ден.

Как и кога трябва да се ползва Wellwoman Оригинал?

Препоръчителният прием е една капсула на ден с основно хранене. Изпийте с чаша вода или студена напитка. Трябва да се приема само на пълен стомах. Така се постига максимален ефект при абсорбирането на полезните съставки и може да се избегне рядко появяващото се гадене, което понякога се изпитва при приемане на мултивитамини на празен стомах. Не е желателно да се приема с чай или кафе, защото топлата напитка може да доведе до преждевременно разграждане на таблетките.

Има ли нежелани ефекти от приема на Wellwoman Оригинал?

Не са забелязани никакви странични неблагоприятни ефекти от приема на продукта, ако са спазени указанията за дозировка. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. При предозиране веднага потърсете съвет от специалист.

Имате нужда от помощ, за да преглътнете капсулата?

Затрудненията при поглъщането на таблетки се среща доста често. Витабиотикс изследва проблема задълбочено и препоръчва след като сте сдъвкали малко храна, напр.банан, точно преди да го глътнете, сложете таблетката в устата си и тогава преглътнете всичко заедно, след което пийнете малко течност. Гърлото се отваря по-широко, за да поеме храната и така таблетката трябва да премине по-лесно през него. Таблетките също може да се приемат и с по-гъсти течности, напр. кисело мляко, различни йогурти и кефири или смутита.

Кои са активните съставки?

Вижте информацията за състава на продукта.

Колко време е необходимо, за да се видят ползите от продукта?

Резултатите са строго индивидуални, но ние очакваме да изпитате ползите на продукта след няколко седмици, с видими резултати от един до три месеца след началото на приема. Редовният прием е препоръчителен. Няма ограничения в продължителността на употребата на Wellwoman Оригинал.

Някои от Препоръчителните дневни дози ( ППД )са над 100%. Това безопасно ли е?

Определени витамини могат да се приемат в нива надвишаващи десетократно или стократно препоръчителните дневни дози, докато за други нивото на безопасност е много по-близо до ПДД. Поради тази причина всеки витамин трябва да се разглежда на индивидуална основа от гледна точка на тяхното безопасно ниво.

ПДД е количеството витамин или минерал, който е изчислен да помогне за предотвратяване на основни състояния на дефицит при преобладаващата част на населението. Въпреки това, някои витамини и минерали в оптимални нива надвишаващи ПДД многократно са показали, че имат положителни резултати в специфични области на здравеопазването. Това е причината, поради която някои елементи имат определени нива, по- високи от 100% ПДД.

Всички продукти на Витабиотикс са разработени с помощта на най- новите научни изследвания и съдържат ефективни нива на витамини и минерали, като същевременно се избягват всякакви прекомерни количества, в съответствие с официалните горни безопасни граници за витамини и минерали.

Витабиотикс избягва равнища „мега дози“ на хранителни вещества и винаги подчертава важността на безопасни, умерени и разумни нива на витамини и минерали, внимателно балансирани, за да се максимизира комбинирания им ефект – подход, който се подкрепя от много експерти и изследователи през годините.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Не ползвайте този продукт, ако сте алергични към соя. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

img_23
Wellwoman® Оригинал
img_292
Wellwoman® Плюс
Wellwoman® Енерджи
img_136
Wellwoman® Напитка