plus-header-wellwoman

Wellwoman Плюс 3-6-9

Още по-добра хранителна подкрепа – специално за жени

Wellwoman Плюс е част от гамата Wellwoman, хранителна добавка за жени No 1 във Великобритания. Wellwoman Плюс 3-6-9 включва пълноценната формула на Wellwoman Оригинал с добавени Омега 3, 6 и 9 в лесна за употреба двойна опаковка.

Всяка 3-в-1 капсула осигурява масла, подбрани специално за жени:

  • Омега-3: от рибено масло с висока чистота;
  • Омега-6: от вечерна иглика и пореч;
  • Омега-9: от маслиново масло (качество съгласно Европейската фармакопея).

wellwomanPlus_capstabspanelФормулата на Wellwoman е създадена да задоволи хранителните нужди в днешния забързан живот. Тя включва богата гама нутриенти в подкрепа на най-важните области на женското здраве.

Женското здраве

Wellwoman Плюс съдържа специфични нутриенти и микроелементи в подкрепа на най-важните области на женското здраве. Формулата на продукта включва витамин В6 за регулиране на хормоналната активност, плюс желязо за нормалното образуването на червените кръвни телца и хемоглобин в организма, особено важни по време на месечния цикъл, а 400 mcg фолиева киселина помага за нормален растеж на майчината тъкан по време на бременността, което е от значение, ако планирате бременност или може да сте бременна.

Здрава имунна система

Грижата за имунната система е важна през цялата година, а не само през зимните месеци. Wellwoman Плюс съдържа витамини D, В12, цинк, мед и фолиева киселина за нормалното функциониране на имунната система. Тиаминът (витамин В1) и витамин В12 допринасят за здрава нервна система.

plus_img01Енергия и виталност

Животът рядко забавя забързания си ход и ние също не можем да си позволим да  го направим. Wellwoman Плюс осигурява пълноценна гама от микронутриенти, с нива подбрани специално за жени и витамини, вкл. Тиамин (вит. В1), витамин В12 и желязо за нормалното отделяне на енергия в организма. Добавката включва фолат, пантотенова киселина и витамин В12 за намаляване на умората и отпадналостта и с това прави Wellwoman Плюс идеалният избор за жени, водещи забързан и натоварен живот, разпределяйки времето си между работа, семейство и социални ангажименти.

Кожа, Коса, Нокти

Повечето от нас се нуждаят от малко допълнителна подкрепа в грижата за косата, кожата и ноктите. Витамин С, който се съдържа в продукта, е ко-фактор в синтеза на колаген в организма, веществото, което пази кожата ни еластична. Добавката включва биотин, ниацин (вит. B3), рибофлавин (вит. В2) и цинк за поддържането на здрава кожа; цинкът помага също за поддържането на здрави нокти, а биотинът за здрава коса.

Висококачествено рибено масло е включено в състава на Wellwoman Плюс

Wellwoman Плюс Омега 3-6-9 съдържа висококачествено рибено масло, което съответства на най-добрите стандарти и качество за чистота. Всяка партида е сертифицирана и отговаря на най-строгите правила на ЕО и СЗО за замърсители на околната среда, включително замърсители като живак, диоксини и ПХБ. Така ние осигуряваме най-високо качество на съставките използвани в добавката. Маслата Омега-3 използвани в Wellwoman Плюс са богат източник на DHA (Докозахексаенова киселина) и EPA (Ейкозапентоенова киселина)-незаменими мастни киселини, които не се образуват в организма и трябва да се набавят чрез храната.

wellwomanplusГаранция за чистота и качество

Продуктите на Витабиотикс са известни с високото си качество. Рибеното масло в Wellwoman Плюс, се подлага на строг процес на пречистване, включително молекулярна дестилация и допълнителни етапи на филтриране, за да се осигури най-висока чистота на маслото.

От устойчиво рибарство

Омега-3 от рибеното масло използвано в Wellwoman Плюс на Витабиотикс съдържа висококачествени триглицериди от малки мастни риби, включително сардини и аншоа.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия, ако сте бременна, кърмите или сте под специално лекарско наблюдение. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания. Не използвайте, ако сте алергични към соя. Този продукт съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца.

Wellwoman Плюс 3-6-9

Иновативни таблети с микронутриенти плюс капсули с Омега-3 и масла от вечерна иглика, пореч и маслини

Нутриенти Средно за 1 таблета % ПДП
Цитрусови биофлавоноиди 10 mg
Бета каротин 2 mg
Р.А.В.А. 30 mg
Витамин D (като D3 800 IU) 20 µg 400
Витамин Е 30 mg α-TE 250
Витамин К 90 µg 120
Витамин C 60 mg 75
Тиамин (Витамин B1) 10 mg 909
Рибофлавин (Витамин B2) 5 mg 357
Ниацин (Витамин B3) 32 mg NE 200
Витамин B6 10 mg 714
Фолиева киселина 400 µg 200
Витамин B12 20 µg 800
Биотин 50 µg 100
Пантотенова киселина 6 mg 100
Магнезий 100 mg 27
Желязо 14 mg 100
Цинк 15 mg 150
Мед 1000 µg 100
Манган 2 mg 100
Селен 110 µg 200
Хром 50 µg 125

mg – милиграми, mcg/ µg – микрограми, ПДП – Препоръчителна дневна доза (EC)

Капсули Омега-3,6,9

Нутриенти Средно за 1капсула % ПДП
Омега-3 рибено масло 400 mg
 Доставя Омега-3 мастни киселини 185 mg
Масло от Пореч 100 mg
 Доставя Омега-6 мастни киселини 17 mg
Масло от Вечерна иглика 100 mg
 Доставя Омега-6 мастни киселини 8.5 mg
Масло от маслини (EP Grade) 60 mg
 Доставя Омега-9 мастни киселини 28 mg
Витамин Е 6.6 mg α-TE 55


mg – милиграми, mcg/ µg – микрограми, ПДП – Препоръчителна дневна доза (EC)

Прием

Една таблета на ден. (Лилав блистер)

Една капсула на ден. (Син блистер)

Една таблета и една капсула на ден с основното хранене. Изпийте с чаша вода или студена напитка. Не дъвчете. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не е необходим допълнителен прием на друг мултивитаминен продукт или друг такъв от серията Wellwoman едновременно с Wellwoman Плюс.

  • Без глутен
  • Без консерванти, изкуствени оцветители, захар или мая
  • Без нишесте или мая
  • Не е тестван върху животни

Хранителна добавка

Консултирайте се с лекар преди прием на хранителни добавки, в случай че сте бременна, кърмите, под медицинско наблюдение, имате епилепсия, хемохроматоза, страдате от хранителни алергии или имате непоносимост към някоя от съставките. Тъй като Wellwoman Оригинал съдържа витамин К, в случай че приемате перорални антикоагуланти (лекарства за разреждане на кръвта), не употребявайте тази добавка, с изключение само след препоръка на наблюдаващия Ви лекар. Този продукт съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за много малки деца.

Не използвайте този продукт, ако сте алергични към соя и рибни продукти.

Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Да се съхранява в сухо помещение с температура под 25 °С , на недостъпно за деца място.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Не ползвайте този продукт, ако сте алергични към соя. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

Защо е създаден Wellwoman Плюс?

Wellwoman Плюс е разработен да отговори на нуждите на съвременния живот. Тази пълноценна мултивитаминна добавка съдържа в една таблета и една капсула дневно богата гама нутриенти, минерали и микроелементи. Формулата е пълноценна, балансирана и включва витамините В6 и В12 за ефективно освобождаване на енергия, фолат, пантотенова киселина и В12 за намаляване на умората и отпадналостта.

За кого е предназначен Wellwoman Плюс?

Wellwoman Плюс се препоръчва за жени от всички възрастови групи за поддържане здравето и жизнеността на организма. Добавката е идеална за тези, които водят активен начин на живот. Формулата на продукта включва богата гама нутриенти и микроелементи, като витамин В6 за регулиране на хормоналната активност, желязо за нормално образуване на червени кръвни телца и хемоглобин, (особено важно по време на месечния цикъл), които подкрепят най-важните области на женското здраве.

Може ли Wellwoman Плюс да се ползва по време на бременност и кърмене?

По време на бременност ние препоръчваме прием само на мултивитамини специално формулирани за времето на бременността, като напр. Pregnacare. Продукти от гамата Pregnacare на Витабиотикс съдържат комбинация от 19 витамини и минерали внимателно подбрани и съчетани за пълноценна подкрепа и грижа преди зачеване, по време на бременност и кърмене. Приемът на Pregnacare е подходящ още при първите опити за зачеване. Wellwoman Плюс съдържа препоръчителната доза 400µg фолиева киселина и витамин В12, затова не е проблем, ако забременеете по време на прием на Wellwoman Плюс.

Може ли Wellwoman Плюс да се ползва едновременно с лекарства?

Wellwoman Плюс може да се използва в комбинация с лекарствени медикаменти, защото съдържа само балансирани нива на витамини и минерали и в състава му няма хормони или лекарства. Може да се приема също и с противозачатъчни таблети. Моля посъветвайте се с Вашия личен лекар или фармацевт първо, ако желаете някакъв специфичен съвет.

Колко таблети и капсули съдържа една опаковка Wellwoman Плюс?

Опаковката на Wellwoman Плюс съдържа 28 мултивитаминни таблетки и 28 капсули с Омега 3-6-9 мастни киселини в една опаковка, като се приемат по 1 таблета и 1 капсула на ден.

Как и кога трябва да се ползва Wellwoman Плюс?

Препоръчителният прием е 1капсула и 1 таблета на ден с или непосредствено след основно хранене. Изпийте с чаша вода или студена напитка, не дъвчете. Трябва да се приемат само на пълен стомах. Така се постига максимален ефект при абсорбирането на полезните съставки и може да се избегне рядко появяващото се гадене, което понякога се изпитва при приемане на мултивитамини на празен стомах. Не е желателно да се приема с чай или кафе, защото топлата напитка може да доведе до преждевременно разграждане на таблетките.

Има ли нежелани ефекти от приема на Wellwoman Плюс?

Не са забелязани никакви странични неблагоприятни ефекти от приема на продукта, ако са спазени указанията за дозировка. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. При предозиране веднага потърсете съвет от специалист.

Имате нужда от помощ, за да преглътнете капсулата?

Затрудненията при поглъщането на таблетки се среща доста често. Витабиотикс изследва проблема задълбочено и препоръчва след като сте сдъвкали малко храна, напр.банан, точно преди да го глътнете, сложете таблетката в устата си и тогава преглътнете всичко заедно, след което пийнете малко течност. Гърлото се отваря по-широко, за да поеме храната и така таблетката трябва да премине по-лесно през него. Таблетките също може да се приемат и с по-гъсти течности, напр. кисело мляко, различни йогурти и кефири или смутита.

Кои са активните съставки?

Вижте информацията за състава на продукта.

Колко време е необходимо, за да се видят ползите от продукта?

Резултатите са строго индивидуални, но ние очакваме да изпитате ползите на продукта след няколко седмици, с видими резултати от един до три месеца след началото на приема. Редовният прием е препоръчителен. Няма ограничения в продължителността на употребата на Wellwoman Плюс.

Подходящ ли е Wellwoman за прием от вегетарианци?

Не, продуктът не е подходящ за вегани и/или вегетарианци, защото съдържа рибено масло в желатинови капсули (фармацевтичен стандарт) като източник на DHA и EPA .

Някои от Препоръчителните дневни дози ( ППД )са над 100%. Това безопасно ли е?

Определени витамини могат да се приемат в нива надвишаващи десетократно или стократно препоръчителните дневни дози, докато за други нивото на безопасност е много по-близо до ПДД. Поради тази причина всеки витамин трябва да се разглежда на индивидуална основа от гледна точка на тяхното безопасно ниво.

ПДД е количеството витамин или минерал, който е изчислен да помогне за предотвратяване на основни състояния на дефицит при преобладаващата част на населението. Въпреки това, някои витамини и минерали в оптимални нива надвишаващи ПДД многократно са показали, че имат положителни резултати в специфични области на здравеопазването. Това е причината, поради която някои елементи имат определени нива, по- високи от 100% ПДД.

Всички продукти на Витабиотикс са разработени с помощта на най- новите научни изследвания и съдържат ефективни нива на витамини и минерали, като същевременно се избягват всякакви прекомерни количества, в съответствие с официалните горни безопасни граници за витамини и минерали.

Витабиотикс избягва равнища „мега дози“ на хранителни вещества и винаги подчертава важността на безопасни, умерени и разумни нива на витамини и минерали, внимателно балансирани, за да се максимизира комбинирания им ефект – подход, който се подкрепя от много експерти и изследователи през годините.

Винаги четете указанията за прием на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Не ползвайте този продукт, ако сте алергични към соя. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

img_23
Wellwoman® Оригинал
img_292
Wellwoman® Плюс
Wellwoman® Енерджи
img_136
Wellwoman® Напитка